Lejligheden

Hvorvidt du drømmer om at lave en gennemgribende renovering eller håber på at pifte din lejlighed op, så kan vi hjælpe dig med at opfylde dine drømme.

Denne unikke lejlighed giver dig muligheden for at nyde din bolig på bedste vis. Lejligheden udstråler skandinavisk stil med interiør i dansk design. Det er lagt vægt på lyse vægge står i kontrast til de faverige møbler. Med masser af naturligt lys og fornemme Art-Deco detaljer, er indretningen i dette sommerhus både moderne og elegant.

Hos Egerbyg har vi udført en gennemgribende hovedentreprise med fokus på at skabe istandsætte en ellers nedslidt lejlighed. For denne familie var en blanding af få kvadratmeter og et moderne udtryk med meget dagslys den perfekte kombination – hvad er din?

Få et gratis tilbud, hvis du står og skal renoverer din lejlighed.

Lejlighed i to plan

Denne lejlighed er placeret i hjertet af København med udsigt til blandt andet Gammeltorv og Nytorv. Det særlige ved denne lejlighedstype er, at den består af to plan forbundet af en trappe. Derudover har lejligheden charmerende skråvægge og rustikke bjælker, som er med til at give et charmerende og rustikt udseende.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag