Projekter

Dette er projekternes arkivside.

Renovering af køkken

Uanset om du ønsker en lille køkkenrenovering med nye elementer og skabe eller den helt store køkkenrenovering, hvor gulve, vægge og det øvrige rum istandsættes, kan du være sikker på, at vi har udført samme type af køkkenrenovering før.

I en undersøgelse udført af boligsiden.dk svarede næsten 50% af deltagerne, at køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet. Derfor er det ikke overraskende, at flere kunder henvender sig fordi, de ønsker at renovere deres køkken.

Elegant og mørkt med gennemførte detaljer

Dette køkken er et perfekt eksempel på en klar vision: mørke køkkenelementer, elegante detaljer og en gennemført kombination af moderne elegance med en hjemlig stemning.

Køkkenets rustikke udseende er kombineret med stilrene og klassiske elementer. Det rustikke skal findes i vægmalingen, trægulvet og træmøblerne, mens det klassiske findes i valget af messing, de nye køkkenelementer samt den skinnene kulfilter-emhætte.

 

Sorte køkkenelementer, håndtag og vandhane i messing og hvid bordplade

Kredit: Tina Louise Hunderup

Credit: Tina Louise Hunderup

Kredit: Tina Louise Hunderup

Credit: Tina Louise Hunderup

Kredit: Tina Louise Hunderup

Lyst og lækkert – med rene linjer

Dette køkken er såvel moderne som det er minimalistisk i stilen. Der er rene linjer, begrænset brug af farver og et lyst og åbent rum.

Køkkenet er holdt i hvide farver med sølv-detaljer, hvor farverne kun brydes af den lyse bordplade og guldstatuen, som hænger på væggen.

Drømmer du om at få et uforpligtende tilbud på renovering af dit køkken, så kan du kontakte os her.

Renovering af 1. sal

Ved udnyttelse af 1. sal er der plads til hele familien i trygge rammer.

Denne bolig udtrykker en klar skandinavisk stil med brud af det rustikke. Vi stod for hovedentreprisen af huset, hvor vi udførte alt fra elarbejde til malerarbejder og alt derimellem.

Billederne fra dette renoveringsprojekt viser, at den moderne skandinaviske stil sagtens kan blandes med elementer fra den rustikke urban stilart. Her er husets originale træværk indkorporeret i udtrykket og stilen.

Hvad enten du drømmer om en særlig stil eller en stil, hvor du tager det bedste fra diverse stilarter, kan vi hjælpe dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud her.

Afslapning på terassen efter en lang dag
Børneværelse med planeter og universet
Store vinduer giver meget dagslys
Børneværelse med masser af plads til opmagasinering
Det er en fest, når rumtemaet bliver forstærket af den blå væg og de dansende lys
Romantiske vinder, en farvet væg i kontrast til de hvide og en skråvæg sætter rammerne for dette hyggelige soveværelse
Vindueskarmen er favoritstedet, når der skal hygges med en bog
Husets originale træbjælker står i kontrast til husets minimalistiske stil
Dette badeværelse står knivskarpt med trælågerne der står i kontrast til den hvide vask

Regus Strandvejen

Regus Strandvejen rummer nyrenoverede og funktionelle kontorlokaler beliggende én spytklat fra Øresund.

Vi har indgået en samarbejdsaftale med Regus kontorhoteller om løbende vedligeholdelse af deres kontordomiciler i Danmark. Dette har indebåret alt fagarbejde lige fra tømrer- til VVS-arbejde.
Vores hovedentreprise på Strandvejen har været med særligt fokus på kvalitetsmaterialer og udnyttelse af skønt lysindfald.

             

Henning Larsen Arkitekter

Henning Larsen sætter standarden for nytænkende og banebrydende arkitektoniske idéer.

Dette afspejles også i deres unikke kontorlokaler, hvor fokus er at skabe inspirerende og kreative udfoldelsesrammer for deres team. Således kan de skabe deres kontinuerlige præg på fremtidens arkitektur.

Vi har sørget for løbende hovedrenovering af deres lokaler beliggende på Vesterbro. Vi har udført alt fra maler- til tømrerarbejde, og dermed sikret et sundt og godt arbejdsmiljø for deres medarbejdere.

   

Den Irakiske Ambassade

Vi sætter en ære i vores samarbejde med Den Irakiske Ambassade. Vi har udført adskillige byggesager, fra totalentrepriser til mindre presserende opgaver såsom el- og malerarbejde. Både udvendigt og indvendigt udtrykker interiør og materialevalg kvalitet og bæredygtighed.
Hos Egerbyg er vi stolte af at skabe de bedst mulige arbejdsrammer for Ambassadens medarbejdere.

Renovering af huse

Dette moderne hus er indehaver af smukke udsigter til sø og natur.

