Certificeringer

Vi har brugt Egerbyg i forbindelse med ombygningen af State of Green i industriens hus, service er mantra, og rette tid, sted og pris står troende.

Administrerende direktør hos Claus Bjarrum arkitekter

Lene Brix

Certificeringer

Vi har brugt Egerbyg i forbindelse med ombygningen af State of Green i industriens hus, service er mantra, og rette tid, sted og pris står troende.

Administrerende direktør hos Claus Bjarrum arkitekter

Lene Brix

 Vi opgraderer vores kompetencer gennem efteruddannelse, certificeringer og autorisationer, så du kan få en endnu bedre service og kvalitet, når du investerer i din bolig.

Junckers

Junkers leverer uden tvivl nogle af de bedste produkter indenfor massive trægulve. Hvis du yderligere vælger os til at lægge gulvet, får du 20 års garanti på gulvene mod de normale år.

De ekstra 18 år skyldes, at vi som certificerede gulvlæggere har gennemgået en række kurser indenfor Junckers produkter og teknikker. Derfor kan vi argumenterer for, at vores efteruddannelser kommer dig til gode.

Hvis du har planer om nye, massive og holdbare gulve fra Junckers, så tag en snak med os, hvis du vil have en længere garanti.

Læs mere om Junckers certificeret gulvlægger

Velfac VinduesMester

Velfac VinduesMester er en certificering, der tildeles de håndværkvirksomheder, der har taget en specialuddannelse omkring Velfac vinduesprodukter. Derfor kan vi hos Egerbyg tilbyde professionel rådgivning og gratis opmåling af en certificeret Velfac vinduesmester.

Læs mere om VELFAC VinduesMester

Velux Dagslys-rådgivere

Bevågenheden og bevidstheden omkring klima og miljø blandt boligejere bliver større og større. Derfor ser vi også en større tendens blandt boligejerne til at efterisolere deres bolig.

Vi er rutineret i efterisolering og hjælper dig gerne med at få etableret effektive muligheder for naturlig ventilation og udskiftninger af luften, så du kan opretholde et god indeklima og modvirke fugtgener.

Ovenlysvinduer er et utroligt godt redskab til at udskifte luften i boligen. Det anbefales at man lufter ud i boligen 2-4 gange i døgnet. Der er masser af muligheder for ovenlys i din bolig og som Velux dagslys-rådgivere, er vi et kompetent valgt, når det gælder om at finde den rigtige løsning til din bolig.

Læs mere om Velux

BetterHome Partner

BetterHome er et partnerskab mellem Danfoss, Grundfoss, Rockwool og Velux, der med konstellationen vil sikre boligejere overskuelige valg i arbejdet med at gøre boligen mere energivenlig. Egerbyg

er en af de udvalgte håndværkerer i BetterHome partnerskabet, der sikrer dig den nemme vej til energirenovering med kvalitet.

For at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig, tilbyder vi sammen med BetterHome energirenovering i tre udgaver. Dermed kan du selv være med til at afgøre, hvor omfattende og kostbart arbejde skal være. Vi har allerede gennemført flere energirenoveringer med succes. Din bolig kan sagtens blive den næste.

Autoriseret Rockwool Partner

For at leve op til vores egne kvalitetskrav og garantere dig opdateret viden indenfor byggematerialer, metoder og grønne tiltag har vi gennemgået en række kurser og efteruddannelse hos Rockwool.

Det betyder, at vi er særligt udvalgte til at rådgive dig omkring isolering og energirenovering med produkter og metoder fra Rockwool. Vi udfører naturligvis også diverse isoleringsopgaver af vægge, tag og lofter.

Når arbejdet er udført, foretager vi en efterkontrol, hvor du – eller rettere din bolig – får en attest, der dokumenterer arbejdet og giver huset ekstra værdi i en salgssituation.

Læs mere om Rockwool