Projekter

Dette er projekternes arkivside.

Husted-Andersen

Husted-Andersen består af en portefølje af danske ejendomme med betydelig udviklingspotentiale. Virksomheden ejer og drifter et større antal ejendomme fortrinsvist i de store byer i Danmark, men også i udlandet.

I et af Københavns mest attraktive områder og med få meters afstand til Kongens Nytorv og strøget, finder vi ejendommen på Østergade 17. Etagen skulle totalrenoveres til de nye lejere, som skulle bruge ejendommen til showroom, kontor og butik i et.

Oprindelig var etagen til renovering til nye lejere, men underboerne blev forelsket i vores renovering, og fik erobret endnu én etage i ejendommen, hvilket var et win-win situation for alle involverede.

Hvad har vi lavet for Husted-Andersen?

​I vores samarbejde har vi hovedsageligt udført hovedentreprise og totalrenovering i ejendommen med henblik på at skabe æstetiske og velholdte rammer for bolig, produktion- og kontorudlejning.

Se billeder af vores arbejde

Herunder kan du se en masse billeder, som er blevet taget efter vi har udført vores arbejde hos Husted-Andersen. Billederne afspejler de moderne og skarpe rammer, som Jeppe fra 101 Copenhagen arbejder med.

 

Hjem til forvandling

DRs program Hjem til forvandling er lavet til dig, der ligesom deltagerne går op i dit hjem og elsker makeovers og renoveringsprojekter.

Deltagerne er en række danskere fra hele landet, der alle har taget imod en udfordring, hvor de på fire dage skal forandre deres hjem med hjælp fra Egerbyg og andre eksperter og håndværkere. Resultatet af projektet skal deltagerne herefter præsentere til DRs eksperter, som består af en arkitekt, en indretningsdesigner og en stylist. Ekspertner vil derefter vurdere resultaterne. Programmet består af 8 afsnit som udkommer i perioden

Udover de magiske forvandlinger i hvert program, kan programmet med fordel give dig som seer et skub henimod at få igangsat dine projekter nu – i stedet for at udskyde projektet og de sidste mangler, som kan gøre dit hjem fuldendt. Derfor er tidsrammen i programmet også stram, så du kan blive inspireret af, hvad man kan udrette med de rette håndværkere, hårdt arbejde og en tydelig vision for dit byggeprojekt.

Afsnit 1:

I første afsnit kan du se Egerbyg hjælpe familier med at føle sig godt tilpas og få inkorporeret farver til at harmonere med deres farverige hverdag og personligheder. I programmet vil du se forvandlingen af det upraktiske børneværelse i Hørning og et badeværelse, der ikke passer ind i resten af lejligheden på Vesterbro.

Mon vi kan hjælpe familierne med at få et harmonisk hjem med friske farver? Se svaret i første afsnit Pasteller og pangfarver

 

Afsnit 2:

I andet afsnit kan du se gamle rammer blive fornyet, når Egerbyg er med i et projekt, hvor et hjemmekontor får højere til loftet og mere dagslys på en nedlagt skole uden for Odder.

Kan vi hjælpe med at skabe et åbent rum med mere dagslys ved at føre loft til kip? Se med i andet afsnit: Højt til loftet

 

Afsnit 3:

I tredje afsnit af Hjem til forvandling er USA den største inspiration, da en tom spisestue på Frederiksberg skal forvandles. USA spiller også en rolle, da et trist og farveløst gæsteværelse i kælderen på Amager skal transformeres.

Se afsnittet All American for at blive inspireret til, hvordan du kan forene det danske med det amerikanske i din egen bolig.

 

Afsnit 4:

I det fjerde afsnit fjernes det store fokus fra stuen som det ”vigtigste rum”. I stedet forvandles et upersonligt soveværelse i Brønshøj til det nye yndlingsrum, ligesom en families vaskekælder i Virum får den helt store opgradering.

Se den vilde forvandling i programmets fjerde afsnit Kælder deluxe

 

Afsnit 5:

I det femte afsnit af Hjem til forvandling hjælper vi med at realisere drømmeprojektet for to familier i Danmarks storbyer København og Århus. Fælles for begge projekter er, at begge huse er historiske ejendomme, som trænger til en kærlig hånd. Se Egerbyg forvandle et slidt soveværelse i København og et klassisk 50’er badeværelse i Århus.

Kan vi mon give de gamle huse et tiltrængt pift samtidig med, at vi har respekt for bygningernes historie? Se mere i det femte afsnit Respekt for gamle bygninger

 

Afsnit 6:

I sjette afsnit ser vi to forskellige par med to vidt forskellige projekter, der har til fælles, at de begge omhandler funktionalitet, design og personlighed.

Det ene par ønsker at udnytte kvadratmeterne i deres kreative rum, hvilket Peter og Anders hjælper dem med i deres lejlighed på 11. sal på Frederiksberg. Det andet par ønsker at udnytte deres væg i køkkenet, hvilket vores medarbejder Jimmi hjælper med.

Kan vores dygtige medarbejdere kombinere funktionalitet, design og drømme i dette afsnit? Se med her: Funktionalitet først

 

Afsnit 7:

I syvende afsnit af Hjem til forvandling kan du se Jørgen og Anders i aktion, mens de hjælper to københavnske familier med at optimere og udnytte lejlighedernes kvadratmetre.

Den ene familie skal forvandle deres soveværelse i weekend-lejligheden, mens den anden familie skal lave et praktisk børneværelse i deres lille treværelses lejlighed.

Lykkedes Anders og Jørgen med at få det bedste ud af lejlighedernes kvadratmetre? Se med i afsnittet Kubikmeter frem for kvadratmeter

 

Afsnit 8:

Første sæson af Hjem til forvandling afrundes med det ottende og sidste afsnit, hvor Anders endnu engang står klar til at hjælpe to familier – denne gang på Amager.

I det sidste afsnit drømmer en familie om at byde sine gæster velkommen med en entré, hvor opbevaring og orden er prioriteret. En anden familie deler et værelse op til deres to børn, som ikke kun har forskellige interesser, men også personligheder.

Kan vi mon klare opgaven med at få begge familier til at føle sig velkommen i deres eget hjem? Se med i afsnittet Velkommen hjem

Hjem til forvandlingHjem til forvandlingHjem til forvandlingHjem til forvandlingHjem til forvandlingHjem til forvandlingHjem til forvandlingHjem til forvandlingHjem til forvandlingHjem til forvandlingHjem til forvandlingHjem til forvandlingHjem til forvandlingHjem til forvandling  Hjem til forvandling   Hjem til forvandling       Hjem til forvandling     Hjem til forvandling

Renovering af køkken

Uanset om du ønsker en lille køkkenrenovering med nye elementer og skabe eller den helt store køkkenrenovering, hvor gulve, vægge og det øvrige rum istandsættes, kan du være sikker på, at vi har udført samme type af køkkenrenovering før.

I en undersøgelse udført af boligsiden.dk svarede næsten 50% af deltagerne, at køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet. Derfor er det ikke overraskende, at flere kunder henvender sig fordi, de ønsker at renovere deres køkken.

Elegant og mørkt med gennemførte detaljer

Dette køkken er et perfekt eksempel på en klar vision: mørke køkkenelementer, elegante detaljer og en gennemført kombination af moderne elegance med en hjemlig stemning.

Køkkenets rustikke udseende er kombineret med stilrene og klassiske elementer. Det rustikke skal findes i vægmalingen, trægulvet og træmøblerne, mens det klassiske findes i valget af messing, de nye køkkenelementer samt den skinnene kulfilter-emhætte.

 

Sorte køkkenelementer, håndtag og vandhane i messing og hvid bordplade

Kredit: Tina Louise Hunderup

Credit: Tina Louise Hunderup

Kredit: Tina Louise Hunderup

Credit: Tina Louise Hunderup

Kredit: Tina Louise Hunderup

Lyst og lækkert – med rene linjer

Dette køkken er såvel moderne som det er minimalistisk i stilen. Der er rene linjer, begrænset brug af farver og et lyst og åbent rum.

Køkkenet er holdt i hvide farver med sølv-detaljer, hvor farverne kun brydes af den lyse bordplade og guldstatuen, som hænger på væggen.

Drømmer du om at få et uforpligtende tilbud på renovering af dit køkken, så kan du kontakte os her.

Renovering af 1. sal

Ved udnyttelse af 1. sal er der plads til hele familien i trygge rammer.

Denne bolig udtrykker en klar skandinavisk stil med brud af det rustikke. Vi stod for hovedentreprisen af huset, hvor vi udførte alt fra elarbejde til malerarbejder og alt derimellem.

Billederne fra dette renoveringsprojekt viser, at den moderne skandinaviske stil sagtens kan blandes med elementer fra den rustikke urban stilart. Her er husets originale træværk indkorporeret i udtrykket og stilen.

Hvad enten du drømmer om en særlig stil eller en stil, hvor du tager det bedste fra diverse stilarter, kan vi hjælpe dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud her.

Afslapning på terassen efter en lang dag
Børneværelse med planeter og universet
Store vinduer giver meget dagslys
Børneværelse med masser af plads til opmagasinering
Det er en fest, når rumtemaet bliver forstærket af den blå væg og de dansende lys
Romantiske vinder, en farvet væg i kontrast til de hvide og en skråvæg sætter rammerne for dette hyggelige soveværelse
Vindueskarmen er favoritstedet, når der skal hygges med en bog
Husets originale træbjælker står i kontrast til husets minimalistiske stil
Dette badeværelse står knivskarpt med trælågerne der står i kontrast til den hvide vask

Regus Strandvejen

Regus er et af verdens største kontornetværk med kontorfællesskaber mange steder i verden. Regus tilbyder leje af kontorlokaler til andre virksomheder, og ét af deres kontorfællesskaber er beliggende på Strandvejen i Hellerup med havudsigt over Østersøen

Regus Strandvejen rummer nyrenoverede og funktionelle kontorlokaler

Hos Regus har vi udført meget arbejde gennem flere år, så deres lokaler altid er flotte og nyrenoveret ligesom kontorerne er funktionelle, så effektiviteten er så høj som muligt i lyse og flotte omgivelse.

En kerneprioritet i vores hovedentrepriser på Strandvejen har altid været kvalitetsmaterialer, som afspejler Regus’ ry om moderne kvalitetslokaler, ligesom et fokus på udnyttelse af dagslys og store vinduespartier er et særligt fokus.

Tagterrassen som alle elsker

På toppen af bygningen gemmer sig en lille perle i form af en større tagterrasse.

Tagterrassen benyttes flittigt ved små pauser og frokost i det fri, når vejret ellers tillader det. Tagterrassen har en 360 graders udsigt over Hellerup og med udsigt til havet.

Tagterrassen er lavet i træ, har havemøbler i flet og grønne buske til at give en følelse af natur selvom bygningen ligger ud til én af Danmarks mest populære veje i Region Hovedstaden.

Læs mere om leje af kontorhoteller hos Regus her.

Vores samarbejde

Hos Egerbyg har vi gennem mange år haft et sundt og tilfredsstillende samarbejde, hvor vi løbende har vedligeholdt deres kontordomiciler i Danmark.

Samarbejdet har indebåret alt fagarbejde lige fra tømrer- til VVS-arbejde.

Fordi Regus har lavet en fast serviceaftale med Egerbyg, får de altid fordelagtige priser som vores faste samarbejdspartner. Du kan se de fordelagtige priser med servicekontrakt her.

Se alle de skønne billeder herunder

Her kan du se alle de skønne billeder vi har samlet sammen siden vi begyndte vores samarbejde i 2013. Du kan blandt andet se billeder af den omtalte tagterrasse med den smukke udsigt over Østersøen, Regus’ flotte lokaler med fokus på dagslys, receptionen, hvor personalet står klar til at hjælpe dig samt billeder af bygningens unikke facade.

Regus' unikke facade Toppen af tagterrassen

ReceptionenUdsigten fra ét af kontorerneAfslapningsområdeMødelokaleReceptionsområde med ventestole og god udsigtHavudsigt over ØstersøenDen genkendelige facade på Strandvejen Friske blomster i receptionenNye gulve på kontoretTagterrassen     KontorTrappen til tagterrassen  Kontorlokale med visionboard   Sparringskontor  Lyst kontorlokale  Den famøse tagterrasseStorrumskontor med udsigt

Henning Larsen Arkitekter

Henning Larsen Arkitekter sætter standarden for nytænkende og banebrydende arkitektoniske idéer.

Henning Larsen er en arkitektvirksomhed, der bygger på Skandinavisk og bæredygtigt design. Henning Larsen har designet mange projekter, og de har også modtaget flere anerkendende priser.

Henning Larsens Arkitekters design ses blandt andet på Syddansk Universitet i Kolding, Esbjerg Bypark, Middelfart Rådhus og mange flere bygninger i ind- og udland.

Henning Larsen Arkitekter tilbyder service indenfor arkitektur, indretningsdesign og mange andre områder.

Hvad har vi lavet for Henning Larsen?

Henning Larsen Arkitekters mange ekspertise-områder og deres kreative tilgang til nytænkning afspejles i deres unikke kontorlokaler, hvor fokus er at skabe inspirerende og kreative udfoldelsesrammer for deres team. De moderne og farverige kontorrammer skal medvirke til at teamet kan sætte deres kontinuerlige præg på fremtidens arkitektur – ikke kun nationalt, men også internationalt!

Derfor er vi også stolte af vores arbejde, hvor vi har sørget for løbende hovedrenoveringer af Henning Larsen Arkitekters lokaler, der ligger på Vesterbro.

Vi har udført alt fra maler- til tømrerarbejde, og dermed sikret et sundt og godt arbejdsmiljø for Henning Larsen Arkitekters mange medarbejdere.

Se billeder af vores arbejde

Herunder kan du se en masse billeder, som er blevet taget efter vi har udført vores arbejde hos Henning Larsen.

Billederne afspejler de moderne og farverige rammer, som Henning Larsen bl.a. arbejder med. Derudover kan du også se mange trædetaljer, hvor fokus var på bæredygtighed og genanvendelige materialer.

Det trænede øje kan også se, at der har været et stort fokus på vinduespartier, der har til formål at skabe naturligt dagslys og et godt indeklima til alle medarbejderne i Henning Larsen Arkitekter.

   

Er du interesseret i, at se flere af vores cases for vores erhvervskunder, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser for alle vores faggrupper og de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ.

Den Irakiske Ambassade

Den Irakiske Ambassade er en bilateral mission, som promoverer Irakiske interesser i Danmark.

Den Irakiske Ambassade har en beliggenhed i Hellerup, hvor særligt bygningens indre er beklædt med smarte detaljer, som blandt andet fritlagte bjælker, trappegelænder med messing og en klassisk stuk i loftet.

Derudover har de forskellige rum hvert sit præg, som fx består af kunstværker, lysekoner og mange andre udsmykninger.

Hvad har vi lavet for Den Irakiske Ambassade?

Vi sætter en ære i vores samarbejde med Den Irakiske Ambassade.

Vi har udført adskillige byggesager, fra totalentrepriser til mindre presserende opgaver såsom el- og malerarbejde. Både udvendigt og indvendigt udtrykker interiør og materialevalg kvalitet og bæredygtighed. Derudover har vi et løbende samarbejde med Goldschmidt, som består af rammeaftaler og løbende vedligeholdelse af 18 domiciler, hvor vi stod for tømrer-, murer-, maler- og elektrikerarbejde. Du kan bl.a. se vores case, der omhandler Golschmidts ejendomme her.

Hos Egerbyg er vi stolte af at skabe de bedst mulige arbejdsrammer for Ambassadens medarbejdere.

Se billeder af vores arbejde hos den Irakiske Ambassade

På den Irakiske Ambassade, har du mulighed for at finde mange flotte og farverige kunstværker, som du også kan se på billederne nedenfor.

Derudover har billederne fra vores udførte arbejde og fanget de flotte detaljer, som man finder såvel på trappeopgangene som i loftet på den Irakiske Ambassade.

Derfor kan du også se, at vores arbejde på den Irakiske Ambassade har båret præg af et ønske om en minimalistisk stil, hvor kunst og farver kunne stå i kontrast til de hvide vægge og sorte møbler. På denne måde, har den Irakiske Ambassade formået at holde en ren stil, som altid kan piftest op med farver, malerier og ny kunst – det er altså kun fantasien der sætter grænser.

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Renovering af huse

Hos Egerbyg har vi gennem årene renoveret mange huse – og mange forskellige huse. Vi har renoveret alt fra små familiehuse til de helt store herskabsvillaer.

Hos Egerbyg er vi din specialist i at renovere huse, og vi tilbyder hovedentreprepriser med entreprisekontrakt og gode priser.

Hus med søudsigt

Dette moderne hus er indehaver af smukke udsigter til sø og natur.

Huset bærer præg af udnyttelsen af det naturlige lysindfald og kvalitetsmaterialer. Vi har, i tæt samarbejde med Velux, påmonteret deres skønne vinduer i ejendommen, og dermed udnyttet boligens fulde lyspotentiale, når det kommet til naturligt dagslys gennem glasfacaden og via ovenlys.

Derudover er huset blevet malet i lyse farver, har fået et nyt køkken og der er lagt nye gulve.

Har du en god udsigt, som du ikke kan se på grund af vægge eller små vinduer? Så tag en snak med os om, hvordan du bedre kan udnytte dagslyset og nyde den gode udsigt.

Du kan kontakte os her.

Søudsigten Ovenlysvindue Ovenlysvindue og glasparti Ovenlysvinduer i køkken Ovenlys i soveværelse

Lejligheden

Hvorvidt du drømmer om at lave en gennemgribende renovering eller håber på at pifte din lejlighed op, så kan vi hjælpe dig med at opfylde dine drømme.

Denne unikke lejlighed giver dig muligheden for at nyde din bolig på bedste vis. Lejligheden udstråler skandinavisk stil med interiør i dansk design. Det er lagt vægt på lyse vægge står i kontrast til de faverige møbler. Med masser af naturligt lys og fornemme Art-Deco detaljer, er indretningen i dette sommerhus både moderne og elegant.

Hos Egerbyg har vi udført en gennemgribende hovedentreprise med fokus på at skabe istandsætte en ellers nedslidt lejlighed. For denne familie var en blanding af få kvadratmeter og et moderne udtryk med meget dagslys den perfekte kombination – hvad er din?

Få et gratis tilbud, hvis du står og skal renoverer din lejlighed.

Lejlighed i to plan

Denne lejlighed er placeret i hjertet af København med udsigt til blandt andet Gammeltorv og Nytorv. Det særlige ved denne lejlighedstype er, at den består af to plan forbundet af en trappe. Derudover har lejligheden charmerende skråvægge og rustikke bjælker, som er med til at give et charmerende og rustikt udseende.

Renovering af badeværelser

Dit badeværelse kan få et helt nyt look med nye fliser, armaturer og sanitet

Ønsker du, at renoveringen af dit badeværelse skal forlænge levetiden eller skal renoveringen blot forskønne rummet? Uanset har vi de rigtige løsninger til dit projekt.

Hos Egerbyg har vi renoveret alt fra små Københavnerbadeværelser til de store badeværelsesrenoveringer i murermestervillaer.

Herunder kan du se to forskellige badeværelser, som vi har udført for to forskellige kunder: Det luksuriøse, store badeværelse med store mængder dagslys og badekar eller det moderne badeværelse med skarpe messing detaljer.

Det luksuriøse badeværelse med badekar

Dette luksuriøse badeværelse er præget af det store, åbne rum med masser af dagslys fra det store vindue i enden. Udover en almindelig bruseniche med flotte messing detaljer, indeholder badeværelset også et badekar, der opretholder stilen og de fornemme detaljer i messing.

Badeværelset er renoveret med store, grå fliser i specialmål, armaturer med bløde kanter og en sydlandsk stemning.

For at realisere kundens drøm om et luksuriøst badeværelse, har vi hos Egerbyg, benyttet os af flere faggrupper der blandt andet inkluderer VVS, murer, maler og tømrer.

Det moderne badeværelse med skarpe detaljer

Dette unikke badeværelse udstråler harmoni og balance i valget af klinker, sanitet og armaturer. Ejeren havde et ønske om et skarpt materiale- og interiørvalg, som tydelig afspejles i indretningen af badeværelset.

Det klassiske tema som går igen i dette badeværelse, er selvfølgelig brug af messing fremfor rusfrit stål og standardiserede klinker på badeværelsesgulvet. Samspillet mellem mørke og lyse klinker samt samspillet med armatur og brusesystem er både elegant og moderne.

Hos Egerbyg har vi gennemført en omfattende renovering af badeværelset med flere faggrupper tilkoblet til byggesagen. Vi har blandt andet brugt murer, maler, VVS og elektriker i dette renoveringsprojekt for at skabe en helt særlig drømmebolig. For denne familie var messing med til at give et eksklusivt udtryk på badeværelset – hvilket udtryk drømmer du om?

Uanset om du er til en specifik stil, eller om du gerne vil blande forskellige, så kan vi hjælpe dig! Hvis du har visionen – har vi ambitionen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud her.

 

M. Goldschmidt Holding

Unikke bygninger kræver unikt håndværk. Vi sikrer nyrenoverede og detaljebevidste udtryk for Goldschmidts ejendomme.

M. Goldschmidt råder over attraktive og velbeliggende ejendomme i Storkøbenhavn.

Hos Egerbyg har vi også lavet Den Irakiske Ambassade, som er en del af Goldschmidt’s ejendomsportefølje.

Hvad har vi lavet for Goldscmidt?

I vores samarbejde har vi hovedsageligt udført hovedentrepriser og totalrenoveringer i ejendommene med henblik på at skabe æstetiske og velholdte rammer for bolig, produktion- og kontorudlejning.

   

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Industriens Pension – 8 ugers hovedentreprise

Industriens Pension er en medlemsorganisation, hvor medlemmerne tilbydes en pensionsordning med opsparing til pension og forsikring. Derudover kan Industriens Pension tilbyde en sundhedsordning til arbejdsgivere.

Industriens Pension har mere end 400.000 medlemmer , og dermed er Industriens Pension et af Danmarks største pensionsselskaber. Udover de mange medlemmer, har Industriens Pension også omkring 200 medarbejdere i København – og det er disse medarbejdere, som vi skulle sørge for et godt indeklima for.

Vi er derfor af stolte af, at samarbejde med et af landets største pensionsselskaber.

Hvad har vi lavet for Industriens Pension?

Store lokaler, moderne løsninger og forskellige stilarter i de forskellige lokaler kendetegner vores arbejde hos Industriens Pension.

Vi har udført en længere række renoveringsager i deres smukke kontorejendom, beliggende centralt i København. Dette har indebåret alt fra el-arbejde til murerarbejde.

Vi udførte arbejdet i industrisommerferien, hvor vi renoverede 1000 m2 lokaler på 8 uger.

Det er en fryd at skabe velholdte arbejdsrammer for cirka 200 medarbejdere.

   

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Winghouse

Ikonisk arkitektur, der rummer vækst, kreativitet og innovation. Winghouse huser eftertragtede kontorlokaler med unikke udtryk, og udsigt til Københavnske kirkespir.

The Winghouse, som er beliggende i Ørestad, er en arkitekttegnet perle, tegnet af Henning Larsen Arkitekter. Se eventuelt vores case om Henning Larsen, som vi også har udført arbejde for.

Bygningen huser en længere række kontorlokaler med plads til diversitet, og kreativitet. Med sin eftertragtede placering, og elegante indretning, gør det bygningen til et attraktivt sted at drive virksomhed.

Hvad har vi lavet for Regus – Copenhagen, Winghouse?

Vi har i vores samarbejde med The Winghouse stået for hovedentrepriser, og rumfornyelse med fokus på et højt æstetisk niveau. Derudover har vi også lavet daglig drift og renovering af mindre lokaler med både tømrer, murer, maler og elektriker som faggrupper

Derudover har vi også løbende lavet mindre reparationer og “handyman” opgaver, hvor vi har sat nye whiteboards op, infoskærme og lignende.

Vi sørger altid for at vores udførsel komplimenterer bygningens oprindelige design og sjæl.

Se billederne af vores arbejde:

Herunder kan du se billeder af Regus Winghouse – både udefra og indenfor!

Billederne emmer af store vinduespartier med masser af dagslys og mulighed for at nyde noget af det bedste, som Ørstaden har at byde på – nemlig den gode udsigt.

Lokalerne bærer præg af hvide vægge, som friskes op af de mange planter og blomster, som findes over alt i bygningen. De sorte møbler står i kontrast til de hvide vægge, og her har fokus været på kvalitet og ergonomisk korrekthed.

Gulvene i bygningen er enten grå, morderne fliser eller nye og flotte sildebensgulve, som giver et frisk pust til de minimalistiske farver.

Bygningens facade og design er ikonisk.

       

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

DTU

Danmarks Tekniske Universitet, eller DTU i daglig tale, er et teknisk eliteuniversitet med campusser i Lyngby, Ballerup, Risø og Sisimiut på Grønland.

Danmarks Tekniske universitet prioriterer forskning, æstetiske studiemiljøer og dygtige elever. Derfor er vi hos Egerbyg også glade for, at de har valgt os som fast samarbejdspartner til løbende hovedentrepriser og renovering af deres mange lokaler og faciliteter.

Pæne lokaler og nyrenoverede faciliteter

Vi har stået for hovedentrepriser og rumfornyelse på Danmarks Tekniske Universitet, hvor vi har udført arbejde inden for el- og VVS-arbejde. Vi har udført arbejde på DTU i Ballerup og Lyngby

DTU i Ballerup

Rammerne for DTU i Ballerup er en arkitektonisk perle på 42.000 kvadratmeter som befinder sig omkring 10 km uden for Københavns centrum. Udover at rumme store laboratorier, finder du også klasseværelser og grupperum, auditorier og en masse kontorer til DTUs administrationspersonale, som sørger for en god oplevelse på skolen.

Særligt ved DTU Ballerup er også, at du kan finde mange specielle kunstværker rundt omkring på campus.

DTU i Lyngby

DTU i Lyngby dækker over et områder, der er mere end 1000 m2 i et udkantsområde af Kongens Lyngby. Da DTU blev etableret blev Campus Lyngby inddelt i datidens fire ingeniørretninger, nemlig bygningsingeniørerne, kemiingeniørerne, elektroingeniørerne og maskingingeniørerne, der ligger fordelt på mere end 100 bygninger med større og mindre haveanlæg og oaser i mellem sig.

Læs mere om DTU her.

Særlige priser med en servicekontrakt

Vores gode og langvarige samarbejde med DTU betyder, at vi sammen har lavet en servicekontrakt, der giver Danmarks Tekniske Universitet fordelagtige priser på deres hovedentrepriser og mange renoveringer. Du kan se de særlige priser her. Har du selv en virksomhed og ønsker de samme skarpe priser, kan du kontakte Egerbyg allerede i dag.

