Totalentreprise

Hele processen med Egerbyg var bare perfekt, vi havde den samme gennemgående kontaktperson igennem hele processen, og derudover blev der ryddet op hver dag.

Forstander hos Thorshøjgård

Anette Rubin

Totalentreprise

Hele processen med Egerbyg var bare perfekt, vi havde den samme gennemgående kontaktperson igennem hele processen, og derudover blev der ryddet op hver dag.

Forstander hos Thorshøjgård

Anette Rubin

Overlad jeres projekt til en totalentreprenør

Slip alle bekymringer omkring byggeprojektet og overlad din totalentreprise til en professionel entreprenør. Det eneste I skal foretage jer er at godkende processerne undervejs. Kontakt os og indhent et tilbud.

At have ansvaret for en totalentreprise er en af mest komplicerede opgaver for en entreprenør. Derfor er det vigtigt at finde den helt rette totalentreprenør, så byggeprocessen kan foregå bedst muligt. Det er en titel vi kan leve op til hos Egerbyg. Vi samarbejder nemlig kun med de bedste underleverandører og partnere.

Vær tryg når I står over for et større byggeri med den rigtige totalentreprise. Vi hjælper både virksomheder og boligforeninger. Kontakt Egerbyg allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Har I spørgsmål er I også altid velkommen til at kontakte os.

Professionel håndtering af totalentreprise

Hos Egerbyg stiller vi høje krav til kvalitet. Dertil har vi en bred faglig viden og mange års erfaring med totalentrepriser. Det er samtidig vigtigt for os at have bæredygtighed og miljø med i overvejelserne, i alle dele af projektet. Vi går meget op i kommunikationen med jer som kunde, så I altid er en del af godkendelsesprocesser og løbende er opdateret med byggeforløbet. Med totalentreprise fra Egerbyg slipper I for at:

  • udarbejde projektbeskrivelser og tegninger
  • koordinere håndværkere
  • kontakte myndigheder og alle de øvrige administrative opgaver

Med vores store fokus på bæredygtighed og miljø, kan I være sikre på, at vi bygger fremtiden i tankerne. Kort sagt slipper I for alle bekymringer, som kan være mere eller mindre stressende for jer, der ikke er vant til at varetage et stort byggeprojekt eller totalentreprise.

Kontakt os og få et tilbud på jeres totalentreprise

Vi stiller store krav til vores medarbejdere, når det kommer til kvalitet, ansvarlighed og faglig kompetence. Det samme gør vi til vores samarbejdspartnere. Derved er I sikret engageret og professionel projektledelse, når I vælger os til at håndtere jeres totalentreprise.

Leder I efter et tilbud på totalentreprise? Kontakt os på 38 71 70 20, eller skriv til os enten på mail [email protected] eller via vores kontaktformular.