Projektstyring og håndværk i særklasse

Som erhvervskunde kan det være en god idé med en hovedentreprenør, der sætter en ære i at kende jeres behov og forventninger.

Egerbyg er en moderne hovedentreprenør, som specialiserer sig i renovering og restaurering af særligt ejendomme, lejligheder og kontorer.

Med et stort fokus på kommunikation sikrer vi et høj informationsniveau til byggeriets interessenter, og vi koordinerer samtlige aktiviteter mellem leverandører og bygherre.

Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og social ansvarlighed, og det er vores målsætning at kombinere de danske håndværkstraditioner med miljørigtige materialer, samt innovative og energieffektive byggeprocesser.

Timepriser

Priser hos Egerbyg

Timepris

Egerbyg tilbyder fuld byggestyring på alle større sager.

Spørgsmål? Ring +45 38 71 70 20

Priser hos Egerbyg

Totalentreprise

Med Egerbyg på din totalentreprise får du en kombination af vores mangeårige erfaring og omfattende viden omkring renovering og byggeri samtidig med grundig rådgivning og håndværk i høj kvalitet

Hovedentreprise

Med Egerbyg som din hovedentreprenør kan du trygt overlade styringen af dit byggeri.
Vi tilbyder byggestyring, koordinering af faggrupper, tidsplan, entreprisekontrakt og et fast tilbud

Ekstern byggeledelse

Med Egerbyg som din eksterne byggeleder er du i trygge hænder, da vi håndterer byggeprojektet fra A-Z.
Vi tilbyder professionel rådgivning, kontrakt, tidsplan og aflevering af projektet til tiden

Nomineret til Årets Håndværker

Hos Egerbyg er vi blevet udnævnt til årets håndværker af Anmeld Håndværker i 2015. I 2013, 2014, og 2016, 2018 og 2019 har vi været finalist til selv samme pris. Vi er meget stolte af vores nomineringer og den flotte udnævnelse. Vores mål er altid at være Storkøbenhavns bedste og mest servicemindede hovedentreprenør, hvilket udnævnelsen også afspejler.

Lars Fogmann

Hos Egerbyg udfører vi håndværk i høj kvalitet for erhvervs- såvel som privatkunder.

Vores værdisæt er at yde det ekstra, der kræves for at overgå markedsstandarden, både vedrørende kommunikation, rådgivning og faglighed.

Vores målsætning er, at højne kvaliteten af håndværkerarbejde med en kompromisløs kvalitet og en unik service uden ekstra omkostninger for hverken vores kunder, vores medarbejdere og vores miljø. Denne strategi har været den helt rigtige for Egerbyg, da det har givet plads til, at vi er et markedsledende entreprenørfirma med et særligt fokus på social ansvarlighed og CSR. Du kan læse mere om vores CSR-politik her.

Vi føler os godt rustede til at indfri vores visioner om fortsat vækst med fokus på vores arbejdsplads, hvor personlig udvikling, høj faglighed og uddannelse er fundamentet for tilfredse kunder og langvarige relationer.