Hovedentpreprise

Egerbyg er et velkonsolideret entreprenørfirma, der er specialister i renovering og restaurering for private og professionelle bygherrer. Som hovedentreprenør tager vi ansvar for koordinering, planlægning og kvalitetssikring af byggeriet.

Hvad er en hovedentreprise?

Hovedentreprisen en meget benyttet på det private marked. Hovedentreprisen adskiller sig fra andre større entrepriser ved, at du som bygherre, selv har ansvaret for at indhente byggetilladelser og rekruttere arkitekter og ingeniører, hvis dette er nødvendigt.

Hvis du ønsker, at Egerbyg skal stå for dette, skal du overveje en totalentreprise i stedet for. Se mere om totalentrepriser her.

I hovedentreprisen vil Egerbyg disponere og koordinere de forskellige faggrupper under hele byggeprocessen, styre dit byggeprojekt fra start til slut samt sikre, at tidsplanen overholdes.

I denne form for entreprise vil dit arbejde som bygherre, ligge i forberedelsesfasen, inden selve byggeriet går i gang. Ved større projekter over 100.000 kr., vil du modtage en entreprisekontrakt og en realistisk tidsplan, så du ved, hvordan byggeriet skrider frem. Du vil modtage entreprisekontrakten digitalt, og du vil have mulighed for at gennemgå denne telefonisk med den sagsansvarlige, hvis du har spørgsmål til denne.

Skal du bruge en hovedentreprenør?

Står du overfor en renovering af din bolig, kan du med fordel lade Egerbyg klare entreprisen. Et byggeprojekt er meget mere end den udførende håndværker.

Et byggeri kræver planlægning, papirarbejde og koordinering af de forskellige faggrupper, så projektet kan blive færdiggjort på kort tid, men med et resultat der er i top.

Hos Egerbyg er vi eksperter i total- og hovedentreprise og vi er specialister i renovering. Derfor kan du med fordel vælge os til at tage hånd om renoveringen af din bolig.

Ønsker du en entreprenør, der smertefrit kan forvandle din bolig fra skrot til slot?

Vi har gennem tiden udført mange hovedentrepriser for både små og store privat- og erhvervskunder. Du kan se vores referencer her.

En af vores stærke sider er vores strukturerede og systematiske arbejdsprocesser, der sikrer at dit byggeri går så smidigt og smertefrit som muligt. Derfor fungerer vi godt som din hovedentreprenør, da vi sørger for, at din tidsplan overholdes, at dit byggeri er koordineret samt at resultatet bliver leveret i den højeste kvalitet.

Vi differentierer os fra andre håndværkere i branchen ved, at vi leverer en høj standard af informationer samt en kontinuerlig informativ kommunikation, så du kan føle dig sikker og opdateret gennem hele processen.

Når jeg har valgt Egerbyg som hovedentreprenør

Når du har valgt Egerbyg som din hovedentreprenør, er du i gode hænder fra start til slut. Vi sætter en ære i kundetilfredshed og ved, at løbende opdatering, overholdelse af tidsplaner og gedigent håndværk er opskriften på succes.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag