Udtalelser

Siden vores grundlæggelse i 2007 har vi arbejdet på mere end 1000 forskellige sager.

Vi er kommet i mange forskellige hjem og har hjulpet lejere, boligejere, andels- og ejerforeninger med reparationer og forbedringer.

Du kan se et lille udpluk af vores sager herunder, og du er velkommen til at læse andre kunders erfaringer med vores indsats på Trustpilot eller Anmeld-håndværker.dk

Hele processen med Egerbyg var bare perfekt, vi havde den samme gennemgående kontaktperson igennem hele processen, og derudover blev der ryddet op hver dag.

Forstander hos Thorshøjgård

Anette Rubin

Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet.

Familie i Hvidovre

Jonas, Anja og Emilie Yde Kjelsø

Vi valgte Egerbyg til vores 1.sals projekt. Rigtig flot håndværk og en god dialog med håndværkerne er noget af det, vi har sat pris på i vores projekt.

Uddannelses Befalingsmand i Hæren

Jens Leick

Vi var nervøse, spændte, frygtede hvilken hverdag, vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere, og om resultatet ville blive som ønsket… Vi er Egerbyg dybt taknemmeligt, vi elsker resultatet.

Tidligere håndboldmålmand på det norske landshold

Steiner Ege

I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.

Privatperson i AB Hesteskoen

Charlotte Christensen

Egerbyg har været super gode til at overholde tidsplanerne for byggeriet, hvilket er et enormt plus. Vi er meget tilfredse.

Musiker

Andreas Seebach

Kvalitet, præcision og orden kendetegner Egerbyg. Behageligt samarbejde og gode holdbare løsninger, de må meget gerne komme igen.

Privatperson i Brønshøj

Gunner Dalgaard