Vinduer og døre

Nye vinduer og døre kan være med til at opfriske udseendet i din bolig. Nye døre og vinduer er en større investering og en proces, som vi gerne vil gøre både enkel og effektiv for dig.

Der findes et utal af forskellige døre og vinduer – lige fra typen til modellen og farven. Vi anbefaler altid, at du tænker resten af boligens udseende ind i din beslutning, så hjemmet afspejler harmoni mellem døre/vinduer og resten af hjemmet.

Når vores kunder ringer ind og efterspørger gode råd til køb af vinduer og/eller døre, anbefaler vi dem at tage på byggeudstilling. På byggeudstillingen har du rig mulighed for at se på de forskellige muligheder, stile, forme, materialer og farver. Dette kan du også få en fornemmelse af via. diverse hjemmesider, men der er altid en risiko for, at farven kan variere mellem produktet og det viste produkt på internettet.

Hvordan foregår arbejdet med nye vinduer/døre?

Når du har besluttet dig for, at du ønsker nye døre/vinduer i dit hjem, skal du i gang med at finde den rette håndværker. Hos Egerbyg er vi specialister i demontering og montering af døre og vinduer – og vi ser særligt certificeret i Velux vinduer – Læs mere om vores certificeringer her.

Hos Egerbyg har vi en standardiseret metode for montering af nye vinduer. Vores metode er enkel, simpel og effektiv. På denne måde slipper du for flere uger med håndværkere i dit hjem – og du slipper for at betale for mere end du får. Vores metode er:

  • Du kontakter Egerbyg med henblik på at få et tilbud på udskiftning af vinduer og/eller døre. Her vil vi bede dig fremsende en mail med billeder af de døre/vinduer du vil have udskiftet, mål på døre/vinduerne, samt hvis du har nogle nye i tankerne. Vi vil altid anbefale, at du tager på byggeudstilling og ser produkterne i ”virkeligheden”.
  • Når du har besluttet dig for dit kommende vindue eller dør, vil Egerbyg stå for bestillingen af dine nye vinduer. Dette er med henblik på at kunne overholde tidsplanen. Derudover vil du få en bedre og længerevarende garanti på dine produkter, når du lader Egerbyg bestille dine materialer. Dette vil tilgodese dig ved fejl på produkterne, når Egerbyg bestiller dine materialer i samarbejde med dig.
  • Ud fra ovenstående vil vi fremsende dig et tilbud, hvor arbejdsløn og materialer er inkluderet. Dette tilbud skal du kigge grundigt igennem, så du er sikker på at udbudsmaterialet stemmer overens med dine ønsker.
  • Når tilbuddet er accepteret, vil vi indberette bestillingen hos leverandøren. Leverancen forventes at tage 4-6 uger.

Ændringer i tilbuddet:

Hvis du har ændringer til det tilsendte, skal du meddele det til os på mail:

  • Ved eventuelle ændringer indhenter vi nye priser hos leverandøren. Herefter får du et nyt tilbud med nye tegninger, som du igen skal gennemgå grundigt, inden du godkender tilbuddet.
  • Kan du godkende ændringerne og det nye tilbud, kommer vi ud og foretager en gratis kontrolopmåling.
  • På baggrund af vores opmåling bestiller vi dørene hos leverandøren.

Så snart produktet er leveret på din adresse, er de leverede materialer din ejendom.
Sker der for eksempel tyveri eller hærværk, er det din egen forsikring, der dækker eventuelle skader. For at minimere risikoen for tyveri/hærværk kommer vi som udgangspunkt forbi og monterer dørene dagen efter leveringsdagen.

Der kan være enkelte afvigelser i forhold det eksakte leveringstidspunkt samt weekend og helligdage, men vi tilstræber at montere døre hurtigst muligt.

Før vi fjerner dine døre og/eller vinduer, skal du vide følgende:

  • Der kan opstå revner i den pudsede facade eller de områder, hvor pudset falder af.
  • Når vi demonterer dine vinduer eller døre, så sker det altid med største forsigtighed for at undgå skader på den omkringliggende facade. Ni ud af ti gange, sker operationen “smertefrit” og uden det kan ses efterfølgende. I nogle tilfælde er der imidlertid pudset helt ind til – eller over – vinduets false, og det er derfor ikke muligt at fjerne vinduerne uden at beskadige dele af den omkringliggende facade.
  • I kølvandet på en demontering af døre og vinduer ser vi til tider, at sålbænken sidder løst. Det er skader, som vi ikke kan se, inden vi fjerner vinduer/døre. Derfor kan vi ikke tage højde for dette i vores tilbud.

Da vi ikke ønsker at forhøje tilbuddet med et beløb svarende til, hvad det koster at udbedre eventuelle skader, må du påregne en ekstraregning for udbedring af skaderne, hvis uheldet er ude.

Afmontering af ledninger, kabler og øvrige effekter

For at lette arbejdet med demonteringen af dine døre eller vinduer forventer vi, at du selv har afmonteret diverse ledninger, kabler eller øvrige effekter, som besværliggør vores arbejde med at fjerne døre og vinduer.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag