Fagentreprise

Hele processen med Egerbyg var bare perfekt, vi havde den samme gennemgående kontaktperson igennem hele processen, og derudover blev der ryddet op hver dag.

Forstander hos Thorshøjgård

Anette Rubin

Fagentreprise

Hele processen med Egerbyg var bare perfekt, vi havde den samme gennemgående kontaktperson igennem hele processen, og derudover blev der ryddet op hver dag.

Forstander hos Thorshøjgård

Anette Rubin

Vælg Egerbyg til din fagentreprise

– hvis du gerne vil være byggestyrer i din byggesag alene.

En fagentreprise hos Egerbyg er det oplagte valg til dig, der har erfaring og overskud til at lede hele byggeprocessen fra start til slut.
Fagentreprisen anbefales til dig, der ønsker at være ansvarlig for projektering, byggetilladelse og den daglige ledelse af byggeriet.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og tager alle arbejdsopgaver seriøse. Med faste procedurer og gennemprøvede processer får du engageret håndværkere og omhyggelig kommunikation, som holder dig orienteret under hele processen.

Ved en fagentreprise styrer du sagen alene

Ved en fagentreprise er det din opgave at tage hånd om projektledelsen. Det betyder, at du på egen hånd skal projektere, få fat i en byggetilladelse og koordinere arbejdet.

Du er selv ansvarlig for tilbudsmateriale, udformning af kontrakter samt indhentning af tilbud.

Egerbyg anbefaler ikke, at du selv påtager dig en fagentreprise, hvis du er uerfaren med byggebranchen.
Er du derimod vant til at styre byggeprojekter i dit professionelle virke, er der ingen grund til at betale en højere pris for projektledelse, og derfor vil fagentreprise vær oplagt for dig.

Fagentreprise for enhver pris?

På trods af, at du har mod på selv at give dig i kast med en fagentreprise på dit byggeri, må du påregne en meget stor arbejdsindsats før, under og efter byggeriet.

Du skal have styr på, hvad det vil sige, at du selv skal påtage dig rollen som bygherre, projektleder og arkitekt. Man kan sige, at du dermed får fingrene i dejen, men Egerbyg anbefaler under alle omstændigheder, at du arbejder sammen med en byggerådgiver og dermed får taget noget af byrden fra dine skuldre.

At undvære en rådgiver og at få et byggeforløb, der løber helt af sporet og ender i kaos, er en for høj pris at betale.

Egerbyg varetager faglige opgaver i fagentreprise

Står du og mangler en håndværker, der kan hjælpe dig med dit projekt, kan du med fordel kontakte os.

Vi er kendte for at være fagligt dygtige og samtidig yde en meget høj service, der bl.a. kommer til udtryk ved, at vi er nemme at få fat i via mail eller telefon, og at vi altid vender tilbage hurtigst muligt.

Vi tilstræber at vende tilbage samme dag samt fremsende tilbud inden for et par dage efter vores første kontakt.

Egerbyg har medarbejdere i særklasse til særpris

Ved en fagentreprise løser vi alle de opgaver, der ligger inden for tømrer-, snedker-, VVS-, maler-, murer- og elektrikerområdet. Vi kan garantere, at du får et stykke særdeles veludført arbejde til en fair pris.

Dertil kommer, at vores medarbejdere udover at være blandt de dygtigste, også er meget venlige, velinformerede og imødekommende – de ved med andre ord, hvad de har med at gøre og kan derfor besvare de fleste af dine spørgsmål på stedet. Er der tale om emner udenfor deres felt, udnytter de gerne vores samarbejdspartnere indenfor de omhandlende felter, for at give dig den absolut bedste oplevelse.

Du kan se resten af vores entrepriser her.