Malerarbejde

Egerbyg har gjort et fantastisk stykke arbejde. Det er nogle søde håndværkere og en dejlig kommunikation ift. det administrative. Det har kørt upåklageligt fra start til slut.

Herlev Privatskole

Michael Stavnslev

Malerarbejde

Egerbyg har gjort et fantastisk stykke arbejde. Det er nogle søde håndværkere og en dejlig kommunikation ift. det administrative. Det har kørt upåklageligt fra start til slut.

Herlev Privatskole

Michael Stavnslev

Tørretider for maling af nyopsat gipsvæg

Noget af det vigtigste ved malerarbejde er tørretiden, der kan variere alt efter årstid og luftfugtighed. Maling af en ny gipsvæg tager som regel 8-10 arbejdsdage fra den første behandling til det sidste penselstrøg. Arbejdsdagene vil blive brugt på grunding, slibning og maling.

Tørretider

  • Grunding: 1-2 timer
  • Udspartling: 1-3 timer
  • Fuldspartling: 24-28 timer
  • Grunding med microdisperser: 1-2 timer
  • Opsætning af filt: 3-8 timer
  • Pletspartling, slibning og grunding: 4-5 timer
  • Mellemslibning og maling for anden gang: 3-8 timer
  • Fugning: 6-8 timer
  • Maling for tredje gang: 3-8 timer

Fejl og mangler

Hvorfor er træværket ikke helt glat?

Når vi udfører en let slibning og maling af indfatninger/gerichter eller fodpaneler, betyder det, at den gamle maling slibes over. Den fjernes altså ikke.

Du vil derfor stadig kunne ane eventuelle mærker og gammel maling på træværket, selvom dette er overmalet. Hvis du ønsker en 100% glat og fin overflade uden mærker eller spor efter gammel maling, skal du udskifte alt træværket til noget nyt.

Vi har oplevet gode resultater med bl.a. ubehandlet fyr. Kun med en udskiftning af træværket, kan vi garantere dig, at det malede træværk fremstår helt skarpt. Hvis du overvejer denne løsning, er du selvfølgelig velkommen til at bede om et tilbud på udskiftning af træværk.

Hvorfor er der små revner i malingen?

Der kan forekomme små revner i vægoverfladen, efter vi har færdiggjort byggeriet. Dette skyldes ikke svigtende kvalitet eller manglende kompetencer, men at bygningens forskellige dele med tiden bevæger sig i forhold til hinanden.

Revnerne kaldes for sætningsskader, og det kan ikke undgås, at sådanne vil forekomme med tiden. Vi yder derfor ikke garanti for sætningsskader, da de skyldes bevægelser mellem de forskellige bygningsdele og ikke kvaliteten af byggeriet eller arbejdet.