Vi søger samarbejdspartnere

Få masser at lave og behold friheden til at passe egne kunder

 

Hos Egerbyg arbejder vi hovedsageligt med faste samarbejdspartnere, og vi er på udkig efter de allerbedste af slagsen. Egerbyg er specialister i total- og hovedentreprise, og vi ønsker derfor samarbejdspartnere indenfor alle faggrupper.

Som fast samarbejdspartner har du frihed til at drive din egen virksomhed samtidig med, at vi hjælper dig med at få fyldt din ordrebog. På den måde nyder du godt af vores reklamer og markedsføring, så du kan vokse sammen med os.

Egerbygs målsætning er at hæve kvaliteten af håndværk ved at yde det ekstra, der skal til for at alle kunder bliver tilfredse. Derfor forventer vi, at du laver håndværk af høj kvalitet og sætter kunden i fokus.

For os er det gode samarbejde baseret på langvarige relationer, åbenhed og gensidig dialog. Du skal derfor være indstillet på at bidrage til det gode samarbejde ved samarbejdsmøder hver anden uge, hvor vi koordinerer opgaver, sparrer og løbende optimerer vores interne samarbejde.

Om du har været selvstændig i flere år, eller vil springe ud som selvstændig med Egerbyg som sikkerhedsnet, hører vi gerne fra dig – hellere i dag end i morgen.

Jørgen Damkiær

Henvend dig til Jørgen Damkiær på [email protected]  eller telefon 38717020.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag