Kundeudtalelse fra Michael Stavnslev | Herlev Privatskole

Kundeudtalelse fra Jeppe Klerke | 101 Copenhagen

Projektstyring og håndværk i særklasse

Som erhvervskunde kan det være en god idé med en hovedentreprenør, der sætter en ære i at kende jeres behov og forventninger.

Egerbyg er en moderne hovedentreprenør, som specialiserer sig i renovering og restaurering af særligt ejendomme, lejligheder og kontorer.

Med et stort fokus på kommunikation sikrer vi et høj informationsniveau til byggeriets interessenter, og vi koordinerer samtlige aktiviteter mellem leverandører og bygherre.

Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og social ansvarlighed, og det er vores målsætning at kombinere de danske håndværkstraditioner med miljørigtige materialer, samt innovative og energieffektive byggeprocesser.

Priser servicekontrakt

På timebasis fakturerer vi 750 kr. eks. moms for byggeledelse.

Hos Egerbyg kommer der ikke ekstra regninger i form af servicevogn, miljøtillæg, smudstillæg m.m.

Vi afregner kun i hele timer og fakturerer for 30 minutters kørsel, såfremt arbejdet kan påbegyndes kl. 07.00 og slutter før kl. 15.00. Ved en hel dags arbejde, fakturerer vi dig ikke for kørsel. Ved adgang senere end kl. 07.00, fakturerer vi for en times kørsel udover den forbrugte arbejdstid i på dit byggeprojekt. Materialer, parkering og affaldsgebyr til genbrugsstation er ikke inkluderet i timeprisen.

For en hel dag (1 byggeleder fra kl. 07.00-15.00) fakturerer vi 6.000 kr. eks. moms.
Der afholdes samlet 30 minutters frokost.

Spørgsmål? Ring +45 38 71 70 20

Jørgen Damkiær

Priser med servicekontrakt

Vi vil på timebasis fakturerer 425 kr. ekskl. moms for tømrerarbejde, og vi fakturerer kun i hele timer.

Vi afregner kun i hele timer og fakturerer for 30 minutters kørsel, såfremt arbejdet kan påbegyndes kl. 07.00 og slutter før kl. 15.00. Ved en hel dags arbejde, fakturerer vi dig ikke for kørsel. Ved adgang senere end kl. 07.00, fakturerer vi for en times kørsel udover den forbrugte arbejdstid i på dit byggeprojekt. Materialer, parkering og affaldsgebyr til genbrugsstation er ikke inkluderet i timeprisen.

Hvis du vælger en tømrersvend i en hel arbejdsdag, vil vi fakturerer 3.187,50 kr. ekskl. moms. Prisen er basseret på en hverdag fra kl. 07.00-15.00 og kørsel faktureres ikke. Prisen er KUN til erhvervskunder med servicekontrakt.

Spørgsmål? Ring +45 38 71 70 20

Priser for koordinering af byggesager

Ved større hovedentrepriser har vi altid en fast byggeleder tilkoblet til at styre dit byggeri.

Byggelederens rolle er bl.a. at afholde byggemøder og sende referater. Hjælpe med den daglige koordinering mellem håndværkerne, så du løbende bliver informeret.

Spørgsmål? Ring +45 38 71 70 20

Brian Christensen
Steen Christensen: Byggeleder

Håndværkervejledning

Skal du købe nyt hus eller lejlighed, men vil gerne kende faldgrupperne og have en overslagspris inden du siger ja? En håndværkervejledning koster 4000 kr. inkl. moms medmindre du er loyalitetskunde eller erhvervskunde, hvor det er gratis. Se mere om håndværkervejledningen her: https://egerbyg.dk/haandvaerkervejledning/

Spørgsmål? Ring +45 38 71 70 20

Priser for parkering

Parkeringstaksten i rød zone er 38 kr. pr. time i tidsrummet 07.00-18.00

Spørgsmål? Ring +45 38 71 70 20

Peter Mundt: Tømrer
Cecilie Rasmussen

Affaldsgebyr

Hos Egerbyg har vi som standard inkluderet bortskaffelse af alt byggeaffald, når vi sender et tilbud på en hovedentreprise.

På vores service-sager som udføres på forbrugt tid og materialer, vil bortskaffelse af affald faktureres særskilt.

Pris for afhentning af din Big bag med lastbil.
1 Big bag: 650 kr. inkl. moms for den enkelte Big bag
2-5 Big bags: 950 kr. inkl. moms for det samlede antal Big bags
6 eller flere Big bags: 800 kr. inkl. moms for 6 Bigbags. Herefter er prisen 200 kr. pr. stk. inkl. moms pr. Big bag

Priser for bortskaffelse af affaldet, udover afhentning.

Large:
1 stk. 780 kr. pr. stk.
2-5 stk. 715 kr. pr. stk.
6-10 stk. 650 kr. pr. stk.
11 etc. 585 kr. pr. stk.

XL:
1 stk. 1040 kr. pr. stk.
2-5 stk. 975 kr. pr. stk.
6-10 stk. 910 kr. pr. stk.
11 etc. 845 kr. pr. stk.

Spørgsmål? Ring +45 38 71 70 20

Betalingsbetingelser

Her får du fuldt overblik over Egerbygs betalingsbetingelser i form af fakturering, bestilling af materialer, slutfaktura, fakturering af ekstraarbejde med mere. Se mere her: https://egerbyg.dk/fakturering/

Spørgsmål? Ring +45 38 71 70 20

Natasha økonomiansvarlig

Totalentreprise

Med Egerbyg på din totalentreprise får du en kombination af vores mangeårige erfaring og omfattende viden omkring renovering og byggeri samtidig med grundig rådgivning og håndværk i høj kvalitet

Hovedentreprise

Med Egerbyg som din hovedentreprenør kan du trygt overlade styringen af dit byggeri.
Vi tilbyder byggestyring, koordinering af faggrupper, tidsplan, entreprisekontrakt og et fast tilbud

Ekstern byggeledelse

Med Egerbyg som din eksterne byggeleder er du i trygge hænder, da vi håndterer byggeprojektet fra A-Z.
Vi tilbyder professionel rådgivning, kontrakt, tidsplan og aflevering af projektet til tiden

Nomineret til Årets Håndværker

Hos Egerbyg er vi blevet udnævnt til årets håndværker af Anmeld Håndværker i 2015. I 2013, 2014, og 2016, 2018 og 2019 har vi været finalist til selv samme pris. Vi er meget stolte af vores nomineringer og den flotte udnævnelse. Vores mål er altid at være Storkøbenhavns bedste og mest servicemindede hovedentreprenør, hvilket udnævnelsen også afspejler.

Lars Fogmann

Hos Egerbyg udfører vi håndværk i høj kvalitet for erhvervs- såvel som privatkunder.

Vores værdisæt er at yde det ekstra, der kræves for at overgå markedsstandarden, både vedrørende kommunikation, rådgivning og faglighed.

Vores målsætning er, at højne kvaliteten af håndværkerarbejde med en kompromisløs kvalitet og en unik service uden ekstra omkostninger for hverken vores kunder, vores medarbejdere og vores miljø. Denne strategi har været den helt rigtige for Egerbyg, da det har givet plads til, at vi er et markedsledende entreprenørfirma med et særligt fokus på social ansvarlighed og CSR. Du kan læse mere om vores CSR-politik her.

Vi føler os godt rustede til at indfri vores visioner om fortsat vækst med fokus på vores arbejdsplads, hvor personlig udvikling, høj faglighed og uddannelse er fundamentet for tilfredse kunder og langvarige relationer.