Hovedentreprise

Egerbyg leverede et solidt stykke tømrerarbejde i forbindelse med renoveringen af en af vores andelsboligforeninger i city. Der var absolut intet at udsætte på samarbejdet eller kvaliteten.

Partner hos Bang & Beenfeldt A/S

Claes Bohn-Willeberg

Hovedentreprise

Egerbyg leverede et solidt stykke tømrerarbejde i forbindelse med renoveringen af en af vores andelsboligforeninger i city. Der var absolut intet at udsætte på samarbejdet eller kvaliteten.

Partner hos Bang & Beenfeldt A/S

Claes Bohn-Willeberg

Professionel hovedentreprise

Når I selv har helt styr på tegninger, ansøgning om byggetilladelse og projektbeskrivelser, men har brug for nogen til at varetage koordineringen mellem de forskellige håndværkere – så har I brug for en hovedentreprenør fra Egerbyg.

Egerbyg står klar til at varetage jeres hovedentreprise, når I står med et større byggeprojekt. Vi har mange års erfaring og sørger altid for at levere den bedste kvalitet. Vi holder styr på hvornår de forskellige håndværkere skal komme forbi, og hvilke materialer der skal bestilles, hvornår. Derfor kan I trygt henvende jer til os, når der skal være styr på byggeriet.

Vi hjælper både virksomheder, boligforeninger m.m. Hvis I har spørgsmål til hovedentreprise eller er på udkig efter et uforpligtende tilbud, er I altid velkommen til at tage kontakt til os.

Jeres bæredygtige hovedentreprenør i København

Hos Egerbyg sætter vi bæredygtighed højt på dagsordenen. Vi mener, at vi alle har et ansvar for at passe på miljøet, og at det er vigtigt at tænke over til dagligt, især når der bygges. Vi bruger:

  • miljørigtige/naturvenlige materialer
  • minimeret ressourcespild
  • energieffektivt arbejde
  • underleverandører/samarbejdspartnere der deler vores bærerdygtige vision

Derudover sætter vi barren højt, når det kommer til kvalitet og tryghed. Vi har nemlig altid en ambition om at skabe de bedst mulige resultater for vores kunder. Vores medarbejdere og samarbejdspartnere deler vores ambitioner og leverer altid resultater, vi er stolte af.

Kontakt

En hovedentreprise er ikke bare en hovedentreprise. Det er vigtigt at finde en hovedentreprenør, der har de samme ambitioner som I har, både mht. processen, tiden og resultatet. Vi sørger altid for at holde en god dialog med jer. Inden processen starter sætter vi os grundigt ind i jeres ønsker og forventninger, så både I og vi bliver glade for resultatet.

Få et uforpligtende tilbud på 38 71 70 20. I kan også skrive til os på [email protected] eller udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os.

Ofte stillede spørgsmål

En hovedentreprise er en entrepriseform, hvor firmaet koordinerer hele byggeprocessen og styrer projektet fra start til slut. Bygherren er ansvarlig for byggetilladelser og rekruttering af arkitekter og ingeniører. For mindre ansvar kan en totalentreprise overvejes.

I en hovedentreprise står bygherren for at indhente byggetilladelser og rekruttere arkitekter og ingeniører. Firmaet, der udfører hovedentreprisen, disponerer og koordinerer de forskellige faggrupper gennem hele byggeprocessen og sikrer, at tidsplanen overholdes.

En hovedentreprenør sikrer, at byggeprojektet koordineres effektivt, og at tidsplanen overholdes. Firmaet håndterer planlægning og koordinering af forskellige faggrupper, hvilket sikrer et kvalitetsresultat. Bygherren skal dog selv sørge for byggetilladelser og rekruttering af arkitekter og ingeniører.