Er du vores nye entrepriseleder?

Er du vores nye entrepriseleder?

Vi søger en entrepriseleder

Har du et stærkt planlægningsgén og et godt overblik, og kan du tænke ti skridt frem og vide, hvordan én ændring i planen kan påvirke hele projektet, og trives du i rollen som leder? Egerbyg leder efter en dygtig og skarp entreprise- eller projektleder, der kan være med til at sikre, at vores kunder får en effektiv byggeproces fra start til slut med et tilfredsstillende resultat.

Vi leder efter dig, der altid leder efter de rigtige løsninger, og som naturligt tager styring på koordineringsarbejdet, men også er klar til at udvikle dig fagligt og lære en masse af dine kollegaer og Egerbygs samarbejdspartnere. Vi tilbyder en ambitiøs arbejdsplads med højt til loftet og masser af plads til at udvikle sig på.

Du kommer primært til at arbejde i København og Storkøbenhavn. Lyder det som noget for dig?

Vi forestiller os at du:

  • Er uddannet ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller lignende
  • Har tidligere erfaring med entreprise- eller projektledelse – gerne i lignende stilling

Vi forventer:

Du er dygtig til at udarbejde projektplaner, tidsplaner og projekteringsstrategier og tage styringen af dem. Du kan sikre, at samarbejdet mellem håndværkere, bygherrer og rådgivere kører flydende og i overensstemmelse med Egerbygs kvalitetskrav og tidsplan. Du har en god designteknisk forståelse og er knivskarp til at formidle, kommunikere og samarbejde.

Du bliver hele omdrejningspunktet for koordineringen af byggeriet og kommer til at arbejde tæt sammen med byggeteknikerne. Du kommer godt ud af det med dine kollegaer og er altid villig til at udvikle dig og lære nye måder at gøre tingene på. Er du klar til at løfte opgaven?

Om os

Vi er en innovativ entreprenørvirksomhed, der ser forskellighed som en styrke. Vi er et firma med et meget højt ambitionsniveau, og vi har altid til hensigt at overgå markedsstandarden og sigter efter at have en kundeskare af loyale og tilfredse kunder. Vi udfører store og små opgaver for både privatpersoner og større virksomheder og bygger så bæredygtigt som muligt for at skabe resultater i kompromisløs kvalitet.

Er du vores nye entreprise- eller projektleder? Kontakt Egerbyg på [email protected] eller ring til os på 38 71 70 20 og hør mere om stillingen og de specifikke opgaver, den indeholder.

Ansættelsesbetingelser 

Krav til kørekort: Ja Almindelig bil (B) 

Ansættelsestype: Fuldtid (37 – timer ugentligt) 

Ansættelse: Hurtigst muligt 

Kontaktperson:

Jørgen Damkiær 
Telefon: 28707001
E-mail: [email protected]