Håndværker på Amager

Få fat på en erfaren og dygtig håndværker på Amager

Har du brug for en håndværker på Amager, så er Egerbyg en entreprisevirksomhed, som man aldrig går galt i byen med. Egerbyg er en særdeles kompetent og pålidelig håndværker på Amager, som sætter deres kunders ønsker og behov i centrum af deres arbejde.

Samtidig gør Egerbyg altid meget ud af at inddrage deres kunder undervejs i byggeprocessen for derigennem at sikre, at det endelige produkt bliver, som du havde tænkt dig det.

Egerbygs profil

Har du brug for en dygtig og troværdig håndværker på Amager, så er der mange gode grunde til at vælge Egerbyg. Hos Egerbyg har vi en ualmindelig stærk professionel og etisk profil. Vi arbejder her ud fra følgende fem værdier: Åbenhed, pålidelighed, faglighed, social ansvarlighed og bæredygtighed.

Som disse værdier viser, så har vi et meget stort fokus på ansvarlighed i vores arbejde. Denne ansvarlighed gælder især overfor vores kunder, men også overfor de ansatte i Egerbyg, miljøet og den omkringliggende verden. Dette etiske perspektiv gør Egerbyg til en god løsning, når du er på udkig efter en både dygtig, men også troværdig og ansvarlig, håndværker.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Egerbyg er en håndværker på Amager, som kan hjælpe dig med både små og store opgaver. Blandt de ting, som vi i Egerbyg kan hjælpe med, kan for eksempel være:

  • Skifte vinduer, tag, loft, vægge og døre.
  • Udbedre forsikringsskader.
  • Bygge carport og terrasse
  • Restaurere gamle bygninger og bindingsværkshuse
  • Lave tilbygninger

Egerbyg er en entreprisevirksomhed, hvilket betyder at vi udfører en række af forskellige opgaver. For eksempel kan vi lave snedkerarbejde, male, mure og ordne diverse elektriske installationer og andet VVS-arbejde. Vi har i denne forbindelse udført arbejde for en lang række forskellige kunder, som både har været private borgere såvel som erhvervsvirksomheder.

Lær mere om Egerbyg

Som beskrevet i de foregående afsnit, er der således kun gode grunde til at anvende Egerbyg som din håndværker på Amager. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvilke projekter vi tidligere har arbejdet med, kan du læse mere på vores hjemmeside.

På vores hjemmeside kan du samtidig finde meget anden information omkring vores dygtige håndværk. For eksempel kan du læse mini-portrætter af Egerbygs ansatte, ligesom at du kan få yderligere information om, hvilke fagområder Egerbyg er særligt dygtige indenfor. Derudover kan du på hjemmesiden også få mere at vide om Egerbygs profil og de værdier, som virksomheden hviler på.

Se flere områder vi har håndværkere i her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag