Nyd gavn
af vores erfaring

Murerarbejde

En murer kan foretage alle former for renoverings- og byggearbejder på tag, facade og indendørs i boligen. Kravet til brug af en murer er, at murerarbejdet omfatter brugen af mursten, fliser, tegl eller arbejde med mørtel og puds. Herunder ser du en række opgaver, vi kan lave for dig:

  • Almindeligt murerarbejde
  • Badeværelser
  • Tagrenovering
  • Facaderenovering
  • Betonrenovering
  • Indvendig renovering
  • Op muring
  • Renoveringsprojekter

Hvad koster en murer i timen?

Hos Egerbyg har vi faste priser på vores murere – både for dig som er ny kunde og dig, der er tilbagevendende loyalitetskunde. Vi ønsker en gennemsigtig og transparent prispolitik, hvor du altid vil kunne finde vores timepriser.

Når du skal bruge en murer, vil vi ofte sende et samlet tilbud, hvor du kan se prisen for arbejdet – og prisen for materialer.

Hos Egerbyg har vi erfarne murersvende, der har et godt kendskab til branchen og en mangeårig erfaring med murerarbejde. Derfor er vores murere yderst kompetente, når det kommer til tidsestimering på dine mureropgaver.

Hvorfor er det en god ide at få mureren ud og se på opgaven?

Med mindre det er en meget enkelt opgave, du nemt kan definere for mureren over telefonen, vil de fleste murere helst komme ud og se på opgaven, før de giver tilbud.

Det er en rigtig god idé for alle parter, da mureren er sikker på at kunne give et tilbud, der er baseret på de faktiske forhold hos dig. Så undgår I kedelige diskussioner om prisen senere, fordi mureren opdager, at tilbuddet er blevet givet på et forkert grundlag.

Ved at mureren kommer ud og ser på arbejdet, får du også mulighed for at trække på dennes erfaring og får input til, hvordan opgaven måske kan løses, så du får et bedre resultat end du havde forestillet dig.

Sådan gør du klar til mureren kommer

Når du har fundet det bedste tilbud på dit murerarbejde, og mureren kommer ud for at udføre opgaven, skal du sørge for, at der er ryddet og gjort klar til, at mureren kan gå i gang med arbejdet. Dermed undgår du også at betale for unødvendig spildtid.

Skal du f.eks. have pudset facaden op, er det en god idé, at få afdækket eller fjernet blomster og anden beplantning foran det område, der skal pudses op. På denne måde kan mureren bedre komme til, og du undgår at få beskadiget dine planter og buske.

På samme måde bør du sørge for, at der er ryddet op og det er nemt for mureren at komme ind til det sted i huset, hvor eventuelt indvendigt murerarbejde skal udføres. Så får både du og mureren den bedste start på arbejdet.

Du kan ikke undvære en murer til dit murerarbejde

Uanset om du skal have ordnet nogle sætningsrevner i murværket eller skal have sat nye fliser op på badeværelset, skal du have fat i en murer. For murerarbejde er ikke sådan lige til at gå til uden at have den nødvendige murer-uddannelse.

En professionel murer går først i gang med at blande mørtel og stable mursten. Derfor kræver det en god grund- og specialviden om blandingsforhold på mørtlen samt lægningsteknik for stenene. Bliver stenene lagt forkert eller er blandingsforholdet mellem mørtlens komponenter ikke i orden, kan du nemt risikere, at der opstår sætninger eller at dele af murværket med tiden bliver porøst og falder ned.

Sidst men ikke mindst er det essentielt at gøre brug af en professionel murer, da man dermed er bedre stillet i forhold til garanti og forsikring, hvis uheldet skulle være ude.

Derfor vil vi altid anbefale at hyre en rigtig murer til alle former for murerarbejde.

En murer med orden i håndværket

Hvis du står og mangler en murer til dit byggeprojekt, er der god grund til at kontakte Egerbyg. Vores murere er nemlig nogle af de bedste i branchen og koordinerer dit projekt fra start til slut.

Egerbyg udbyder både murer- og malerarbejde, hvorfor det er let at samle større projekter hos os. Du sparer masser af tid på kontakt, projektledelse og koordinering af flere håndværkere, og sikrer at tiden bliver brugt bedst muligt.

Vores entreprenør kan tilbyde at køre hele projektet samlet, så du får ét samlet tilbud med én samlet pris. Vi sørger for at koordinere rækkefølgen på de forskellige arbejder med de respektive faggrupper, afholde fælles byggemøder og sørge for en samlet status til dig løbende.

Din murer ordner din facade til en fin pris

Der er mange ting at holde styr på som husejer, i forhold til boligvedligeholdelse. Det kan være svært at prioritere, hvilke opgaver der skal løses og til hvilken pris. Et af de vigtigste steder at sætte ind, er på husets klimaskærm, som beskytter boligen mod vind og vejr. Nærmere betegnet har det dine vinduer og døre, dit tag, loft og dit murværk stor betydning for din varmeregning.

De typiske tømreropgaver vil omfatte tag, vinduer, døre og loft, hvor det er en murer, der udbedrer eventuelle skader på murværket. Det kan fx være pudsning og sandblæsning af murværk for at undgå, at vandet trænger ind og er årsag til frostsprængninger eller andre skader.

En samlet oplevelse

Som kunde er det altid godt at kunne samle opgaverne i byggeprojektet hos en enkelt entreprenør.

Som en moderne håndværkervirksomhed er Egerbyg i den heldige situation, at vi gennem årene har opbygget et godt omdømme i branchen med en række gode relationer til følge.

Vi har faste murere og dertil også nogle faste samarbejdspartnere, som vi løser forskellige fælles projekter med. Det betyder, at vi har de samme krav til kvalitet, pris og hvad der er godt håndværk.

Du kan derfor være tryg ved at vælge en entreprenør hos Egerbyg til at løse projekter inden for flere faggrupper. Vi kan garantere, at vores partnere stiller samme krav, som vi gør.

Bæredygtighed og ansvarlighed

Entreprenørfirmaet Egerbyg har altid haft fokus på bæredygtighed og ansvarlighed inden for byggeri. Det gælder i forhold til vores valg af materialer, trivslen for vores medarbejdere og ansvaret for slutproduktet hos vores kunder

Anbefaling af murere

De fleste ville nok hælde til anbefalinger, når det kommer til valg af håndværkere. Kender du andre der har haft en positiv oplevelse af firmaet, er det oftest den bestemmende faktor, når der skal vælges håndværkere. Dette er uanset om det er et større byggeprojekt eller en lille reparation af en knækket badeværelsesflise.

Vi ved at en anbefaling er den bedste form for markedsføring. Derfor er vil du opleve at vi har fokus på at gøre dig til mere end en kunde. Vi vil gøre dig til en tilfreds kunde. Vores opgave er at løse dit byggeprojekt bedst og billigst muligt og samtidig give dig incitamentet til at anbefale os til andre i dit netværk af venner, familie, kolleger etc.

Kontakt os og få et tilbud på dit projekt

Hos Egerbyg kan vi hjælpe dig med dit projekt indenfor murer-branchen. Du er altid velkommen til at ringe til os på: 78 73 15 51 eller sende os en mail på: [email protected]

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag