Byggekoordinering og byggeledelse

Byggekoordinering af byggesager

Vi har altid en fast mand på din opgave og kan tilbyde byggekoordinering, som udføres af pågældende medarbejder. Det er en gratis løsning for dig og vil i langt de fleste tilfælde være den ideelle løsning ved mindre projekter og fagentrepriser, hvor Egerbyg er en del af byggeriet med op til to faggrupper.

Professionel byggeleder på total- og hovedentrepriser

Ved større arbejde tilbyder vi udvidet byggeledelse mod et tillæg på 10% af den samlede entreprisesum. Denne udvidede form udføres af vores byggeledere og indebærer blandt andet besigtigelse, mulighed for kontakt døgnet rundt samt afholdelse af ugentlige byggemøder med efterfølgende referater. Denne type af byggeledelse er ideel til dig, der skal bruge en total- eller hovedentreprenør – eller dig der er udenlandsdansker, men som stadig ønsker at være involveret i projektet.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag