Nyd gavn
af vores erfaring

Egerbyg vandskurer dit hus

Entreprisefirmaet Egerbyg er et moderne byggefirma. Ud over traditionelt entreprisearbejde med rod i dansk håndværk, udfører vi også mureropgaver.

En murer har mange forskellige typer af arbejdsopgaver, som kan være alt fra flisearbejde i dit køkken, murstensarbejde med din din (kommende) væg eller vinduesreparation.

 

 

En murer med orden i håndværket

Hvis du står og mangler en murer til dit byggeprojekt er der god grund til at kontakte Egerbyg. Vores murere er nemlig nogle af de bedste i branchen og koordinerer dit projekt

For dig er det en stor fordel, at Egerbyg også udbyder murer- og malerarbejde, da du så kan spare tid på at skulle have kontakt til flere håndværkere i de øvrige faggrupper, selvom det er et omfattende byggeprojekt, du skal kaste dig ud i.

Din tømrer kan tilbyde at køre hele projektet samlet, så du får et samlet tilbud med en samlet pris. Vi sørger for at koordinere rækkefølgen på de forskellige arbejder med de respektive faggrupper, afholde fælles byggemøder og sørge for en samlet status til dig.

Din murer ordner din facade til en fin pris

Der er mange ting at holde styr på som husejer, når man tænker på vedligeholdelsen af din bolig og det kan måske være svært at prioritere, hvilke opgaver der skal løses og til hvilken pris. Et af de vigtigste steder at sætte ind, er på husets klimaskærm, som beskytter boligen mod vind og vejr. Det betyder, at det handler om dine vinduer og døre, dit tag, loft og dit murværk.

De typiske tømreropgaver omfatter tag, vinduer, døre og loft, hvor det er en murer, der udbedrer eventuelle skader på murværket. Det kan fx være pudsning og sandblæsning af murværk for at undgå at vandet trænger ind og er årsag til frostsprængninger eller andre skader.

En samlet oplevelse

Som kunde er det altid godt at kunne samle opgaverne i byggeprojektet til en enkelt entreprenør.

Som en moderne håndværkervirksomhed, er  Egerbyg i den heldige situation, at vi gennem årene har opbygget et godt omdømme i branchen med en række gode relationer til følge.

Vi har nogle faste murere og dertil også nogle faste samarbejdspartnere, som vi løser nogle fælles projekter med. Det betyder, at vi har de samme krav til kvalitet, pris og hvad der er godt håndværk.

Du kan derfor være tryg ved at vælge din tømrer til at løse opgaverne inden for andre faggrupper, for vi kan garantere, at vores partnere stiller samme krav som vi.

Bæredygtighed og ansvarlighed

Tømrerfirmaet Egerbyg har altid haft fokus på bæredygtighed og ansvarlighed inden for byggeri.

Det gælder i forhold til materialer og i forhold til trivsel for vores medarbejdere – hvad enten det er vores maler, tømrer eller murer.

Læs mere om Egerbyg generelt på siden Om Os.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Få et hurtigt prisoverslag