Om Egerbyg

Om Egerbyg

Vores historie

Egerbyg blev grundlagt af Anders Eger og Jørgen Damkiær i 2007. Vi startede ud som et lokalt tømrerfirma, men er siden vokset i både arbejdsområder, afdelinger og medarbejderantal. I løbet af de seneste år har Egerbyg udviklet sig fra at være et tømrerfirma til en entreprisevirksomhed, der arbejder i hele Storkøbenhavn.

I dag tæller vi over 25 medarbejdere. Hos Egerbyg løser vi opgaver indenfor flere faggrupper og har derfor et stort samarbejdsnet, så vi kan levere de resultater, du har krav på, når du vælger os. Vi kan bl.a. udbyde tømrer-, murer-, maler-, gulv-, VVS- og elektriker-arbejde.

Gennem tiden er vi blevet anerkendt af både eksperter på området samt af vores kunder. Det er blandt andet på grund af vores trofaste og tilfredse kunder, at vi har været finalist ved Årets Håndværker siden 2012 – og at vi også har vundet prisen. Årets Håndværker afgøres af kundernes online anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk.

Vi er yderligere blevet kåret til Gazelleprisen af Børsen tilbage i 2017. Årsagen til vores succes er, at vi inddrager vores kunder i arbejdsprocessen baseret på deres behov og ønske om mængden af service og kommunikation. Denne skræddersyede kommunikative løsning og målsætningen om at levere entrepriseløsninger af høj kvalitet har været en givende strategi for Egerbyg.

Hos Egerbyg har vi passion for samfundsansvarlighed og bæredygtighed. Vi mener nemlig, at nytænkning, socialt ansvar og vækst bør gå op i en højere enhed. Derfor engagerer vi os også for vores lokalområde gennem dynamiske samarbejder med både uddannelsesinstitutioner og andre offentlige institutioner. Tanken er, at velfungerende virksomheder trives bedst i et velfungerende samfund.

Vision, mission og værdier

Vores vision er at være en nytænkende og innovativ entreprenør. Vi vil opnå vores vision ved at modernisere måden at drive en entreprisevirksomhed på – både inden for håndværket men også inden for bæredygtighed. Vores vision er en integreret del af vores strategi og forretningsgang.

Vores mission er at skabe glæde gennem håndværk. Vores mission er tobenet, da den både ønskes opfyldt hos kunder såvel som hos vores medarbejdere.

Vi ved, at hvis vi har glade medarbejdere der trives, vil de også glæde sig over at møde på arbejde og lave det arbejde, som de er dygtige til. På denne måde kan vi skabe glæde gennem håndværk. Ligeledes ved vi også, at hvis vores medarbejder er glade og brænder for deres arbejde, så vil de levere håndværk i en endnu højere kvalitet. Dette vil skabe glade og tilfredse kunder, som får deres drømme og ønsker opfyldt. På denne måde kan medarbejderne skabe glæde til kunden gennem håndværk.

Vores værdigrundlag bygger på at sikre pålidelighed og troværdighed i en branche, der ofte er præget af mistillid til håndværkere. Vi samarbejder altid med vores kunder og sikrer en høj faglighed med en transparent prispolitik. Derudover er vores værdigrundlag også bygget på en politik, der er god for både medarbejdere, kunder og miljøet.

Vores interesse for samfundsansvarlighed afspejles i vores arbejde med FN’s Global Compact, vores valg af leverandører og underleverandører samt vores krav til materialers distribution, genanvendelighed mm.

Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt?

Nu hvor du har lært os bedre at kende, bør du føle dig sikker, tryg og i de rette hænder til dit næste byggeprojekt. Vi bestræber os altid på at skabe glade og tilfredse kunder – så kontakt os nu, hvis du vil være en del af dem.