Erhvervsbyggeri

Vi har fået rigtig god service hele vejen været i projektet. Alle underleverandører er håndteret til UG og vi er blevet opdateret løbende med eventuelle forsinkelser eller udfordringer og kan varmt anbefale Egerbyg til små og store byggeprojekter.

PA i 7N

Henrik Staalsø

Erhvervsbyggeri

Vi har fået rigtig god service hele vejen været i projektet. Alle underleverandører er håndteret til UG og vi er blevet opdateret løbende med eventuelle forsinkelser eller udfordringer og kan varmt anbefale Egerbyg til små og store byggeprojekter.

PA i 7N

Henrik Staalsø

Bæredygtigt erhvervsbyggeri

Egerbyg er jeres professionelle samarbejdspartner ved erhvervsbyggeri. Vi har mange års erfaring, og vi sætter barren for kvalitet ekstra højt. Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud.

Hos Egerbyg har vi stort fokus på kvalitet, perfekte resultater og ikke mindst bæredygtighed. Vi ansætter kun de dygtigste håndværkere, så vi er sikre på at levere det bedste af det bedste hver gang. Og så har vi stor erfaring inden for erhvervsbyggeri. Vi har nemlig specialiseret os i renovering og restaurering af store byggerier og projekter.

Skal vi også hjælpe jer inden for erhvervsbyggeri? Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Projektstyring og håndværk i særklasse

Hos Egerbyg har vi stor erfaring inden for erhvervsbyggeri. Det er uanset om vi skal varetage mindre områder eller være jeres hovedentreprenør. Netop styring af byggeprojekter er en af vores spidskompetencer, og vi sikrer god og gennemsigtig kommunikation hele vejen igennem.

Derudover har vi en ambition om at kombinere de danske håndværkstraditioner med bæredygtighed. Det gør vi ved at anvende:

  • miljørigtige/naturvenlige materialer
  • underleverandører/samarbejdspartnere deler vores vision
  • minimeret ressourcespild
  • energieffektivt arbejde

Indenfor erhvervsbyggeri har vi stor erfaring med ejendomme, lejligheder og kontorer, og vi sætter altid barren højt, når det kommer til kvalitet, deadlines og kommunikation mellem parter.

Egerbyg som jeres samarbejdspartner

Når I samarbejder med Egerbyg er I garanteret, at der er styr på byggeprocessen fra ende til anden. Vi vægter kommunikation og helt klare linjer for alle parter meget højt. Derudover betyder det også meget, at vores kunder, samarbejdspartnere og underleverandører føler de kan stole på os. Derfor lever vi op til forventningerne – og mere til – hver gang.

Kontakt Egerbyg og få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Ring på 38 71 70 20, skriv til os på mail [email protected], eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi jer.

2 medarbejdere fra Egerbyg

Ofte stillede spørgsmål

Prisen på erhvervsbyggeri varierer afhængigt af faktorer som projektets størrelse, kompleksitet, materialevalg og beliggenhed. Det er derfor vigtigt at få en detaljeret prisoversigt fra entreprenøren.

Erhvervsbyggeri refererer til opførelsen af bygninger og faciliteter, der bruges til kommercielle formål, såsom kontorer, butikker, lagerhaller og produktionsanlæg.

Prisen for erhvervsbyggeri pr. kvadratmeter kan variere betydeligt, da mange forskellige faktorer spiller ind. Som udgangspunkt koster erhvervsbyggeri 5-8.000 kr./kvm. Det er dog en god idé at kontakte en entreprenør for at modtage et præcist tilbud, da den endelige pris kan afhænge af specifikke krav og forhold.