Regus Strandvejen

Regus er et af verdens største kontornetvÌrk med kontorfÌllesskaber mange steder i verden. Regus tilbyder leje af kontorlokaler til andre virksomheder, og Êt af deres kontorfÌllesskaber er beliggende pü Strandvejen i Hellerup med havudsigt over Østersøen

Regus Strandvejen rummer nyrenoverede og funktionelle kontorlokaler

Hos Regus har vi udført meget arbejde gennem flere ür, sü deres lokaler altid er flotte og nyrenoveret ligesom kontorerne er funktionelle, sü effektiviteten er sü høj som muligt i lyse og flotte omgivelse.

En kerneprioritet i vores hovedentrepriser pĂĽ Strandvejen har altid vĂŚret kvalitetsmaterialer, som afspejler Regus’ ry om moderne kvalitetslokaler, ligesom et fokus pĂĽ udnyttelse af dagslys og store vinduespartier er et sĂŚrligt fokus.

Tagterrassen som alle elsker

Pü toppen af bygningen gemmer sig en lille perle i form af en større tagterrasse.

Tagterrassen benyttes flittigt ved smĂĽ pauser og frokost i det fri, nĂĽr vejret ellers tillader det. Tagterrassen har en 360 graders udsigt over Hellerup og med udsigt til havet.

Tagterrassen er lavet i trÌ, har havemøbler i flet og grønne buske til at give en følelse af natur selvom bygningen ligger ud til Ên af Danmarks mest populÌre veje i Region Hovedstaden.

LĂŚs mere om leje af kontorhoteller hos Regus her.

Vores samarbejde

Hos Egerbyg har vi gennem mange ür haft et sundt og tilfredsstillende samarbejde, hvor vi løbende har vedligeholdt deres kontordomiciler i Danmark.

Samarbejdet har indebüret alt fagarbejde lige fra tømrer- til VVS-arbejde.

Fordi Regus har lavet en fast serviceaftale med Egerbyg, fĂĽr de altid fordelagtige priser som vores faste samarbejdspartner. Du kan se de fordelagtige priser med servicekontrakt her.

Se alle de skønne billeder herunder

Her kan du se alle de skønne billeder vi har samlet sammen siden vi begyndte vores samarbejde i 2013. Du kan blandt andet se billeder af den omtalte tagterrasse med den smukke udsigt over Østersøen, Regus’ flotte lokaler med fokus pĂĽ dagslys, receptionen, hvor personalet stĂĽr klar til at hjĂŚlpe dig samt billeder af bygningens unikke facade.

Regus' unikke facade Toppen af tagterrassen

ReceptionenUdsigten fra Êt af kontorerneAfslapningsomrüdeMødelokaleReceptionsomrüde med ventestole og god udsigtHavudsigt over ØstersøenDen genkendelige facade pü Strandvejen Friske blomster i receptionenNye gulve pü kontoretTagterrassen     KontorTrappen til tagterrassen  Kontorlokale med visionboard   Sparringskontor  Lyst kontorlokale  Den famøse tagterrasseStorrumskontor med udsigt
FĂĽ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĽ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĽ et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg mü sende dig Ên münedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
FĂĽ et hurtigt prisoverslag