Google anmeldelser
5.0
Baseret på 20 anmeldelser
Om os | Egerbyg

Om os

Eftertrykkelig rådgivning og håndværk i høj kvalitet

Egerbyg er en innovativ entreprise og din samarbejdspartner uanset om der er tale om fag-, hoved- eller totalentrepriser. I 2007 blev Egerbyg grundlagt af Anders Eger og Jørgen Damkiær, og i dag tæller Egerbyg mere end 50 medarbejdere fordelt på fire afdelinger.

Vores vision er at blive den ledende entreprisevirksomhed på Sjælland. Dette vil vi gøre ved at modernisere måden at drive entreprise virksomhed, hvilket også er en integreret del af vores strategi og forretningsgang. Vi løser opgaver indenfor flere faggrupper og har derfor et stort samarbejdsnet, så vi kan levere de resultater, du har krav på, når du vælger os.

Vores værdigrundlag bygger på at sikre pålidlig og høj faglighed i et åbent og transparent samarbejde med vores kunder.

I 2015 blev vi kåret til årets håndværker og i 2017 fik vi Gazelle prisen – hos Egerbyg inddrager vi vores kunder i arbejdsprocessen, og vores målsætning er at levere entrepriseløsninger af høj kvalitet. Samtidig er bæredygtighed og social ansvarlighed også altid i fokus uanset hvilken kunde, vi samarbejder med. Hos Egerbyg mener vi nemlig, at nytænkning, social ansvar og vækst bør gå op i en højere enhed. Derfor søger vi også, at engagerer os i lokalområdet gennem dynamiske samarbejder med både uddannelsesinstitutioner og andre offentlige instutitioner. Tanken er, at velfungerende virksomheder trives bedst i et velfungerende samfund.

Denne tankegang anvender vi også internt, når vi vælger at prioritere mangfoldighed og medarbejdertrivsel. Det er nemlig vores opfattelse at medarbejdere, der trives godt, præsterer godt hos kunden.


Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt?

Se vores afdelinger.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Få et hurtigt prisoverslag