Maler

Det har været en utrolig dejlig proces at arbejde sammen med Egerbyg. Vi har haft en god dialog hele vejen igennem. De har været lyttende ift. de ønsker vi har haft, og ift. hvad der var muligt inden for de budgetter vi har arbejdet med. Især at alle deadlines holdt og vi kunne flytte ind på det tidspunkt, vi havde planlagt.

CEO, 101 Copenhagen

Jeppe Klerke

Maler

Det har været en utrolig dejlig proces at arbejde sammen med Egerbyg. Vi har haft en god dialog hele vejen igennem. De har været lyttende ift. de ønsker vi har haft, og ift. hvad der var muligt inden for de budgetter vi har arbejdet med. Især at alle deadlines holdt og vi kunne flytte ind på det tidspunkt, vi havde planlagt.

CEO, 101 Copenhagen

Jeppe Klerke

Egerbyg har sans for farver

Som et all-round byggefirma tilbyder Egerbyg alle former for malerarbejde. Sammen med tømrer- og murerafdelingen udgør vores malerafdeling den faste grundstamme i virksomheden. Vores malerafdeling består af kreative medarbejdere med et højt fagligt niveau og fokus på kvalitet.

Farverådgivning er en del af malerarbejdet hos Egerbyg. De valgte farver har ikke blot betydning for rummets udseende, men påvirker også lysindfaldet og rummets atmosfære.

For at sikre de bedste resultater foretager vi grundig afvaskning, slibning og spartelarbejde, inden vi tager fat med ruller og pensler.

Ud over tapetsering og maling indendørs udfører Egerbyg maling af facader og træværk.

Din tømrer kan også hjælpe med en maler

Hvis du gerne vil gennemføre en større renovering af din bolig, kan det være en fordel for dig at lade din tømrer stå for projektet for så kan du også gøre brug af vores maler til en god pris.

Det kan undertiden være meget krævende at få renoveret din bolig. Ikke mindst da mere omfattende opgaver ofte betyder, at flere faggrupper skal involveres i projektet. Gennem vores snart mangeårige virke, har vi hos din tømrer etableret faste samarbejder med andre faggrupper, deriblandt en maler.

Du kan på den måde slippe for at selv at skulle finde en maler, der kan være med til at gøre dine projekter færdige. Din tømrer samarbejder med en maler, der stiller de samme krav til materialer, kvalitet og pris som vi.

En maler med sans for kvalitet

Når du vælger at lade vores maler være med til at udføre dine opgaver, kan du være helt sikker på, at vi altid sørger for, at vores samarbejdspartnere har fået en grundig orientering om, hvad det er for en opgave, de skal løse og hvilket omfang det handler om.

Vi har den overordnede projektledelse og dermed ansvaret for, at opgaven blive løst til vores – og dermed din fulde tilfredshed. På den måde kan du være sikker på, at det bliver til den pris og kvalitet, du kender fra din tømrer.

Vil du have malet med din tømrer?

Hos din tømrer tager vi hånd om det, du ellers skulle ud og finde en maler til. Vi vil imidlertid gerne gøre det så nemt for dig som muligt og vi har derfor brugt vores erfaring og netværk fra byggeriet og fundet en række partnere, vi kan stå inde for og som vi uden videre vil have til at gøre dine projekter færdige.

Det handler om en murer, maler og en elektriker, der alle leverer det samme gode håndværk til den samme gunstige pris som vi. Du kan derfor føle dig helt tryg ved at lade vores maler klare opgaven for dig, for stoler du på din tømrer, kan du roligt stole på vore malerafdeling.

Tømrer og maler til en god pris

En af de ting du kan være sikker på ved at lade vores maler gøre arbejdet for dig, er at det bliver efter de bedste håndværksmæssige standarder og til den mest gunstige pris. Det bliver også med bæredygtige materialer, da vi lige fra starten har tilstræbt at være ledende leverandør af bæredygtigt byggeri.

Se vores timepriser på tømrer og maler her.