Regus Strandvejen

Regus er et af verdens største kontornetværk med kontorfællesskaber mange steder i verden. Regus tilbyder leje af kontorlokaler til andre virksomheder, og ét af deres kontorfællesskaber er beliggende på Strandvejen i Hellerup med havudsigt over Østersøen

Regus Strandvejen rummer nyrenoverede og funktionelle kontorlokaler

Hos Regus har vi udført meget arbejde gennem flere år, så deres lokaler altid er flotte og nyrenoveret ligesom kontorerne er funktionelle, så effektiviteten er så høj som muligt i lyse og flotte omgivelse.

En kerneprioritet i vores hovedentrepriser på Strandvejen har altid været kvalitetsmaterialer, som afspejler Regus’ ry om moderne kvalitetslokaler, ligesom et fokus på udnyttelse af dagslys og store vinduespartier er et særligt fokus.

Tagterrassen som alle elsker

På toppen af bygningen gemmer sig en lille perle i form af en større tagterrasse.

Tagterrassen benyttes flittigt ved små pauser og frokost i det fri, når vejret ellers tillader det. Tagterrassen har en 360 graders udsigt over Hellerup og med udsigt til havet.

Tagterrassen er lavet i træ, har havemøbler i flet og grønne buske til at give en følelse af natur selvom bygningen ligger ud til én af Danmarks mest populære veje i Region Hovedstaden.

Læs mere om leje af kontorhoteller hos Regus her.

Vores samarbejde

Hos Egerbyg har vi gennem mange år haft et sundt og tilfredsstillende samarbejde, hvor vi løbende har vedligeholdt deres kontordomiciler i Danmark.

Samarbejdet har indebåret alt fagarbejde lige fra tømrer- til VVS-arbejde.

Fordi Regus har lavet en fast serviceaftale med Egerbyg, får de altid fordelagtige priser som vores faste samarbejdspartner. Du kan se de fordelagtige priser med servicekontrakt her.

Se alle de skønne billeder herunder

Her kan du se alle de skønne billeder vi har samlet sammen siden vi begyndte vores samarbejde i 2013. Du kan blandt andet se billeder af den omtalte tagterrasse med den smukke udsigt over Østersøen, Regus’ flotte lokaler med fokus på dagslys, receptionen, hvor personalet står klar til at hjælpe dig samt billeder af bygningens unikke facade.

Regus' unikke facade Toppen af tagterrassen

ReceptionenUdsigten fra ét af kontorerneAfslapningsområdeMødelokaleReceptionsområde med ventestole og god udsigtHavudsigt over ØstersøenDen genkendelige facade på Strandvejen Friske blomster i receptionenNye gulve på kontoretTagterrassen     KontorTrappen til tagterrassen  Kontorlokale med visionboard   Sparringskontor  Lyst kontorlokale  Den famøse tagterrasseStorrumskontor med udsigt
Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag