Om os

Eftertrykkelig rådgivning og håndværk i høj kvalitet

Egerbyg er en innovativ entreprenør med speciale i reparations- og renoveringsarbejde. Vi har en mangeårig erfaring med både fag-, hoved-, og totalentrepriser, så derfor kan du føle dig i trygge hænder.

Vores historie:

Egerbyg blev grundlagt af Anders Eger og Jørgen Damkiær i 2007. Vi startede ud som et lokalt tømrerfirma, men er siden vokset i både arbejdsområder, afdelinger og medarbejderantal. I løbet af de seneste år har Egerbyg udviklet sig fra at være et tømrerfirma til en entreprisevirksomhed, der arbejder i hele Storkøbenhavn.

I dag tæller vi over 25 medarbejdere, der er fordelt på 3 afdelinger: Egerbyg A/S, Egerbyg El og Egerbyg VVS. Hos Egerbyg løser vi opgaver indenfor flere faggrupper og har derfor et stort samarbejdsnet, så vi kan levere de resultater, du har krav på, når du vælger os. Vi kan bl.a. udbyde tømrer-, murer-, maler-, gulv-, VVS- og elektriker-arbejde.

Gennem tiden er vi blevet anerkendt af både eksperter på området samt af vores kunder. Det er blandt andet på grund af vores trofaste og tilfredse kunder, at vi har været finalist ved Årets Håndværker siden 2012 – og at vi også har vundet prisen. Årets Håndværker afgøres af kundernes online anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk.

Vi er yderligere blevet kåret til Gazelleprisen af Børsen tilbage i 2017. Årsagen til vores succes er, at vi inddrager vores kunder i arbejdsprocessen baseret på deres behov og ønske om mængden af service og kommunikation. Med denne skræddersyede kommunikative løsning, og med målsætningen om at levere entrepriseløsninger af høj kvalitet har været en givende strategi for Egerbyg.

Hos Egerbyg har vi passion for samfundsansvarlighed og bæredygtighed. Vi mener nemlig, at nytænkning, socialt ansvar og vækst bør gå op i en højere enhed. Derfor engagerer vi os også for vores lokalområde gennem dynamiske samarbejder med både uddannelsesinstitutioner og andre offentlige institutioner. Tanken er, at velfungerende virksomheder trives bedst i et velfungerende samfund.

Vision, mission og værdier

Vores vision er at være en nytænkende og innovativ entreprenør. Vi vil opnå vores vision ved at modernisere måden at drive en entreprisevirksomhed på – både inden for håndværket men også inden for bæredygtighed. Vores vision er en integreret del af vores strategi og forretningsgang.

Vores mission er at skabe glæde gennem håndværk. Vores mission er tobenet, da den både ønskes opfyldt hos kunder såvel som vores medarbejdere.

Vi ved, at hvis vi har glade medarbejdere der trives, så vil de også glædes ved at møde på arbejde og lave det arbejde som de er dygtigt til. På denne måde kan vi skabe glæde gennem håndværk. Ligeledes ved vi også, at hvis vores medarbejder er glade og brænder for deres arbejde, så vil de levere håndværk i en endnu højere kvalitet. Dette vil skabe glade og tilfredse kunder, som får deres drømme og ønsker opfyldt.

På denne måde kan medarbejderne skabe glæde til kunden gennem håndværk.

Vores værdigrundlag bygger på at sikre pålideliglig og troværdighed i en branche, der ofte er præget af mistillid til håndværkere. Vi samarbejder altid med vores kunder og sikrer en høj faglighed med en transparent prispolitik. Derudover er vores værdigrundlag også bygget på en politik, der er god for både medarbejdere, kunder og miljøet.

Vores interesse for samfundsansvarlighed afspejles i vores arbejde med FNs Global Compact, vores valg af leverandører og underleverandører samt vores krav til materialers distribution, genanvendelighed mm.

Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt?

Nu hvor du har lært os bedre at kende, bør du føle dig sikker, tryg og i de rette hænder til dit næste byggeprojekt. Vi bestræber os altid på at skabe glade og tilfredse kunder – så kontakt os nu, hvis du vil være en del af dem.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag