Håndværkervejledning

Håndværkervejledning

Hos Egerbyg tilbyder vi håndværkervejledning til dig, der skal købe en ny bolig – fx et hus, en villa eller en lejlighed.

Når du skal se boligen, vil vi tage med til en besigtigelse af din eventuelle, fremtidige bolig og efterfølgende fremsende en rapport med overslagspriser for, hvad det vil koste at renoverer dine ønsker til boligen. Derudover vil du også få råd og vejledning til, hvad du eventuelt bør overveje at renoverer ud fra boligens generelle stand på overfladen.

Hvorfor få en håndværkervejledning?

Det er en klog beslutning at tage en rådgiver med, når du skal købe en ny bolig, så du kan få en indsigt i boligens generelle stand. Her vil vi pointere, at vi som udgangspunkt ikke går ind i, hvad der kan gemme sig bag vægge, under gulve osv., men at denne indsigt udelukkende er ud fra en professionels vurdering af visuelle udfordringer i boligen.
Derudover vil du få et indblik i de opgaver, som du allerede nu – og fremadrettet – kan forvente, at du skal istandsætte eller renovere.

Det er dog yderst vigtigt at understrege, at denne rapport udelukket er en håndværkervejledning og ikke må forveksles med en køberrådgivning, synsrapport ved huskøb, vedligeholdelsesplan eller en tilstandsrapport.

Derimod vil rapporten give dig et økonomisk overblik over de ønskede renoveringsopgaver til boligen. Formålet med en håndværkervejledning er at vurdere økonomiens sammenhæng med et muligt boligkøb samt give dig et udkast på, hvad det kan komme til at koste at renovere boligen.

Hvad koster en håndværkervejledning hos Egerbyg?

Vi har en fast pris på 4000 kr. inkl. moms. Prisen inkluderer en besigtigelse med en efterfølgende rapport over overslagspriser på det estimerede arbejde. Hvis Egerbyg efterfølgende skal udføre arbejdet, vil de 4000 kr blive modregnet i tilbudsprisen.
Hvis du er gentagende kunde eller erhvervskunde, vil denne service være gratis.

Hvis du er interesseret i en håndværkervejledning, er du velkommen til at kontakte Egerbyg.