Nyd gavn
af vores erfaring

Hovedentreprenør med mange års erfaring

En større byggesag kan være noget af en mundfuld, hvis du ikke har erfaring inden for byggeri. Derfor bør du overveje, at lade Egerbyg stå for den daglige byggestyring samt koordinering af de forskellige faggrupper. Vores erfaring siger, at du ikke vil fortryde det.

Samtidig holder vi et højt informationsniveau og en stram styring, der bringer dit byggeri i mål til tiden. Og ikke mindst til prisen. Se vores timepriser her.

Med en hovedentreprenør får du tid til alt det andet

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være en trættende proces at skulle renovere eller på anden måde lægge hus til et større byggeprojekt. Særligt, hvis du ingen erfaring har.

Egerbyg anbefaler derfor, at du overvejer at gøre brug af en hovedentreprenør, der styrer byggeriet og den daglige koordinering mellem de forskellige faggrupper.

Det sparer dig for meget tid og energi.

Egerbyg er en erfaren hovedentreprenør

Vi ved, hvad vi snakker om, og derfor kan vi lette arbejdet og tage byrden fra dine skuldre.

Vi har, foruden den store erfaring, et omfattende netværk af kompetente samarbejdspartnere, der værdsætter kvalitet og faglighed lige så højt, som vi gør.

På den måde er du sikret en høj kvalitet i arbejdet, og du undgår at skulle finde forskellige håndværkere til de forskellige opgaver.

Et godt råd: Se dig selv som byggeleder

Størrelsen af dit projekt har naturligvis en afgørende rolle i forhold til, hvorvidt du skal vælge at entrere med en hovedentreprenør. Ved mindre byggeprojekter er det højst sandsynligt ikke nødvendigt, men involverer det for eksempel flere faggrupper, er det for de fleste en lettelse at have en styrende hånd på sagen.

Du skal dog være opmærksom på, at du ved en hovedentreprise selv skal sørge for kontakten til myndigheder – så som at søge om byggetilladelse, udarbejdelsen af tegninger og projektbeskrivelsen tillige også er dit ansvar.

Her kan du altid alliere dig med en byggerådgiver eller måske en arkitekt for at lette denne del af dit arbejde.

Med Egerbyg får du et godt resultat

Siden 2007 har vi udført adskillige hovedentrepriser for vores kunder.

Der har altid været tale om vellykkede projekter fra start til slut, så du kan med sindsro tage en snak med os om, hvorvidt det kan være aktuelt for dig at tage Egerbyg med på sidelinjen og dermed sikre dig et godt resultat.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag