Er du vores nye elektriker?

Er du vores nye elektriker?

Vi søger elektriker

Lever drømmen om at blive selvstændig elektriker, men tør du ikke at tage springet? Så bliv en del af Egerbyg

Der er nok at tage fat på hos Egerbyg, så vi står og mangler en af Danmarks bedste elektrikere. Har du engagementet og ambitionsniveauet i orden, så er det dig, vi søger.

Som elektriker hos Egerbyg har du friheden til selv at præge din hverdag med opgaver fra det helt simple til det mest avancerede. Vi tilbyder et job med rammer som en selvstændig, men uden at du skal ud og satse hele butikken. Du får derfor det bedste fra begge verdener.

Når det handler om at gøre vores kunder tilfredse med veludført arbejde, går vi altid et ekstra skridt. Vi leder derfor efter en elektriker, der deler vores værdier om innovation og strategisk nytænkning af branchen. Derfor forventer vi også, at du er serviceminded, engageret og klar til at udføre mange forskellige opgaver.

Hvem er Egerbyg?

Hos Egerbyg har vi den filosofi, at man altid kan blive bedre og udvikle sig inden for sit håndværk. Derfor vil du deltage i Egerbygs eget undervisningskoncept ’Egerbyg Akademi’. Som en del af ’Egerbyg Akademi’ vil du modtage en skræddersyet uddannelse, hvor du vil have mulighed for sparring, læring og blive den bedst mulige elektriker.

Egerbyg er specialister i total- og hovedentreprise, og vi går det ekstra skridt, når det handler om at gøre vores kunder glade for et veludført arbejde.

Udfyld formularen

Henvend dig til Egerbyg på [email protected] eller udfyld formularen herunder.