Vi søger samarbejdspartnere

Få masser at lave og behold friheden til at passe dine egne kunder samtidig med, at du arbejder sammen med Egerbyg.

Hos Egerbyg er vi specialister indenfor renovering og reparationsarbejde for såvel privat- og erhvervskunder. Derfor har vi løbende brug for dygtige håndværkere og samarbejdspartnere.

 

Vi søger samarbejdspartnere indenfor alle faggrupper

Hos Egerbyg arbejder vi hovedsageligt med faste samarbejdspartnere, og vi er på udkig efter de allerbedste af slagsen. Egerbyg er specialister i total- og hovedentreprise, og vi ønsker derfor samarbejdspartnere indenfor alle faggrupper – også dem vi selv har “inhouse” i virksomheden.

Så hvis du er nedriver, tømrer, murer, maler, VVS’er, elektriker – eller noget helt andet – så er det dig vi har brug for som samarbejdspartner.

Som fast samarbejdspartner har du frihed til at drive din egen virksomhed samtidig med, at vi hjælper dig med at få fyldt din ordrebog. På den måde nyder du godt af vores reklamer og markedsføring, så du kan vokse sammen med os.

For os er det gode samarbejde baseret på langvarige relationer, åbenhed og gensidig dialog. Du skal derfor være indstillet på at bidrage til det gode samarbejde ved løbende samarbejdsmøder, hvor vi koordinerer opgaver, sparrer og løbende optimerer vores interne samarbejde.

Hvorfor vælge Egerbyg som samarbejdspartner

Du skal vælge Egerbyg, hvis du gerne vil have en god samarbejdspartner der forstår vigtigheden i at spille hinanden gode.

Som samarbejdspartner til dig kan du forvente en åben og ærlig dialog og kommunikation, et firma der vægter aflevering af byggeprojekter til tiden og en entreprenør, der vægter høj kvalitet og glade kunder.

Vores målsætning er at hæve kvaliteten af håndværk ved at yde det ekstra, der skal til for at alle kunder bliver tilfredse. Derfor forventer vi, at du laver håndværk af høj kvalitet og sætter kunden i fokus.

Se vores samarbejdspartnere her.

Om du har været selvstændig i flere år, eller vil springe ud som selvstændig med Egerbyg som sikkerhedsnet, hører vi gerne fra dig – hellere i dag end i morgen.

Jørgen Damkiær

Henvend dig til Jørgen Damkiær på [email protected]  eller telefon 38717020.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag