Entreprisefirma i København

“Egerbyg har været super gode til at overholde tidsplanerne for byggeriet, hvilket er et enormt plus. De er også utrolig gode til at rydde op efter sig, så man ikke kan se at der har været nogen i huset. Vi har været meget tilfredse for Egerbygs arbejde”

Rapper, sangskriver og foredragsholder hos AndyOp

Andreas Seebach

Entreprisefirma i København

“Egerbyg har været super gode til at overholde tidsplanerne for byggeriet, hvilket er et enormt plus. De er også utrolig gode til at rydde op efter sig, så man ikke kan se at der har været nogen i huset. Vi har været meget tilfredse for Egerbygs arbejde”

Rapper, sangskriver og foredragsholder hos AndyOp

Skal du have hjælp med et byggeprojekt, og er du på udkig efter et entreprenørfirma i København?

Hvis du kan svare ja til dette spørgsmål, så kan du med fordel læse videre og få hjælp af Egerbyg.

Egerbyg er kendt som en af de allerbedste entreprisevirksomheder, ikke bare i København og på Sjælland, men i hele Danmark.

Vi arbejder hovedsageligt i Storkøbenhavn og omegn, da vi opfordrer til, at byggeprojekter udenfor Københavnsområdet, bliver uddelt lokalt.

Vi vil altid være et sikkert valg, når du har brug for et pålideligt og kompetent entreprenørfirma i København og omegn.

Profil, værdier og etik

Har du brug for hjælp med et byggeprojekt, så er der næppe noget bedre valg end Egerbyg. Vi er et særdeles professionelt og ansvarligt entreprenørfirma i København, som sætter din tilfredshed over alt andet.

Dette forsøger vi at opnå gennem et stort fokus på kvalitetssikring og vi anvender kun kompetente og servicemindede håndværkere på dine byggeprojekter. Derudover forsøger vi altid at inddrage dig så meget som muligt, så du er sikker på, at det endelige produkt bliver, som du havde tænkt dig.

I tillæg til vores håndværksmæssige kompetencer, så er Egerbyg også et særdeles moralsk entreprenørfirma i København. Vi bestræber os på at give vores ansatte et så spændende og sikkert arbejdsmiljø som muligt.

Derudover benytter vi os kun af naturvenlige materialer samtidig med, at ressourcespild holdes på et så lavt niveau som muligt. På denne måde kan vi både hjælpe dig og miljøet.

Bred vifte af kompetencer

Egerbyg er et entreprenørfirma i København, som har kompetencer indenfor en bred vifte af områder.

Blandt de opgaver, du kan få hjælp til af Egerbyg, kan vi blandt andet nævne følgende: Udskiftning af vinduer og døre, installation af diverse isoleringsmaterialer, nedlægning af nyt tag, loft og gulv eller et nyt køkken eller kvist.

Da vi er eksperter som hovedentreprenør og totalentreprenør, kan vi ligeledes hjælpe med dine større byggeprojekter, såsom renovering af badværelser, teresser, tilbygninger eller hvis du skal have restaureret bindingsværkshuse og andre gamle bygninger.

I tillæg til disse opgaver så kan vi som dit entreprenørfirma i København også hjælpe dig med murere, malere og diverse tømrer- og VVS- og elektriker-relaterede opgaver.

Tryghed og kvalitet

Slutteligt så er det væsentligt at understrege, at Egerbyg er et entreprenørfirma i København, som sikrer deres kunder tryghed og kvalitet i alle dele af arbejdsprocessen.

Egerbyg inddrager kunden i alle dele af arbejdsprocessen, og vi sikrer, med brug af bæredygtige materialer, dygtige håndværkere og diverse kvalitetssikringsteknikker, at alt bliver som du havde tænkt dig.

Derudover arbejder vi altid kun sammen med underleverandører og samarbejdspartnere, som deler Egerbygs mission om at tilfredsstille deres kunder på et bæredygtigt grundlag.

Alle disse forhold gør, at du aldrig vil gå galt i byen, når du vælger os til at hjælpe dig med dine byggeopgaver.

Se alle byer vi udfører projekter i her.