Kontorrenovering

Vi har brugt Egerbyg i forbindelse med ombygningen af State of Green i industriens hus, service er mantra, og rette tid, sted og pris står troende.

Administrerende direktør hos Claus Bjarrum arkitekter

Lene Brix

Kontorrenovering

Vi har brugt Egerbyg i forbindelse med ombygningen af State of Green i industriens hus, service er mantra, og rette tid, sted og pris står troende.

Administrerende direktør hos Claus Bjarrum arkitekter

Lene Brix

Kontorrenovering på jeres præmisser

Hos Egerbyg hjælper vi med renovering af kontor. Vi har stor erfaring, og har altid vores kunder med under hele processen. Kontakt jeres byggeekspert og indhent et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Hos Egerbyg sørger vi for, at byggeforløbet foregår som det skal, når I skal have foretaget kontorrenovering. Vi har mange års erfaring i bagagen, og leverer kun resultater der står knivskarpt. For os er det rigtig vigtigt at alting er i orden, når vi står med en færdig opgave, ligesom det er vigtigt for os at overholde deadlines og aftaler.

Leder I efter et tilbud på kontorrenovering? Kontakt jeres byggeeksperter i dag og få et uforpligtende tilbud.

Bæredygtig renovering af kontor

Hos Egerbyg bygger vi bæredygtigt. Det er en af vores grundlæggende værdier, da vi mener det er vigtigt at tage hensyn til miljøet – især når man bygger. Vi bruger:

  • miljørigtige/naturvenlige materialer
  • minimeret ressourcespild
  • energieffektivt arbejde
  • underleverandører/samarbejdspartnere der deler vores bærerdygtige vision

Samtidig er det vigtigt for os ikke at gå på kompromis med kvaliteten i det arbejde, vi laver. Vi sætter standarden højt, så vores kunder som minimum får det resultat, de forventer. Vi har altid en grundig indledende dialog, så vi ved præcis, hvordan resultatet skal se ud.

Har I brug for en hovedentreprenør, er I også landet det rigtige sted. Vi har stor erfaring med at koordinere og styre byggeprojekter, og i det hele taget have det store, kølige overblik. Skal vi også hjælpe jer med kontorrenovering?

Egerbyg hjælper jer over målstregen

Når I står og skal bruge kompetente og erfarne håndværkere til kontorrenovering, står Egerbyg klar til at gribe bolden. Vores samarbejdspartnere deler vores egne værdier, både når det kommer til bæredygtige visioner og en høj standard for kvalitet.

Vi står også klar til at hjælpe jer! Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud. Ring på 38 71 70 20, skriv til os på [email protected] eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage.

kontor i Regus på standvejen
2 medarbejdere