Energitilskud til CO2 reduktion

Hos Egerbyg tilbyder vi sparring til dig, der ønsker at gøre brug af energiselskabernes energitilskud. Vi hjælper dig med at finde frem til de løsninger, der giver dig de største besparelser på energiforbruget i din bolig.

Vær opmærksom på, at du selv skal ansøge om tilskuddet direkte hos energiselskaberne. Energiselskaberne skal godkende projektet, inden arbejdet går i gang, da det ikke er muligt at få efterbevilling på tilskuddet.

Da der godt kan være ventetid på behandlingen af din ansøgning om tilskud, anbefaler vi derfor, at du ansøger om tilskud i god tid. Deslige vil der yderligere gå op til 45 dage fra din ansøgning er godkendt, til du modtager pengene på din konto.

Når du har fået godkendt dit tilskud, må du gerne selv udføre arbejdet, som du har fået tilskud til. Det er dog et krav, at det kan dokumenteres, at arbejdet er udført fyldstgørende.

Hvis du ikke kan dokumentere arbejdet, vil du ikke være berettiget til tilskuddet. Du må heller ikke benytte tilskuddet, til andet arbejde end det arbejde, tilskuddet er givet til.

Hvad gives energi tilskuddet til?

Energitilskuddet gives til renoveringer, der medfører et lavere energiforbrug og gælder fx:

  • Efterisolering af klimaskærm
  • Udskiftning af ældre vinduer og døre til energivenlige glastyper
  • Nye ovenlysvinduer
  • Tætning af fuger

Har du spørgsmål angående konkrete renoveringsopgaver, så kontakt Egerbyg og tag en snak om dine muligheder.

Læs mere om energitilskud

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag