Vi søger byggeleder

Vi søger en ekstern byggeleder

Vi søger en byggeleder, der med fremdrift, gode samarbejdsevner og klar kommunikation kan sikre en god afvikling af Egerbygs større og mindre byggeprojekter i Storkøbenhavn.
Som byggeleder får du selvstændigt ansvar og en central rolle i Egerbygs indsat for at sikre effektive og tilfredsstillende renoveringer for vores kunder. Med en sikker styring og evnen til at få projekter afsluttet til tiden, vil du få en positiv indflydelse på koordineringen og driften af vores byggeprojekter samt kundens tilfredshed, som er en kerneprioritet i alle vores byggeprojekter.
Jobbet giver dig mulighed for faglig udvikling og sparring i en spændende og ambitiøs virksomhed med en vision om at forblive innovative og nytænkende. Du vil derfor få mulighed for at få stor indflydelse på projekterne og styrke teamet, der arbejder på byggepladsen.
 

I din nye rolle hos Egerbyg kan du forvente, at:

  • Du bliver ansvarlig for koordinering, styring og opfølgning på byggeprojekter, således at byggeriet færdiggøres i overensstemmelse med Egerbygs krav om kvalitet og den planlagte tidsplan
  • Du får en spændende arbejdsdag med både mindre og større byggeprojekter – sammen med Danmarks bedste kollegaer
  • Du vil agere som bindeled mellem byggeriets parter – og vil derfor stå for kommunikationen mellem medarbejdere, samarbejdspartnere og kunden
  • Du kommer til at arbejde sammen med en ambitiøs virksomhed, som går op i trivsel, udvikling og gode relationer
 

Vi forventer:

  • Du kan styre projekter fra start til slut
  • Du formår at yde en overtruffen service og kommunikere klart og tydeligt til alle slags mennesker
  • Du er struktureret og selvkørende, men også en holdspiller, der naturligt samarbejder og koordinerer
  • Du har gerne erfaring som byggeleder – helst indenfor byggeri og renovering

 

Om Egerbyg:

Egerbyg er en innovativ entreprenørvirksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke – og tager udgangspunkt i vores medarbejderes kompetencer. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven, og du vil blive en del af Egerbyg Akademi, der efteruddanner og videreudvikler dine kompetencer. Så hvis du vil tage ansvar og være en del af vores virksomhed, hører vi gerne fra dig – hellere i dag end i morgen.
Du kan læse mere om Egerbyg på vores hjemmeside www.egerbyg.dk

Se vores alternative jobannonce video her

 

Henvend dig til Jørgen Damkiær, hvis du er interesseret eller har spørgsmål til jobbet på [email protected] – ellers se det fulde jobopslag her.

Udfyld formularen

Job - murer
Størst tilladte upload: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende ledige stillinger, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.