Bæredygtige materialer

Egerbyg leverede et solidt stykke tømrerarbejde i forbindelse med renoveringen af en af vores andelsboligforeninger i city. Der var absolut intet at udsætte på samarbejdet eller kvaliteten.

Partner hos Bang & Beenfeldt A/S

Claes Bohn-Willeberg

Bæredygtige materialer

Egerbyg leverede et solidt stykke tømrerarbejde i forbindelse med renoveringen af en af vores andelsboligforeninger i city. Der var absolut intet at udsætte på samarbejdet eller kvaliteten.

Partner hos Bang & Beenfeldt A/S

Claes Bohn-Willeberg

Grønne tiltag og bæredygtige materialer vinder større og større indpas i Danmark og på verdensplan. Derfor holder vi os også opdateret på de nyeste tiltag og trends indenfor genanvendelige og bæredygtige materialer, grønne leverandører og genbrug.

For at forholde os bæredygtige forsøger vi altid at være opdateret på de seneste grønne tiltag. Derfor vurderer vi også råstofudvinding, forarbejdning og distribution i forbindelse fremstillingen af materialerne.

Vores leverandører af materialer og produkter er derfor nøje udvalgt, så vi sammen kan forsøge at passe på kloden og tage de rigtige miljømæssige valg.

Bæredygtige materialer og genbrug

Vi er en samfundsansvarlig virksomhed med fokus på bæredygtighed, genbrug og genanvendelighed. Derfor er vi også glade for, at bæredygtighed og miljøvenlighed er på den politiske dagsorden, ligesom mange af vores kunder prioriterer en grønnere virksomhed. Med vores viden om, at bæredygtige materialer og genbrug kan være med at formindske klimatrykket, har vi i mange år arbejdet for, at Egerbygs klimaaftryk er så lille som muligt.

Ønsker du et bæredygtigt byggeri med genanvendelige materialer og kyndig rådgivning herom, så er du kommet til den rette virksomhed. Hvis genbrugsmaterialer er et godt alternativ til dine udvalgte materialer, vil vi nemlig nævne dette. Genbrugsmaterialer vil dog kun blive benyttet efter aftale med dig.

Hvad er genbrug og genanvendelighed?

Genbrug er en proces, hvor man sorterer, indsamler og genproducerer brugte materialer og produkter til nye materialer. Ved genbrug forlænges levetiden og brugen af produkter, da de kan omdannes og bruges i andre sammenhænge.

Genbrug har mange forskellige fordele, der er positivt både for mennesker og for miljøet. Ved at genbruge produkter, hjælper vi med at bevare miljøet, da genanvendelse sparer energi, luftforurening og CO2, der normalvis ville blive brugt ved produktion af disse.

Affaldssortering

Når vi skal af med affald benytter vi såkaldte “Bigbags” til affaldssorteringen. Alternativt, på store projekter, benytter vi os af en containerløsning.

Vi har taget et bevidst valgt om at få afhentet vores affald, da dette sparer på kørsel, og derfor skader miljøet mindre. Dertil vil det affald der er genbrugeligt, blive genbrugt på affaldsanlægget.

Læs mere om vores affaldshåndtering her.