Bæredygtige materialer

Bæredygtigt byggeri og bæredygtige materialer er vigtigt for Egerbyg

Vi er en samfundsansvarlig virksomhed med fokus på bæredygtighed, når vi udvælger vores leverandører og materialer. Derudover har vi også valgt en bæredygtig løsning til vores affald.

For at forholde os bæredygtige forsøger vi altid at være opdateret på de seneste grønne tiltag. Derfor vurderer vi også råstofudvinding, forarbejdning og distribution i forbindelse fremstillingen af materialerne.

Vores leverandører af materialer og produkter er derfor nøje udvalgt, så vi sammen kan forsøge at passe på kloden og tage de rigtige miljømæssige valg.

Hvis genbrugsmaterialer er et godt alternativ til dine udvalgte materialer, vil vi nævne dette. Genbrugsmaterialer vil dog kun blive benyttet efter aftale med dig.

Når vi skal af med affald benytter vi såkaldte “Bigbags” til affaldssorteringen. Alternativt, på store projekter, benytter vi os af en containerløsning.

Vi har taget et bevidst valgt om at få afhentet vores affald, da dette sparer på kørsel, og derfor skader miljøet mindre. Dertil vil det affald der er genbrugeligt, blive genbrugt på affaldsanlægget.

Genbrug er en proces, hvor man sorterer, indsamler og genproducerer brugte materialer og produkter til nye materialer. Ved genbrug forlænges levetiden og brugen af produkter, da de kan omdannes og bruges i andre sammenhænge.

Genbrug har mange forskellige fordele, der er positivt både for mennesker og for miljøet. Ved at genbruge produkter, hjælper vi med at bevare miljøet, da genanvendelse sparer energi, luftforurening og CO2, der normalvis ville blive brugt ved produktion af disse.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag