Google anmeldelser
5.0
Baseret på 20 anmeldelser
Om os | Egerbyg

Om os

Grundig rådgivning og gedigent håndværk

Egerbygs grundlæggere, Anders Eger og Jørgen Damkiær, er fra henholdsvis Jylland og Fyn. Men i 2007 bestemte de sig for at grundlægge Egerbyg i københavnsområdet, og Egerbyg har siden været behjælpelige med byggeri og renovation af danskernes hjem. Hos Egerbyg har vi et stort samarbejdsnet, hvilket betyder, at vi kan løse opgaver inden for flere faggrupper og levere de resultater, som du ønsker – uanset om du mangler hjælp i Ballerup, Gentofte eller på Amager.

Når du vælger Egerbyg, er du tilmed sikret en transparent og struktureret byggeproces, hvor dine behov er i fokus. Egerbygs byggeledere giver dig en tæt dialog, så du altid er inddraget i byggeprocessen og kan følge med i dit byggeri.

Som virksomhed har vi fokus på mangfoldighed, medarbejdertrivsel og et godt arbejdsmiljø. Det er nemlig vores opfattelse at medarbejdere, der trives godt, bidrager positivt og leverer håndværk i høj kvalitet. Vores værdigrundlag bygger på at sikre pålidelig og høj faglighed i et åbent og transparent samarbejde.

Vi blev i 2015 kåret til årets håndværker, og i 2017 modtog vi Gazelle prisen. Hos Egerbyg arbejder vi konsekvent og målrettet på at forbedre vilkårene for et rummeligt arbejdsmarked. Dette gør vi ved at tage et socialt ansvar og ved at have fokus på bæredygtighed, uanset hvilken kunde vi samarbejder med. I 2016 vandt vi CSR People Prize for at udvise socialt ansvar over for vores medarbejdere og i lokalsamfundet. Hos Egerbyg mener vi nemlig, at nytænkning, socialt ansvar og vækst bør gå op i en højere enhed.


Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt?

Se vores afdelinger.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Få et hurtigt prisoverslag