Vi søger tømrer

Udlev drømmen om at blive selvstændig tømrer med Egerbyg i ryggen

DR Hjem til forvandling
Elsker du en spændende og alsidig hverdag som tømrer? Drømmer du om at arbejde med Danmarks bedste kollegaer og brænder du for løbende efteruddannelse, så du forsat kan være den bedste tømrer? Så er det dig vi søger.
Hos Egerbyg udfører vi alle former for tømrerarbejde – fra det helt simple til det mest avancerede. Du vil blive en nøglespiller i Egerbygs tømrerafdeling, hvor du vil få en interessant og varierende hverdag. Når det handler om at gøre vores kunder tilfredse med veludført arbejde, går vi altid et ekstra skridt. Derfor forventer vi også, at du er serviceminded, engageret og klar til at udføre mange forskellige opgaver.
Hos Egerbyg har vi den filosofi, at man altid kan blive bedre og udvikle sig inden for sit håndværk. Derfor vil du deltage i Egerbygs eget undervisningskoncept ’Egerbyg Akademi’. Som en del af ’Egerbyg Akademi’ vil du modtage en skræddersyet uddannelse, hvor du vil have mulighed for sparring, læring og blive den bedst mulige tømrer.

Vi tilbyder:

 • Egen servicevogn

 • Lønpakke efter kvalifikationer og erfaring

 • Egerbygs egen efteruddannelse samt mulighed for årlige kurser

 • Egen firmatelefon og iPad

 • En aktiv personaleforening med arrangementer 2-4 gange om året, der forstærker fællesskabet mellem kollegaerne

Vi forventer:

 • Du er en passioneret tømrer, der brænder for dit håndværk

 • Du yder tømrerarbejde af høj kvalitet

 • Du arbejder struktureret og kan have mange bolde i luften

 • Du er god til at kommunikerer med kunder og kollegaer

 • Du elsker dit håndværk og ønsker at udvikle dig

 • Du er selvkørende. Erfaring som selvstændig er en fordel, men ikke et krav

Om Egerbyg:

Egerbyg er en innovativ entreprenørvirksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke – og tager udgangspunkt i vores medarbejderes kompetencer.
Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven, og du vil blive en del af Egerbyg Akademi, der efteruddanner og videreudvikler dine kompetencer. Så hvis du vil tage ansvar og være en del af vores virksomhed, hører vi gerne fra dig – hellere i dag end i morgen.
Du kender os måske allerede fra TV, hvor vi har været med i programmet Hjem til Forvandling – ellers kan du læse mere om dette spændende prjekt, som din fremtidige arbejdsplads har været en del af: https://egerbyg.dk/projekt/hjem-til-forvandling/

Send din ansøgning via knappen “Send ansøgning” – vi gennemgår løbende indkommende ansøgninger.

Du kan læse mere om Egerbyg på vores hjemmeside: www.egerbyg.dk

Så hvis du vil tage ansvar og være en del af Egerbyg, hører vi gerne fra dig – hellere i dag end i morgen.

Jørgen Damkiær

Henvend dig til Jørgen Damkiær, hvis du er interesseret eller har spørgsmål til jobbet, på [email protected] 

Job - murer
Størst tilladte upload: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende ledige stillinger, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.