Murer

Hele processen med Egerbyg var bare perfekt, vi havde den samme gennemgående kontaktperson igennem hele processen, og derudover blev der ryddet op hver dag.

Forstander hos Thorshøjgård

Anette Rubin

Murer

Hele processen med Egerbyg var bare perfekt, vi havde den samme gennemgående kontaktperson igennem hele processen, og derudover blev der ryddet op hver dag.

Forstander hos Thorshøjgård

Anette Rubin

Hos Egerbyg udfører vi både store og små mureropgaver. Du kan læse mere om de forskellige typer af mureropgaver, som vi blandt andet udfører, herunder

Egerbyg vandskurer dit hus

Byggefirmaet Egerbyg er et moderne byggefirma. Ud over traditionelt tømrerarbejde med rod i dansk håndværk, udfører vi også mureropgaver.

Det er sjældent en fornøjelse, når dagligdagen i huset forstyrres af håndværkere, støv og støj. Vi gør os derfor umage med at planlægge arbejdet, så det er muligt at være en familie med en hektisk hverdag, selvom I skal have nyt badeværelse. Vi har stor erfaring med renoveringer og løser alle moderniseringsopgaver hurtigt og effektivt.

Handler det om udendørs forbedringer udfører vi facaderenoveringer med sandblæsning. På den måde afrenses facaden for gammel maling, puds og snavs, så en efterfølgende behandling får et bedre fæste på underlaget.

Din murer ordner din facade til en fin pris

Der er mange ting at holde styr på som husejer, når man tænker på vedligeholdelsen af din bolig og det kan måske være svært at prioritere, hvilke opgaver der skal løses og til hvilken pris. Et af de vigtigste steder at sætte ind, er på husets klimaskærm, som beskytter boligen mod vind og vejr.

Det betyder, at det handler om dine vinduer og døre, dit tag, loft og dit murværk. De typiske tømreropgaver omfatter tag, vinduer, døre og loft, hvor det er en murer, der udbedrer eventuelle skader på murværket. Det kan fx være pudsning og sandblæsning af murværk for at undgå at vandet trænger ind og er årsag til frostsprængninger eller andre skader.

En murer med orden i håndværket

Hvis du står og mangler en murer til dit byggeprojekt er der god grund til at kontakte din tømrer. Vi samarbejder nemlig med nogle af de bedste i branchen og koordinerer dit projekt.

For dig er det en stor fordel, at din tømrer også udbyder murer- og malerarbejde, da du så kan spare tid på at skulle have kontakt til flere håndværkere i de øvrige faggrupper, selvom det er et omfattende byggeprojekt, du skal kaste dig ud i.

Din tømrer kan tilbyde at køre hele projektet samlet, så du får et samlet tilbud til en samlet pris. Vi sørger for at koordinere rækkefølgen på de forskellige arbejder med de respektive faggrupper, afholde fælles byggemøder og sørge for en samlet status til dig.

En tømrer der kan udføre opgaver til en murer

Som kunder er det altid godt at kunne samle opgaverne i dit byggeprojekt til en enkelt entreprenør. Som en moderne håndværksvirksomhed, er tømrerfirmaet Egerbyg i den heldige situation, at vi gennem årene har opbygget et godt omdømme i branchen med en række gode relationer til følge.

Vi har nogle faste samarbejdspartnere, som vi løser nogle fælles projekter med. Det betyder, at vi har de samme krav til kvalitet, pris og hvad der er godt håndværk. Du kan derfor være tryg ved at vælge din tømrer til at løse opgaverne inden for andre faggrupper, for vi kan garantere, at vores partnere stiller samme krav som vi.

Din tømrer kan også være din murer

Tømrerfirmaet Egerbyg har altid haft fokus på bæredygtighed og ansvarlighed indenfor byggeri. Det gælder i forhold til materialer og i forhold til trivsel for vores medarbejdere – hvad enten det er vores maler, tømrer eller murer.

Se timepriserne på vores murer og tømrer her.