Google anmeldelser
4.8
Baseret på 21 anmeldelser
El-arbejde med Egerbyg | Egerbyg

Nyd gavn
af vores erfaring

El-arbejde med Egerbyg

Hos Egerbyg har vi vores egen el-afdeling med en autoriseret el-installatør.
Vi udfører reparationer og installationer af store og små elektriske anlæg, samt udskiftning af ledninger og kontakter i ældre boliger.
Vælger du at indgå samarbejde med Egerbyg, kan du nøjes med en enkelt kontaktperson, der styrer byggeprojektet og fungerer som din personlige byggerådgiver.

En elektriker, der passer på dine installationer

Hvis du ønsker at have en samlet entreprenør på dit byggeprojekt, så skal du ikke lede længere. Egerbyg kan tilbyde både elektriker, VVS, maler, murer og selvfølgelig tømrer.

Der er altså ingen grund til at finde flere forskellige håndværkere, når du har din elektriker og Egerbyg ved hånden.

Vi har ansat de fleste faggrupper og det gælder naturligvis også for elektrikere, der hjælper dig med at lave nye installationer og udføre el-tjek. Som entreprenør er vi altså behjælpelige med stort set alle opgaver i forbindelse med renovation af din bolig eller virksomhed.

Det gør det meget nemmere for dig, at du kan nøjes med at have kontakt til én håndværker fremfor at skulle kommunikere med flere faggrupper – og så får du et fælles tilbud med en samlet pris.

Egerbyg leverer høj service til en fin pris

Lige fra begyndelsen har Egerbyg haft en målsætning om at levere en god service til en fin pris. Det betyder, at vi altid sikrer tryghed og en tæt dialog med dig, når vi er i færd med at udføre dit byggeprojekt.

Vi har altid folk ved telefonen, og vi bestræber os altid på at vende hurtigt tilbage, når du kontakter os.

Din elektriker sørger for lys i lampen

Med dygtige og erfarne elektrikere, kan vi love dig, at der ikke er nogen grund til at lede efter en anden elektriker for at løse de opgaver, der måtte være – du kan med andre ord lige så godt bruge vores superkvalificerede medarbejder inden for el-området.

Det er ofte i ældre boliger, hvor vi renoverer, at elektrikeren kommer ind i billedet for at tjekke, at ældre installationer er forsvarlige og lovlige i henhold til vore dages krav.

Elektrikeren skal i mange tilfælde skifte installationer, så de bliver mere tidssvarende og i mange tilfælde kan de nye installationer være energibesparende og dermed være med til at få reduceret udgifterne til energi, så du får mere strøm til en lavere pris.

Egerbyg er en alsidig håndværker

Når hele hjemmet er ”ramt” af håndværkere, er det selvfølgelig rart at få de vigtigste opgaver overstået i samme ombæring.
Det er netop det, der er nemt, når du vælger et samarbejde med Egerbyg. Vi har gennem årene i byggebranchen fået samlet et netværk af en række dygtige kolleger inden for de øvrige faggrupper. Således kan vi hjælpe dig med en VVS’er, tømrer, murer, maler og elektriker, der alle leverer godt håndværk til en attraktiv pris.

Du kan se vores øvrige entrepriser her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Få et hurtigt prisoverslag