Hos Egerbyg sætter en stor ære i at skabe gode indlæringsrammer for Danmarks fremtid og nogle af de dygtigste forskere i Danmark.

Se de udvalgte billeder af DTU herunder

Indgangsparti til DTUTrappe lavet af kendt arkitektDTUs kunstværkerEndnu et særligt kendetegn ved DTUParkeringsplads til DTUDTU - kunstværkerEndnu en speciel trappe

Zoologisk Have

Dyrene i Zoo skal også bo godt. Vi sætter en ære i vores arbejde for en af Københavns største seværdigheder.

Zoologisk Have befinder sig på Frederiksberg i København, og omtales også som Københavns Zoo og blot Zoo. I Zoo finder man mere end 3.500 dyr og mere end 200 forskellige dyrearter.

Zoologisk Have er en af de ældste zoologiske haver i Europa og har over 1. mio. besøgende om året.

Et besøg i Zoo er særligt populært bland dyreelskere og familier.

Hvad har vi lavet for Zoologiske Have?

Vi har hjulpet Københavns Zoologisk Have med at bibeholde et velholdt og æstetisk udtryk.

Vi har stået for hovedentrepriser i deres hovedbygninger, med særligt henblik på el-, maler- og vvs-arbejde. Derudover har vi også lavet akustiklofter i restauranten for at gøre lydniveauet mere behageligt.

Hos Egerbyg sætter vi en ære i at udføre arbejde hos Zoologisk Have, da vi mener at børn og familier får en bedre oplevelse, når seværdigheder er en fryd for øjet.

Du kan sikkert selv genkende det ikoniske tårn ved Valby bakke, men ellers kan du herunder se, hvordan facaden hos Zoologisk Have så ud, da vi havde fuldført vores arbejde.

Se vores billeder fra Zoo

Vores billeder er taget udefra, så du rigtig kan nyde de ikoniske tårn, som man kan genkende på lang afstand. Det er blandt andet det ikoniske tårn, som har inspireret det øvrige renoveringsarbejde  i den Københavnske Zoologisk Have

Zoologisk Have Zoologisk Have

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Har du et stort eller lille erhvervsprojekt, som vi skal hjælpe dig med? Tag fat i os allerede i dag, så vi kan snakke detaljerne og mulighederne igennem sammen med dig. Vi prioriterer åbenhed og ærlighed, så derfor kan du også forvente en rådgivning, som afspejler disse kvaliteter.

The Energy Hub

The Energy Hub er et kreativt kontorfællesskab med plads til diversitet og nytænkning. Det var fra deres side også vigtigt, at dette blev afspejlet i renoveringen af de mange lokaler samt gennem indretningens udtryk.

The Energy Hub udlejer kontorhoteller og kontorfællesskaber i flere Storkøbenhavnske byer. Ved udlejning af kontorhoteller og – fællesskaber er kontorlokalerne allerede møbleret og istandsat, når den nye udlejer rykker ind – og det er altså her, at Egerbyg kommer ind i billedet, da vi står for de mange renoveringer fordelt på flere etager.

 

Hvad lavede vi for The Energy Hub?

Hos Egerbyg har vi bistået The Energy Hub med deres løbende hovedentrepriser og renovering af diverse kontorer fordelt på fire etager. The Energy Hub mener, at produktivitet bedst sker i inspirerende arbejdsrammer – og med højt til loftet. Derfor var dette også den præmis vi skulle arbejde ud fra – og resultatet er da også blevet til flotte og lyse lokaler med store mængder dagslys.

Med et yderligere fokus på kreative rammer, har vi også været behjælpelige med opsætning af lamper, ventilationssystemer samt maling af vægge i diverse farver – fra de hvide i den minimalistiske stil til enkelte vægge i pangfarver, der bryder med de lyse vægge.

Se billederne af Egerbygs arbejde

Herunder kan du se billederne fra ét af The Energy Hubs mange kontorhoteller. Du vil opdage, at stilen er gennemført på tværs af lokaler og etager, og at den røde tråd består i moderne lokaler med nymalede vægge, vægge i træ og enkelte steder med møbler i pangfarver til at bryde det lyse rum. Derudover er der friske blomster og planter til at skabe en hyggelig stemning – hvad enten det er et storrumskontor eller et mindre kontor.

The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy HubThe Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Bernadotteskolen

Flot håndværk, og gode faciliteter, gør det lige det sjovere at gå i skole. Det er i hvert fald vores håb. Ellers kan vi i hvert fald bryste os med, at børnene har et godt indeklima og en totalrenoveret fløj med fokus på bæredygtige materialer.

Kreativitet, sjov og ballade… Børn og unge trives bedst i et stimulerende miljø, både hvad angår indlæring, social dannelse og inspiration.

Bernadotteskolen er en privatskole, der ligger i Hellerup. Skolen har et internationalt spor og blev oprettet tilbage i 1949.

Hvad har vi lavet for Bernadotteskolen?

Bernadotteskolen bestod af 7 villaer, men alligevel var pladsen trang. Derfor blev det besluttet, at der skulle laves en tilbygning til én af de eksisterende bygninger.

Tilbygningen blev skabt af Tegnestuen Vandkunsten og det er altså denne, som Egerbyg har udført.

Fokus var derudover også på bæredygtige materialer, som vi har rådgivet kunden om og udført arbejdet med.

Hos Bernadotteskolen har vi altså hjulpet med at danne de bedste bedste rammer for, at børn føler sig trygge og glade på skolebænken.
Dette var lig godt lysindfald, brug af kvalitets- og miljøvenlige materialer, og harmonisk farvevalg.

Se vores billeder af det udførte arbejde

Herunder kan du se billeder fra Bernadotteskolen og fra det arbejde, som vi har udført på den prestigefyldte skole.

Fløjen, som er blevet tilbygget, bærer præg af store vinduespartier på øverste etage, ligesom der har været et stort fokus på at optimere plads og funktionalitet med speciallavede reolsystemer, hvor der er mulighed for at sidde ovenpå opbevaringspladsen. Derudover, er alt lavet i bæredygtigt træ leveret af grønne leverandører. Bedøm selv, ud fra billederne, om ikke børnene har fået god plads og mulighed for dagslys med den nye tilbygning.Bernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen Bernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen Bernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen Bernedotteskolen Bernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen Bernedotteskolen

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Halifax

Halifax’ restaurant i valby var den 5. restaurant i rækken – men den første som blev bygget op fra bunden. Med højt til loftet og den første restaurant med 2 etager er restauranten yderligere unik med de håndmalede dekorationer på væggende, som tog kunstneren mere end én uge at lave.

Uanset om man er ude at spise med familien, hjertets udkårne eller forretningspartneren, skal det være en hyggelig oplevelse at tage på restaurant

For Halifax var dette lig med æstetisk møblement, hyggelig belysning og kvalitetsmaterialer.

Hvad har vi lavet for Halifax i Valby?

Vores arbejde for Halifax bestod af renovering af restauranten, hvor særligt lys og lysindfald var i fokus – ligesom materialer af kvalitet var en prioritet.

Halifax HalifaxHalifaxHalifax Halifax Halifax Halifax Halifax Halifax Halifax HalifaxHalifax

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Baldersbuen

Bruger man mange af de lyse dagtimer på et kontor – er det vigtigt at man byder lyset velkommen indenfor

Når man alligevel skal tjene til dagen og vejen, kan man da ligeså godt gøre det under ordentlige faciliteter. Bruger man mange af de lyse dagtimer på et kontor – er det vigtigt, at man byder lyset velkommen indenfor.

Hvad har vi lavet for Baldersbuen?

Vi hjalp Baldersbuen med at skabe de ideelle kontorlokaler til deres medarbejderes behov. Vi har sørget for lyse og nyrenoverede rum, samt et forbedret indeklima.

BaldersbuenBaldersbuenBaldersbuen BaldersbuenBaldersbuenBaldersbuenBaldersbuenBaldersbuen Baldersbuen

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Regus

Regus tilbyder kontorlokaler til alle typer virksomheder på globalt plan.

Kendetegnene for disse er lyse nuancer, godt indeklima, og høj kvalitet.

Hvilket arbejde har vi udført for Regus?

Vi har udført en længere række opgaver for Regus, både større entrepriseopgaver, såvel som mindre presserende opgaver.

Regus i Frederiksborggade Regus i LarsbjørnsstrædeRegus i Frederiksborggade Regus i Larsbjørnsstræde Regus i LarsbjørnsstrædeRegus i Frederiksborggade Regus i LarsbjørnsstrædeRegus i FrederiksborggadeRegus i FrederiksborggadeRegus i FrederiksborggadeRegus i FrederiksborggadeRegus i FrederiksborggadeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i Larsbjørnsstræde

Regus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædevRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i Larsbjørnsstræde

Regus i LarsbjørnsstrædeRegus i Larsbjørnsstræde

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag