Nyd gavn
af vores erfaring

Egerbyg har sans for farver

Gennem vores mangeårige virke, har vi hos Egerbyg etableret fast samarbejde med andre faggrupper, deriblandt en maler.

Når du vælger vores maler til at udføre dine opgaver, kan du være sikker på, at malerens kvalitet lever op til Egerbygs ry. Maleren vil allerede under besigtigelsen få indblik i dit projekt, hvad det er for en opgave, og hvilket omfang din opgave omhandler. Dette sikrer, at du altid får et slutprodukt af høj kvalitet, som opfylder dine ønsker.

Egerbyg kan hjælpe dig med en maler

Det kan undertiden være meget krævende at få renoveret din bolig. Ikke mindst da mere omfattende opgaver ofte betyder, at flere faggrupper skal involveres i projektet.

Hvis du gerne vil gennemføre en større renovering af din bolig, kan det være en fordel for dig at lade din entreprisevirksomhed stå for projektet, så du både gør brug af vores maler og andre faggrupper.

Fordi vi udbyder diverse faggrupper, kan du slippe for selv at skulle finde en maler, der kan være med til at gøre dine projekter færdige. Egerbygs maler stiller de samme krav til materialer, kvalitet og pris som resten af Egerbyg.

Skal vi male for dig?

Hos Egerbyg tager vi hånd om det, som du ellers ville skulle ud og finde en maler til.

Vi har den overordnede projektledelse og dermed ansvaret for, at opgaven bliver løst til vores – og dermed din – fulde tilfredshed. På den måde kan du være sikker på, at det bliver til den pris og kvalitet, du kender fra Egerbyg.

Bi bil imidlertid gerne gøre det så nemt for dig som muligt, og vi har derfor brugt vores erfaring og netværk fra byggerier og fundet en række partnere, som vi kan stå inde for, og som vi vil kunne benytte på dine projekter.

Du kan derfor føle dig helt tryg ved at lade vores maler klare opgaven for dig.

Maler til en god pris

En af de ting du kan være sikker på er, at maleren tilbyder de bedste håndværksmæssige standarder til den mest gunstige pris.

Det bliver også med bæredygtige materialer, da vi fra oprettelsen af dette firma, har ønsket at være en den ledende leverandør af bæredygtig byggeri.

Egerbyg kan også hjælpe med en maler

Det kan undertiden være meget krævende at få renoveret din bolig. Ikke mindst da mere omfattende opgaver ofte betyder, at flere faggrupper skal involveres i projektet. Hvis du gerne vil gennemføre en større renovering af din bolig, kan det være en fordel for dig at lade din entreprisevirksomhed stå for projektet, så kan du også gøre brug af vores maler. Du kan på den måde slippe for at selv at skulle finde en maler, der kan være med til at gøre dine projekter færdige. Egerbyg samarbejder med en maler, der stiller de samme krav til materialer, kvalitet og pris som vi.

Vil du have malet med af os?

Hos Egerbyg tager vi hånd om det, som du ellers skulle ud og finde en maler til. Vi har den overordnede projektledelse og dermed ansvaret for, at opgaven blive løst til vores – og dermed din – fulde tilfredshed. På den måde kan du være sikker på, at det bliver til den pris og kvalitet, du kender fra Egerbyg. Vi vil imidlertid gerne gøre det så nemt for dig som muligt, og vi har derfor brugt vores erfaring og netværk fra byggerier og fundet en række partnere, som vi kan stå inde for, og som vi uden videre vil have til at gøre dine projekter færdige. Du kan derfor føle dig helt tryg ved at lade vores maler klare opgaven for dig.

Maler til en god pris

En af de ting du kan være sikker på ved at lade vores maler gøre arbejdet for dig, er at det bliver efter de bedste håndværksmæssige standarder og til den mest gunstige pris. Det bliver også med bæredygtige materialer, da vi lige fra starten har tilstræbt at være ledende leverandør af bæredygtigt byggeri. Udover malerarbejder udfører vi også en række af andre entrepriser. Læs mere her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag