Elektriker

Det har været en utrolig dejlig proces at arbejde sammen med Egerbyg. Vi har haft en god dialog hele vejen igennem. De har været lyttende ift. de ønsker vi har haft, og ift. hvad der var muligt inden for de budgetter vi har arbejdet med. Især at alle deadlines holdt og vi kunne flytte ind på det tidspunkt, vi havde planlagt.

CEO, 101 Copenhagen

Jeppe Klerke

Elektriker

Det har været en utrolig dejlig proces at arbejde sammen med Egerbyg. Vi har haft en god dialog hele vejen igennem. De har været lyttende ift. de ønsker vi har haft, og ift. hvad der var muligt inden for de budgetter vi har arbejdet med. Især at alle deadlines holdt og vi kunne flytte ind på det tidspunkt, vi havde planlagt.

CEO, 101 Copenhagen

Jeppe Klerke

Som hovedentreprenør arbejder vi med en fast samarbejdspartner indenfor el.

Vi udfører reparationer og installationer af store og små elektriske anlæg samt udskiftning af ledninger og kontakter i ældre boliger.

Vores el-opgaver ligger primært i forbindelse med større renoveringer, hvor vi også udfører tømrerarbejdet.

Vælger du at indgå samarbejde med Egerbyg, kan du nøjes med en enkelt kontaktperson, der styrer byggesagen og fungerer som din personlige byggerådgiver.

En elektriker der passer på dine installationer

Hvis du ønsker at have en samlet entreprenør på dit byggeprojekt, så skal du ikke lede længere. Din tømrer kan tilbyde både elektriker, maler og murer og tømrer selvfølgelig

Der er altså ingen grund til at finde flere forskellige håndværkere, når du har din tømrer ved hånden. Vi har nemlig samarbejder med langt de fleste andre faggrupper og det gælder naturligvis også for elektrikere, der hjælper dig med at lave nye installationer og udføre el-tjek.

Opgaver du ligeså godt kan få ordnet, hvis vi som tømrer er i gang med at renovere din bolig eller din virksomhed. Det gør det meget nemmere for dig, at du kan nøjes med at have kontakt til en håndværker fremfor at skulle kommunikere med flere faggrupper – og så får du et fælles tilbud med en samlet pris.

Din tømrer er også elektriker

Når hele hjemmet er ”ramt” af håndværkere er det selvfølgelig rart at få de vigtigste opgaver overstået i samme ombæring. Det er netop det, der er nemt, når du vælger at gøre forretninger med din tømrer, for vi har gennem alle årene i byggebranchen fået samlet et netværk af en række dygtige kolleger indenfor de øvrige faggrupper. Således kan vi hjælpe dig med en murer, maler og elektriker, der alle leverer godt håndværk til en attraktiv pris.

Det ved vi, for vi har valgt vores partnere med omhu og er sikre på, at du ikke vil blive skuffet.

Din elektriker sørger for lys i lampen

Med dygtige og erfarne elektrikere som samarbejdspartnere, kan din tømrer love dig, at der ikke er nogen grund til at lede efter en anden elektriker for at løse de opgaver, der måtte være – du kan med andre ord lige så godt bruge vores superkvalificerede makker inden for el-området.

Det er ofte i ældre boliger, hvor vi renoverer, at elektrikeren kommer ind i billedet for at tjekke at ældre installationer er forsvarlige og lovlige i henhold til vore dages krav. Elektrikeren skal i mange tilfælde skifte installationer, så de bliver mere tidssvarende og i mange tilfælde kan de nye installationer være energibesparende og dermed være med til at få reduceret udgifterne til energi, så du får mere strøm til en lavere pris.

Din tømrer og din elektriker leverer høj service til en fin pris

 Lige fra begyndelsen har din tømrer haft en målsætning om at levere en god service til en fin pris. Det betyder, at vi er til at få fat i, når du kontakte ros i hverdagen. Vi har altid folk ved telefonen og vi bestræber os altid på at vende hurtigt tilbage, når du kontakter os.

Se timepriser på vores elektriker her.