Er du vores nye byggetekniker?

Er du vores nye byggetekniker?

Vi søger en byggetekniker

Vi leder efter en dygtig byggetekniker, der kan være med til at sikre høj kvalitet og klar kommunikation i Egerbygs mange bygge- og renoveringsprojekter. Brænder du for projektledelse, planlægning, koordinering, økonomistyring og andre byggetekniske opgaver, er det måske dig, vi leder efter.

Du kommer til at løse opgaver omhandlende kvalitet, tilsyn og opfølgning på tid og økonomi, og du kommer til at samarbejde med en af vores erfarne projektledere i udarbejdelse af projektplanlægning af hovedentrepriser. Derudover bliver du en del af Egerbyg Akademi, hvor vi videreudvikler dine kompetencer.

Vi tilbyder en arbejdsplads i Storkøbenhavn med højt til loftet og et stort ambitionsniveau, og vi sigter altid efter at præstere over markedsstandarden. Du får en spændende hverdag med både større og mindre projekter. Er du klar til at løfte opgaven?

Vi forestiller os, at du:

  • Er uddannet byggetekniker eller bygningskonstruktør
  • Har tidligere erfaring i lignende stilling

Vi forventer, at du:

  • Kan tage styring på projekter og er selvkørende, når det kræves
  • Er god til at samarbejde og altid klar på at lære nyt og udvikle dig
  • Er knivskarp til at formidle, kommunikere og samarbejde
  • Er struktureret, god til at holde det store overblik og kan overlevere opgaver til den aftalte tid.

Om Egerbyg

Egerbyg er en entreprenørvirksomhed, hvor faglig stolthed, konstant udvikling og glade kunder er omdrejningspunktet. Vi sætter barren for god kvalitet højt, og vi hjælper både privatpersoner og store virksomheder med renovering og nybyg. Vi sætter en dyd i at levere opgaver til aftalt tid, og vi går op i hele tiden at udvikle os fagligt og personligt.

Vi sørger for at klæde dig godt på til din stilling. Hvis du er klar til at tage ansvar og at blive en del af en holdet, så hører vi gerne fra dig. Kontakt os på 38 71 70 20. Du kan også skrive til os på [email protected] eller ved at udfylde formularen.