Vi søger byggeleder

Fleksibel rolle som byggeleder til dig, som savner byggebranchen og vil supplere pensionen

Vi har mange opgaver, der bare ligger og venter på dig, der som byggeleder er kompetent, organisatorisk og har overblik.

Vi leder efter en byggeleder, der løbende kan varetage og føre tilsyn med vores mange byggeprojekter. Jobbet giver dig rige muligheder for at sætte din egen dagsorden, og Egerbyg vil støtte op om dig og dine kompetencer hele vejen. Derfor klæder vi dig også på til opgaven med det udstyr, du har brug for.

Vi forestiller os, at du har en hel del erfaring, og at du brænder for at tage ansvar for de byggesager, som vi bliver ved med at vinde.

Egerbyg er specialister i total- og hovedentreprise, og vi går det ekstra skridt, når det handler om at gøre vores kunder tilfredse med et veludført arbejde. Ligeledes lægger vi stor vægt på socialt ansvar og værner om det grå guld.

Vil du være med til at præge den nye generation og levere gode resultater til kunderne, hører vi gerne fra dig – hellere i dag end i morgen.

Jørgen Damkiær

Henvend dig til Jørgen Damkiær, hvis du er interesseret eller har spørgsmål til jobbet, på [email protected] 

Udfyld formularen

Job - murer
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende ledige stillinger, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.