Nyd gavn
af vores erfaring

Renovering af hus

Egerbyg har stor erfaring inden for renovering af alle typer huse. Vores håndværkere er erfarne professionelle, som dagligt bruger dagen på at istandsætte boliger efter vores kunders ønsker. Vi tilbyder et blandet hold af fagfolk, der blandt andet inkluderer tømrere, murere, malere, elektrikere og vvs’ere.

For førstegangskunder tilbyder vi en fast timepris.

Tilvalgsydelser

Har du brug for en arkitekt på sidelinjen, vil vi anbefale dig at benytte dig af vores totalentreprise, hvor vi rekvirerer en arkitekt til at hjælpe dig til kompetent og korrekt vejledning.

Har du ikke behov for en arkitekt, kan du i stedet benytte dig af hovedentreprise, som kombinerer flere forskellige fagfolk til ét projekt.

Vores kompetencer indenfor håndværkerfagene er høje, da alle vores medarbejdere har stor erfaring indenfor de enkelte fag, så du er sikret den bedste kvalitet.

Realiser din boligdrøm med Egerbyg

Egerbyg er din faste samarbejdspartner, når du vil realisere din boligdrøm. Vi hjælper dig gennem hele forløbet – hvad end det drejer sig om en gennemgående renovering af din bolig eller der er tale om mindre istandsættelser.

Renoveringsopgaver kan omhandle disse typer:

 • Facaderenovering
 • Efterisolering
 • Nyt tag
 • Nye kviste
 • Terrasser
 • Nye vinduer
 • Nyt badeværelse
 • Nyt køkken
 • Ændring i rumfordeling
 • Tilbygninger og ombygninger
 • Udnyttelse af tagetage
 • Renovering af første sal

Vigtigheden af professionel byggerådgivning

Renovering og ombygning er de mest krævende byggeprojekter, som findes. Det skyldes, at nye byggemetoder skal bygges sammen med gamle, og ligeledes ved man heller ikke altid, hvad der gemmer sig inden i konstruktionerne. Man kan blive slemt overrasket.

Det kan hurtigt gå galt, hvis man ikke har den nødvendige viden om nutidens- og fortidens byggeteknik, da ombygningen netop skal bygges sammen.

Ofte kan der dukke skjulte overraskelser op, når man begynder at åbne op i den eksisterende bygning, og derfor er det vigtigt, at man på forhånd har taget de rigtige forbehold.

Som du kan se, kan renovering være mange ting og kræver faglig ekspertise inden for stort set alle de håndværksfag og brancher, som der findes.

Enhver renoveringsopgave kræver en god plan

Uanset hvilken form for renovering der er behov for, kommer man bedst fra start med en god plan for projekt samt budget.

Så snart du har fået idéen, eller behovet, handler det om at finde ud af, hvordan det hele skal gøres. Det er ikke sikkert, du lige kan se det selv, eller har den fornødne tekniske indsigt i, hvordan det skal gøres. Her kan sparring med en fagmand hjælpe. Nogle gange kan det være en ide at starte med at indhente tilbud på opgaven og se, hvilke løsninger, håndværkerne kan komme med.

Ofte har man en ide om, hvad man vil have gjort, når man kontakter fagmændene, men det kan være en god ide at høre, hvilke tanker de kunne tænke angående byggeriet. Fagmændene har en kæmpe erfaring indenfor faget, så derfor kan det være de kunne finde nogle bedre og mere funktionelle løsninger til netop jer.

Hvad koster en renovering?

Prisen på en renovering afhænger naturligvis af omfanget af arbejdet. Der er stor forskel på, hvad renovering af én omgang og en gennemgribende renovering af hele huset koster.

Renovering af din bolig kan være kostbar, men dette er dog en investering, som kan forbedre din boligs værdi. Derfor kan det være en investering, som hurtigt kan være tjent ind.

Egerbygs priser

Hos Egerbyg afregner vi kun i hele timer, og vi fakturerer som minimum for to timer. Dertil kommer et servicevogntillæg uanset antal timer.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os i forhold til priser. Hvert projekt er forskelligt, og vi vil gerne give dig den bedste pris mulige. Derfor skal vi vide lidt om dine ideer og drømme, for at kunne give dig et overslag på prisen herfor.

Efterisolering af ejendommen

Isolering af bygninger spiller en vigtig rolle for indeklimaet, energieffektiviteten samt for prisen af din bolig. Investerer du i efterisolering af din bolig, undgår du kolde gulve og får en billigere varmeregning.  

Efterisolering kan foregå fra ydermuren eller indefra. Efterisolering er med til at forbedre indeklimaet og samtidig få boligens værdi til at stige, da boligen bliver mere energirigtig og billigere at varme op.

Byggetilladelse

Ønsker du at udvide din bolig eller at få bygget din drømmebolig fra bunden, er det en god ide at have styr på byggetilladelsen, inden du indhenter et tilbud. Man skal for eksempel indhente en byggetilladelse ved opførsel af garage og tilbygninger.

Hvis du ændrer på rumfordelingen i boligen i forbindelse med din renovering, skal du huske at ændre boligens BBR-oplysninger, så de stemmer overens med det faktiske forhold. Det samme er gældende, hvis du f.eks. ændrer på opvarmningsmåden eller andre væsentlige egenskaber ved boligen.

Håndværkerfradrag / servicefradrag

Håndværkerydelsen giver op til 25.000 pr. person i fradrag i år 2021.

 • Du kan kun få fradrag for arbejdsløn inklusive moms (ikke for materialer).
 • Du skal betale elektronisk fx med dankort, MobilePay, netbank (ikke med kontanter).
 • Husk at gemme din dokumentation for det udførte arbejde.
 • Fradragets værdi er ca. 35 %. Så hvis dit håndværkerfradrag er 3.000 kr., sparer du ca. 1.050 kr. i skat.

skats egen hjemmeside kan du læse meget mere om reglerne af håndværkerfradrag.

Kontakt os i dag

Sammen med dig vil vi lave en bygningsplan, som opfylder alle dine tanker, så du kan udleve din husdrøm. For os handler det om at du som kunde er tilfreds med vores udførelse af arbejdet.

Hvis du har interesse i at få mere at vide, kan du sende os en mail, eller kontakte os på telefonnummeret herunder, så kan vi tage en snak om dine boligdrømme, muligheder og pris.

Telefon: 78 73 15 51
E-mail: [email protected]

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag