Byggekoordinering og byggeledelse

Hos Egerbyg differentierer vi mellem byggekoordinering og byggeledelse på dit byggeprojekt.

Som udgangspunkt anbefaler vi altid en byggekoordinator på en mindre renovering, hvor du kun benytter én eller to faggrupper. Denne entrepriseform vil typisk kaldes en fagentreprise.

Vi vil derimod altid anbefale en professionel byggeleder på større renoveringer, såsom en hovedentreprise,  hvor du skal have koordineret flere faggrupper, som fx tømrer, murer, maler, VVS’er osv. Her vil en professionel byggeleder være med til at sikre, at dit byggeri foregår præcis som du ønsker og inden for de aftalte rammer i din entreprisekontrakt.

Du kan læse mere om forskellen på de to typer af byggestyring herunder.

Byggekoordinering af byggesager

Vi har altid en fast mand på din opgave og kan tilbyde byggekoordinering, som udføres af pågældende medarbejder.

Det er en gratis løsning for dig og vil i langt de fleste tilfælde være den ideelle løsning ved mindre projekter og fagentrepriser, hvor Egerbyg er en del af byggeriet med op til to faggrupper.

Byggekoordineringen vil blive udført at din udførende håndværker på sagen og byggekoordinatoren vil være til rådighed indenfor den normale arbejdstid på hverdage mellem kl. 07:00 – 15:00.

Professionel byggeleder på total- og hovedentrepriser

Ved større arbejde tilbyder vi udvidet byggeledelse.

Denne udvidede form udføres af vores byggeledere og indebærer blandt andet besigtigelse, løbende kontant samt afholdelse af ugentlige byggemøder med efterfølgende referater. Din byggeleder vil stå for alt det praktiske og koordineringen af dit byggeprojekt, så du blot kan læne dig tilbage og føle dig sikker på, at arbejdet bliver udført ud fra krav om kvalitetssikring og til den aftalte tid.

Denne type af byggeledelse er ideel til dig, der skal bruge en total- eller hovedentreprenør – eller dig der er udenlandsdansker, men som stadig ønsker at være involveret i projektet fra udlandet.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag