Nyd gavn
af vores erfaring

Egerbyg finder boligens hemmeligheder

Når gammelt skal forvandles til nyt er det ofte en kompliceret proces, der byder på overraskelser.
Både af den gode og dårlige slags.

I Egerbyg har vi erfaring med mange former for renovering: alt fra de helt store, hvor vi renoverer din lejelighed, dit kontorlokale eller dit hus – til de mindre renoveringer, der drejer sig om bindingsværk, kældregulve og generelle energiforbedringer. Vi har prøvet det meste og vi glæder os til at høre hvad du har til os.

Renovering af din bolig

Når det er blevet tid til et frisk pust, der kan gøre din bolig så god som ny, så er din entreprenør eksperterne, der renoverer med respekt for det gamle og blik for detaljer

Når du er i den situation, at det er blevet tid til at forny din bolig og bringe lidt nye elementer ind i indretningen, så kan stole på, at din entreprenør er nogle af de bedste på markedet til den opgave og at vi altid udfører arbejdet til en fornuftig pris. Vi har fra starten valgt at koncentrere vores kræfter om renovering af det eksisterende fremfor nybyggeri. Der har gjort os til nogle af de skarpeste på området og vi er stolte over at holde de gamle håndværkstraditioner i hævd, når det kommer til at forvandle gammelt til nyt med traditionelle teknikker.

Din entreprenør giver din bolig en kærlig hånd

Der er nu noget med ældre boliger, som vi hos din entreprenør er meget begejstrerede for. Det er det gedigne håndværk, de originale materialer og den sjæl, som altid eksisterer i gammelt byggeri – også selvom det er i ringe stand.
Vi er gode til at se mulighederne selv i det faldefærdige og kommer med gode forsalg til, hvad der bedst betaler sig i den givne situation. Der er altid overraskelser i forbindelse med renovering – både af den gode og knapt så gode slags, men med vores erfaring er der sjældent noget, der kommer rigtigt bag på os og aldrig noget, vi ikke har fået løst til en pris, du kan overkomme.

Læs blandt andet om, hvordan vi håndterer renovering af badeværelser.

Hvad er din pris på en gennemgribende renovering?

Det er som nævnt, altid forbundet med en vis usikkerhed, når man begynder at renovere noget gammelt. Man kan aldrig helt vide, hvad der gemmer sig bag tapeter og under tæpper, men vi kan grundet vores mange år på området, altid komme med en pris, som ligger meget tæt på det opgaven kommer til at koste. Hos din entreprenør har vi erfaring for, at vi under en renovering ofte finder smukke detaljer eller unikke elementer, der er blevet glemt og gemt væk tidligere og som nu kan gøre din bolig til noget helt særligt.

Vi finder de skjulte detaljer

Egerbyg er eksperter i renovering, og vores opgave er at hjælpe dig med at finde frem til de unikke detaljer din bolig gemmer på. Underfundige og skjulte detaljer kan restaureres og tilføre din bolig et særpræg, der skaber glæde i mange år fremover.
Vi er en entreprise, der udfører skånsom renovering med blik for boligens finesser.

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag