Hjem til forvandling

“Egerbyg har været super gode til at overholde tidsplanerne for byggeriet, hvilket er et enormt plus. De er også utrolig gode til at rydde op efter sig, så man ikke kan se at der har været nogen i huset. Vi har været meget tilfredse for Egerbygs arbejde”

Rapper, sangskriver og foredragsholder hos AndyOp

Andreas Seebach

Hjem til forvandling

“Egerbyg har været super gode til at overholde tidsplanerne for byggeriet, hvilket er et enormt plus. De er også utrolig gode til at rydde op efter sig, så man ikke kan se at der har været nogen i huset. Vi har været meget tilfredse for Egerbygs arbejde”

Rapper, sangskriver og foredragsholder hos AndyOp

DRs program Hjem til forvandling er lavet til dig, der ligesom deltagerne går op i dit hjem og elsker makeovers og renoveringsprojekter.

Deltagerne er en række danskere fra hele landet, der alle har taget imod en udfordring, hvor de på fire dage skal forandre deres hjem med hjælp fra Egerbyg og andre eksperter og håndværkere. Resultatet af projektet skal deltagerne herefter præsentere til DRs eksperter, som består af en arkitekt, en indretningsdesigner og en stylist. Ekspertner vil derefter vurdere resultaterne. Programmet består af 8 afsnit som udkommer i perioden

Udover de magiske forvandlinger i hvert program, kan programmet med fordel give dig som seer et skub henimod at få igangsat dine projekter nu – i stedet for at udskyde projektet og de sidste mangler, som kan gøre dit hjem fuldendt. Derfor er tidsrammen i programmet også stram, så du kan blive inspireret af, hvad man kan udrette med de rette håndværkere, hårdt arbejde og en tydelig vision for dit byggeprojekt.

Afsnit 1:

I første afsnit kan du se Egerbyg hjælpe familier med at føle sig godt tilpas og få inkorporeret farver til at harmonere med deres farverige hverdag og personligheder. I programmet vil du se forvandlingen af det upraktiske børneværelse i Hørning og et badeværelse, der ikke passer ind i resten af lejligheden på Vesterbro.

Mon vi kan hjælpe familierne med at få et harmonisk hjem med friske farver?

Afsnit 2:

I andet afsnit kan du se gamle rammer blive fornyet, når Egerbyg er med i et projekt, hvor et hjemmekontor får højere til loftet og mere dagslys på en nedlagt skole uden for Odder.

Kan vi hjælpe med at skabe et åbent rum med mere dagslys ved at føre loft til kip?

Afsnit 3:

I tredje afsnit af Hjem til forvandling er USA den største inspiration, da en tom spisestue på Frederiksberg skal forvandles. USA spiller også en rolle, da et trist og farveløst gæsteværelse i kælderen på Amager skal transformeres.

Se afsnittet All American for at blive inspireret til, hvordan du kan forene det danske med det amerikanske i din egen bolig.

Afsnit 4:

I det fjerde afsnit fjernes det store fokus fra stuen som det ”vigtigste rum”. I stedet forvandles et upersonligt soveværelse i Brønshøj til det nye yndlingsrum, ligesom en families vaskekælder i Virum får den helt store opgradering.

Se den vilde forvandling i programmets fjerde afsnit Kælder deluxe

Afsnit 5:

I det femte afsnit af Hjem til forvandling hjælper vi med at realisere drømmeprojektet for to familier i Danmarks storbyer København og Århus. Fælles for begge projekter er, at begge huse er historiske ejendomme, som trænger til en kærlig hånd. Se Egerbyg forvandle et slidt soveværelse i København og et klassisk 50’er badeværelse i Århus.

Kan vi mon give de gamle huse et tiltrængt pift samtidig med, at vi har respekt for bygningernes historie? Se mere i det femte afsnit Respekt for gamle bygninger

Afsnit 6:

I sjette afsnit ser vi to forskellige par med to vidt forskellige projekter, der har til fælles, at de begge omhandler funktionalitet, design og personlighed.

Det ene par ønsker at udnytte kvadratmeterne i deres kreative rum, hvilket Peter og Anders hjælper dem med i deres lejlighed på 11. sal på Frederiksberg. Det andet par ønsker at udnytte deres væg i køkkenet, hvilket vores medarbejder Jimmi hjælper med.

Kan vores dygtige medarbejdere kombinere funktionalitet, design og drømme i dette afsnit?

Afsnit 7:

I syvende afsnit af Hjem til forvandling kan du se Jørgen og Anders i aktion, mens de hjælper to københavnske familier med at optimere og udnytte lejlighedernes kvadratmetre.

Den ene familie skal forvandle deres soveværelse i weekend-lejligheden, mens den anden familie skal lave et praktisk børneværelse i deres lille treværelses lejlighed.

Lykkedes Anders og Jørgen med at få det bedste ud af lejlighedernes kvadratmetre?

Afsnit 8:

Første sæson af Hjem til forvandling afrundes med det ottende og sidste afsnit, hvor Anders endnu engang står klar til at hjælpe to familier – denne gang på Amager.

I det sidste afsnit drømmer en familie om at byde sine gæster velkommen med en entré, hvor opbevaring og orden er prioriteret. En anden familie deler et værelse op til deres to børn, som ikke kun har forskellige interesser, men også personligheder.

Kan vi mon klare opgaven med at få begge familier til at føle sig velkommen i deres eget hjem?