Huset bærer præg af udnyttelsen af det naturlige lysindfald og kvalitetsmaterialer. Vi har, i tæt samarbejde med Velux, påmonteret deres skønne vinduer i ejendommen, og dermed udnyttet boligens fulde lyspotentiale, når det kommet til naturligt dagslys gennem glasfacaden og via ovenlys.

Derudover er huset blevet malet i lyse farver, har fået et nyt køkken og der er lagt nye gulve.

Har du en god udsigt, som du ikke kan se på grund af vægge eller små vinduer? Så tag en snak med os om, hvordan du bedre kan udnytte dagslyset og nyde den gode udsigt.

Du kan kontakte os her.

Lejligheden

Hvorvidt du drømmer om at lave en gennemgribende renovering eller håber på at pifte din lejlighed op, så kan vi hjælpe dig med at opfylde dine drømme.

Denne unikke lejlighed giver dig muligheden for at nyde din bolig på bedste vis. Lejligheden udstråler skandinavisk stil med interiør i dansk design. Det er lagt vægt på lyse vægge står i kontrast til de faverige møbler. Med masser af naturligt lys og fornemme Art-Deco detaljer, er indretningen i dette sommerhus både moderne og elegant.

Hos Egerbyg har vi udført en gennemgribende hovedentreprise med fokus på at skabe istandsætte en ellers nedslidt lejlighed. For denne familie var en blanding af få kvadratmeter og et moderne udtryk med meget dagslys den perfekte kombination – hvad er din?

Få et gratis tilbud, hvis du står og skal renoverer din lejlighed.

 

Renovering af badeværelser

Dit badeværelse kan få et helt nyt look med nye fliser, armaturer og sanitet

Ønsker du, at renoveringen af dit badeværelse skal forlænge levetiden eller skal renoveringen blot forskønne rummet? Uanset har vi de rigtige løsninger til dit projekt.

Hos Egerbyg har vi renoveret alt fra små Københavnerbadeværelser til de store badeværelsesrenoveringer i murermestervillaer.

Herunder kan du se to forskellige badeværelser, som vi har udført for to forskellige kunder: Det luksuriøse, store badeværelse med store mængder dagslys og badekar eller det moderne badeværelse med skarpe messing detaljer.

Det luksuriøse badeværelse med badekar

Dette luksuriøse badeværelse er præget af det store, åbne rum med masser af dagslys fra det store vindue i enden. Udover en almindelig bruseniche med flotte messing detaljer, indeholder badeværelset også et badekar, der opretholder stilen og de fornemme detaljer i messing.

Badeværelset er renoveret med store, grå fliser i specialmål, armaturer med bløde kanter og en sydlandsk stemning.

For at realisere kundens drøm om et luksuriøst badeværelse, har vi hos Egerbyg, benyttet os af flere faggrupper der blandt andet inkluderer VVS, murer, maler og tømrer.

Det moderne badeværelse med skarpe detaljer

Dette unikke badeværelse udstråler harmoni og balance i valget af klinker, sanitet og armaturer. Ejeren havde et ønske om et skarpt materiale- og interiørvalg, som tydelig afspejles i indretningen af badeværelset.

Det klassiske tema som går igen i dette badeværelse, er selvfølgelig brug af messing fremfor rusfrit stål og standardiserede klinker på badeværelsesgulvet. Samspillet mellem mørke og lyse klinker samt samspillet med armatur og brusesystem er både elegant og moderne.

Hos Egerbyg har vi gennemført en omfattende renovering af badeværelset med flere faggrupper tilkoblet til byggesagen. Vi har blandt andet brugt murer, maler, VVS og elektriker i dette renoveringsprojekt for at skabe en helt særlig drømmebolig. For denne familie var messing med til at give et eksklusivt udtryk på badeværelset – hvilket udtryk drømmer du om?

Uanset om du er til en specifik stil, eller om du gerne vil blande forskellige, så kan vi hjælpe dig! Hvis du har visionen – har vi ambitionen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud her.

 

M. Goldschmidt Holding

Unikke bygninger kræver unikt håndværk. Vi sikrer nyrenoverede og detaljebevidste udtryk for Goldschmidts ejendomme.

M. Goldschmidt råder over attraktive og velbeliggende ejendomme i Storkøbenhavn. I vores samarbejde har vi hovedsageligt udført hovedentrepriser og totalrenoveringer i ejendommene med henblik på at skabe æstetiske og velholdte rammer for bolig, produktion- og kontorudlejning.

   

Industriens Pension

Store lokaler, moderne løsninger og forskellige stilarter i de forskellige lokaler kendetegner vores arbejde hos Industriens Pension

Vi er stolte af vores samarbejde med et af landets største pensionsselskaber. Vi har udført en længere række renoveringsager i deres smukke kontorejendom, beliggende centralt i København. Dette har indebåret alt fra el-arbejde til murerarbejde. Det er en fryd at skabe velholdte arbejdsrammer for cirka 200 medarbejdere.

   

Winghouse

Ikonisk arkitektur, der rummer vækst, kreativitet og innovation. Winghouse huser eftertragtede kontorlokaler med unikke udtryk, og udsigt til Københavnske kirkespir.

The Winghouse beliggende i Ørestad er en arkitekttegnet perle, tegnet af Henning Larsen Arkitekter. Bygningen huser en længere række kontorlokaler med plads til diversitet, og kreativitet. Med sin eftertragtede placering, og elegante indretning, gør det bygningen til et attraktivt sted at drive virksomhed. Vi har i vores samarbejde med The Winghouse stået for hovedentrepriser, og rumfornyelse med fokus på et højt æstetisk niveau. Vi sørger altid for at vores udførsel komplimenterer bygningens oprindelige design og sjæl.

       

 

DTU

Pæne lokaler og nyrenoverede faciliteter skaber et rart og æstetisk studiemiljø.

Vi har stået for hovedentrepriser, og rumfornyelse på DTU. Yderligere har vi udført arbejde inden for el- og VVS-arbejde. Vi sætter en ære i at skabe gode indlæringsrammer for Danmarks fremtid.

DTUDTUDTUDTUDTUDTU

Zoologisk Have

Dyrene i Zoo skal også bo godt. Vi sætter en ære i vores arbejde for en af Københavns største seværdigheder.

Vi har hjulpet Københavns Zoologiske Have med at bibeholde et velholdt og æstetisk udtryk. Vi har stået for hovedentrepriser i deres hovedbygninger, med særligt henblik på el-, maler- og vvs-arbejde. Vi sætter en ære i samarbejdet med Zoologisk Have, da vi mener at børn og familier får en bedre oplevelse, når seværdigheder er en fryd for øjet.

Zoologisk Have Zoologisk Have

The Energy Hub

Produktivitet sker bedst i inspirerende arbejdsrammer – med højt til loftet

The Energy Hub er et kreativt kontorfællesskab med plads til diversitet og nytænkning. Det er vigtigt, at dette afspejles i indretningens udtryk. For The Energy Hub betød dette kvalitetsmøblement, opsætning af lamper, ventilationssystemer samt maling af vægge i diverse farver. Alt dette hjalp vi med.

The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy HubThe Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy HubThe Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub The Energy Hub

Bernadotteskolen

Flot håndværk, og gode faciliteter, gør det lige det sjovere at gå i skole…

Kreativitet, sjov og ballade… Børn og unge trives bedst i et stimulerende miljø, både hvad angår indlæring, social dannelse og inspiration. Hos Bernadotteskolen har vi hjulpet med at danne de bedste bedste rammer for, at børn føler sig trygge og glade på skolebænken.
Dette var lig godt lysindfald, brug af kvalitets- og miljøvenlige materialer, og harmonisk farvevalg.

Bernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen Bernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen Bernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen Bernedotteskolen Bernedotteskolen BernedotteskolenBernedotteskolen Bernedotteskolen

 

Halifax

Uanset om man er ude at spise med familien, hjertets udkårne eller forretningspartneren, skal det være en hyggelig oplevelse at tage på restaurant

For Halifax var dette lig med æstetisk møblement, hyggelig belysning og kvalitetsmaterialer – dette ønske hjalp vi med at opfylde.

 

Halifax HalifaxHalifaxHalifax Halifax Halifax Halifax Halifax Halifax Halifax HalifaxHalifax

Baldersbuen

Bruger man mange af de lyse dagtimer på et kontor – er det vigtigt at man byder lyset velkommen indenfor

Når man alligevel skal tjene til dagen og vejen, kan man da ligeså godt gøre det under ordentlige faciliteter. Bruger man mange af de lyse dagtimer på et kontor – er det vigtigt, at man byder lyset velkommen indenfor. Vi hjalp Baldersbuen med at skabe de ideelle kontorlokaler til deres medarbejderes behov. Vi har sørget for lyse og nyrenoverede rum, samt et forbedret indeklima.

BaldersbuenBaldersbuenBaldersbuen BaldersbuenBaldersbuenBaldersbuenBaldersbuenBaldersbuen Baldersbuen

Regus

Regus tilbyder kontorlokaler til alle typer virksomheder på globalt plan.

Kendetegnene for disse er lyse nuancer, godt indeklima, og høj kvalitet.
Vi har udført en længere række opgaver for Regus, både større entrepriseopgaver, såvel som mindre presserende opgaver.

Regus i Frederiksborggade Regus i LarsbjørnsstrædeRegus i Frederiksborggade Regus i Larsbjørnsstræde Regus i LarsbjørnsstrædeRegus i Frederiksborggade Regus i LarsbjørnsstrædeRegus i FrederiksborggadeRegus i FrederiksborggadeRegus i FrederiksborggadeRegus i FrederiksborggadeRegus i FrederiksborggadeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i Larsbjørnsstræde

Regus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædevRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i LarsbjørnsstrædeRegus i Larsbjørnsstræde

Regus i LarsbjørnsstrædeRegus i Larsbjørnsstræde

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag