Nyd gavn
af vores erfaring

El-arbejde med Egerbyg

Hos Egerbyg samarbejder vi med autoriserede el-installatører.
Vores faste samarbejdspartnere udfører reparationer og installationer af store og små elektriske anlæg, samt udskiftning af ledninger og kontakter i ældre boliger.
Vælger du at indgå samarbejde med Egerbyg, kan du nøjes med en enkelt kontaktperson, der styrer byggeprojektet og fungerer som din personlige byggerådgiver.

En elektriker, der passer på dine installationer

Hvis du ønsker at have en samlet entreprenør på dit byggeprojekt, så skal du ikke lede længere. Egerbyg kan tilbyde arbejde indenfor elektriker, VVS, maler, murer og selvfølgelig tømrer.

Der er altså ingen grund til at finde flere forskellige håndværkere, når du har Egerbyg ved hånden.

Som entreprenør er vi altså behjælpelige med stort set alle opgaver i forbindelse med renovation af din bolig eller virksomhed.

Det gør det meget nemmere for dig, at du kan nøjes med at have kontakt til én håndværker fremfor at skulle kommunikere med flere faggrupper – og så får du et fælles tilbud med en samlet pris.

Egerbyg leverer høj service til en fin pris

Lige fra begyndelsen har Egerbyg haft en målsætning om at levere en god service til en fin pris. Det betyder, at vi altid sikrer tryghed og en tæt dialog med dig, når vi er i færd med at udføre dit byggeprojekt.

Vi har altid folk ved telefonen, og vi bestræber os altid på at vende hurtigt tilbage, når du kontakter os.

Din elektriker sørger for lys i lampen

Med dygtige og erfarne elektrikere ved hånden, kan vi love dig, at der ikke er nogen grund til at lede efter en anden elektriker for at løse de opgaver, der måtte være – du kan med andre ord lige så godt bruge vores superkvalificerede samarbejdspartnere inden for el-området.

Det er ofte i ældre boliger, hvor vi renoverer, at elektrikeren kommer ind i billedet for at tjekke, at ældre installationer er forsvarlige og lovlige i henhold til vore dages krav.

Elektrikeren skal i mange tilfælde skifte installationer, så de bliver mere tidssvarende og i mange tilfælde kan de nye installationer være energibesparende og dermed være med til at få reduceret udgifterne til energi, så du får mere strøm til en lavere pris.

Egerbyg er en alsidig håndværker

Når hele hjemmet er ”ramt” af håndværkere, er det selvfølgelig rart at få de vigtigste opgaver overstået i samme ombæring.
Det er netop det, der er nemt, når du vælger et samarbejde med Egerbyg. Vi har gennem årene i byggebranchen fået samlet et netværk af en række dygtige kolleger inden for de øvrige faggrupper. Således kan vi hjælpe dig med en VVS’er, tømrer, murer, maler og elektriker, der alle leverer godt håndværk til en attraktiv pris.

Du kan se vores øvrige entrepriser her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag