Renovering af huse

Hos Egerbyg har vi gennem årene renoveret mange huse – og mange forskellige huse. Vi har renoveret alt fra små familiehuse til de helt store herskabsvillaer.

Hos Egerbyg er vi din specialist i at renovere huse, og vi tilbyder hovedentreprepriser med entreprisekontrakt og gode priser.

Hus med søudsigt

Dette moderne hus er indehaver af smukke udsigter til sø og natur.

Huset bærer præg af udnyttelsen af det naturlige lysindfald og kvalitetsmaterialer. Vi har, i tæt samarbejde med Velux, påmonteret deres skønne vinduer i ejendommen, og dermed udnyttet boligens fulde lyspotentiale, når det kommet til naturligt dagslys gennem glasfacaden og via ovenlys.

Derudover er huset blevet malet i lyse farver, har fået et nyt køkken og der er lagt nye gulve.

Har du en god udsigt, som du ikke kan se på grund af vægge eller små vinduer? Så tag en snak med os om, hvordan du bedre kan udnytte dagslyset og nyde den gode udsigt.

Du kan kontakte os her.

Søudsigten Ovenlysvindue Ovenlysvindue og glasparti Ovenlysvinduer i køkken Ovenlys i soveværelse
Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag