Om Egerbyg

Egerbygs grundlæggere, Anders Eger og Jørgen Damkiær, er fra henholdsvis Jylland og Fyn. Men i 2007 bestemte de sig for at grundlægge Egerbyg i Københavnsområdet, og Egerbyg har siden været behjælpelige med byggeri og renovation af danskernes hjem siden. Hos Egerbyg har vi mange faggrupper og et endnu større samarbejdsnetværk, hvilket betyder, at vi kan løse opgaver inden for næsten alle faggrupper. Vi kan blandt andet udbyde tømrer-, murer-, maler-, gulv-, elektriker- og VVS-arbejde. Hos Egerbyg sætter vi en ære i at levere de resultater, som du ønsker – uanset om du mangler hjælp i Ballerup, Gentofte eller på Amager.

Når du vælger Egerbyg, er du tilmed sikret en transparent og struktureret byggeproces, hvor dine behov er i fokus. Egerbygs tilbyder en tilkoblet byggekoordinator på fagentrepriser med op til to faggrupper. Byggekoordinatoren giver dig en tæt dialog, så du altid er inddraget i byggeprocessen og kan følge med i dit byggeri. Ved større projekter, som hoved- og totalentrepriser, kan du tilvælge en byggeleder. Byggelederen er til rådighed alle døgnets timer og vil planlægge, koordinere og gennemgå alle aspekter af dit byggeprojekt. Du bestemmer selv, hvor meget information og kommunikation du ønsker under dit byggeri. Byggelederen koster 10% af din entreprisesum.

Grundig rådgivning og gedigent håndværk

Som virksomhed har vi fokus på mangfoldighed, medarbejdertrivsel og et godt arbejdsmiljø. Det er nemlig vores opfattelse at medarbejdere, der trives godt, bidrager positivt og leverer håndværk i højere kvalitet. Vores værdigrundlag bygger på at sikre pålidelig og høj faglighed i et åbent og transparent samarbejde mellem Egerbyg og kunden.

Vi blev i 2015 kåret til årets håndværker, og i 2017 modtog vi Gazelle prisen. Hos Egerbyg arbejder vi konsekvent og målrettet på at forbedre vilkårene for et rummeligt arbejdsmarked. Dette gør vi ved at tage et socialt ansvar og ved at have fokus på bæredygtighed, uanset hvilken kunde vi samarbejder med. I 2016 vandt vi CSR People Prize for at udvise socialt ansvar over for vores medarbejdere og i lokalsamfundet. Hos Egerbyg mener vi nemlig, at nytænkning, socialt ansvar og vækst bør gå op i en højere enhed.


Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt?

Se vores afdelinger.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag