Mindre opgaver på forbrugt tid og materialer

Hos Egerbyg udfører vi både større og mindre opgaver. De større opgaver, som typisk er hovedentrepriser eller totalentrepriser, vil blive udført ud fra et fast tilbud.

Ved mindre opgaver, vil vi derimod udføre arbejdet på forbrugt tid og materialer.

Mindre opgaver: Forbrugt tid og materialer

Ved mindre opgaver, som fx montering af blandingsbatterier, udskiftning af stikkontakter, maling af køkkener eller udskiftning af døre, er en grundig beskrivelse, billeder og tegninger af projektet ofte nok til, at vi kan lave et tilbud ud fra dette.

Ved disse opgaver vil en besigtigelse ikke være nødvendig – og disse opgaver vil blive løst på forbrugt tid og materialer. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din opgave er en mindre opgave eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Forbrugt tid

Alle vores biler er udstyret med GPS’er, der er indstillet til at finde den hurtigste og korteste vej. Alt efter den specifikke aftale, vil vi komme ud til den aftalte tid, besigtige opgaven, køre ud efter materialer og udføre opgaven. Opgaven regnes altid ud fra GPS’en, da denne giver tryghed og sikkerhed – både over for dig og for os.

Forbrugte materialer

Egerbyg bestiller materialer for dig, for at sikre, at varerne ikke bliver beskadiget under levering eller bliver forsinket under levering. I begge tilfælde, ville dette betyde en forsinkelse, som koster unødige penge. Det eneste tidspunkt du selv kan købe materialer, er til badeværelser og køkkener. Ellers står vi for bestilling og leverance af materialer.

Læs mere om bestilling af materialer her.

Hvad er prisen mon på forbrugt tid og materialer?

Hos Egerbyg prioriterer vi gennemsigtighed og åbenhed. Disse principper er også gældende for vores faste timepriser, som vi har for alle vores faggrupper.

Du kan læse mere om vores priser for privatkunder her.

Du kan læse mere om vores priser for erhvervskunder her,

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag