Opmåling

Når du skal have nye døre og vinduer, vil vi komme ud og foretage en opmåling, så vi kan sikre, at vi bestiller døre og vinduer i de rigtige mål. For at være på den sikre side, vil der komme endnu en medarbejder fra Egerbyg og kontrollere den første opmåling.

Denne kontrolopmåling laver vi altså for at sikre, at din renovering ikke kommer bagud i forhold til tidsplanen som følge af fejlleverancer. Se mere om leverancer her.

Kontrolopmåling

Ved specialleverancer af døre eller vinduer, skal der ofte foretages særlige opmålinger, som sikrer at de nye døre eller vinduer passer korrekt. Vi vil altid stå for opmålingen, så vi kan sikre de rigtig mål.

Årsagen til, at vi står for opmålingen af døre og vinduer er, at vi ved præcis, hvor på døren og vinduerne vi skal måle fra, så dine døre og vinduer kommer til at passe perfekt ind i resten af din bolig. Ligeledes betyder det også, at vi vil påtage os det fulde ansvar for, at produktet fremstilles med korrekte mål.

Hvis du derimod selv har opmålt dine vinduer og døre og du selv har bestilt de nye materialer hjem, vil vi altid vælge at afregne på forbrugt tid og materialer. Årsagen til dette er, at vores erfaring siger, at der kan forekomme mange fejlopmålinger, når kunden selv har målt op og bestilt hjem.

Dette betyder ofte, at vi vil skulle foretage en ny opmåling og derefter bestille de nye vinduer/døre hjem. Dette vil naturligvis kræve ekstra kørsel og forsinkelse af tidsplanen. Derfor vælger vi at afregne på forbrugt tid og materialer, så du kun ender derfor med at betale for den tid vi bruger på dine nye vinduer og døre.

For en opmåling af dine vinduer og døre fakturerer vi 950,00 kr. inkl. moms. Beløbet dækker både over køretid samt opmåling af element. Ved faste tilbud er opmåling dog altid inkluderet i prisen på tilbuddet.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag