Håndværker på Amager

Få fat på en erfaren og dygtig håndværker på Amager

Har du brug for en håndværker på Amager, så er Egerbyg en entreprisevirksomhed, som man aldrig går galt i byen med.

Vi er en særdeles kompetent og pålidelig håndværker på Amager, som sætter vores kunders ønsker og behov i centrum af vores arbejde.

Samtidig gør vi, hos Egerbyg, altid meget ud af at inddrage vores kunder undervejs i byggeprocessen for derigennem at sikre, at det endelige produkt bliver, som du havde tænkt dig det.

Egerbygs profil

Har du brug for en dygtig og troværdig håndværker på Amager, så er der mange gode grunde til at vælge Egerbyg. Hos Egerbyg har vi en ualmindelig stærk professionel og etisk profil.

Vi arbejder ud fra følgende fem værdier: Åbenhed, pålidelighed, faglighed, social ansvarlighed og bæredygtighed.

Som disse værdier viser, så har vi et meget stort fokus på ansvarlighed i vores arbejde. Denne ansvarlighed gælder især overfor vores kunder, men også overfor de ansatte i Egerbyg, miljøet og den omkringliggende verden.

Dette etiske perspektiv gør Egerbyg til en god løsning, når du er på udkig efter en både dygtig, men også troværdig og ansvarlig, håndværker.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Egerbyg er en håndværker på Amager, som kan hjælpe dig med både små og store opgaver. Blandt de ting, som vi i Egerbyg kan hjælpe med er blandt andet:

  • Skifte vinduer, tag, loft, vægge og døre.
  • Udbedre forsikringsskader.
  • Bygge carport og terrasse
  • Restaurere gamle bygninger og bindingsværkshuse
  • Lave tilbygninger

Egerbyg er en entreprisevirksomhed, hvilket betyder at vi udfører en række af forskellige opgaver. For eksempel udfører vi maler-, murer- og tømrerarbejde.

Ligeledes kan vi ordne diverse elektriske installationer og andet VVS-arbejde. Vi har i denne forbindelse udført arbejde for en lang række forskellige kunder, som både har været private borgere såvel som erhvervsvirksomheder.

Lær mere om Egerbyg

Der er mange gode grunde til at lære mere om Egerbyg – din håndværker på Amager. Du kan med fordel kigge videre på vores side, hvor du kan finde mere om de typer opgaver vi udfører og vores mange udtalelser, priser og andre nyttige informationer.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag