Parkeringsoplysninger

Parkeringsoplysninger

Hos Egerbyg er parkering ikke inkluderet i prisen og faktureres efterfølgende. Det skyldes, at vi ikke på forhånd kan forudse antallet af p-timer.

Er parkering undtagelsesvis inkluderet i tilbuddet, vil dette fremgå i tilbudsmaterialet. Når vi løser opgaver i områder, hvor der skal betales for parkering, fakturerer vi dig for udgifterne til parkering.

Udgifterne til parkering beregnes ud fra antallet af forbrugte timer på opgaven og til den takst, der gælder i den aktuelle parkeringszone. Såfremt vi befinder os mellem 2 forskellige zoner, kan du blive faktureret den dyre zone, hvis der ikke er ledige parkeringspladser at finde i den billige zone.

Vi prioriterer til enhver tid at færdiggøre dine projekter, og du er derfor bedre stillet med, at vores mandskab arbejder effektivt på dit byggeprojektet fremfor at bruge tid på at finde parkeringspladser. Selvom der i nogle områder/bydele er mulighed for at købe dags-, uge- eller månedsbilletter, vil administrationen, forbundet med afhentning og bestilling af dags-, uge- eller månedsbilletter, være for stor i forhold til besparelsen, og derfor benytter vi os ikke af dette. Der kan opstå tidspunkter i en byggesag, hvor vores forskellige faggrupper ikke vil være i din bolig på samme tid, og derfor mener vi ikke, at du skal betale for parkering i tidsrum, hvor der ikke bliver parkeret. Vi mener i stedet for, at det er bedre at fakturerer dig for den tid, som vi faktisk holder på parkeringspladsen.

Parkeringstakster – København

Når vi parkerer i København, betaler vi for parkering på samme vis, som alle andre. I de fleste zoner, vil det koste penge at parkerer i København – uanset tid og sted. Nogle steder er det dog gratis at parkerer fra lørdag aften til mandag morgen.

København er inddelt i fire betalingszoner. Jo tættere på centrum vi skal parkerer – jo dyrere er det for os at parkerer. Vi har hentet følgende priser ned fra Københavns kommune, men vi tager forbehold for ændringer i priserne.

Timetakst – dag (08-18)

Rød zone 38 kr./timen

Grøn zone 22 kr./timen

Blå zone 14 kr./timen

Gul zone 11 kr./timen

Timetakst – aften (18-23)

Rød zone 15 kr./timen

Grøn zone 15 kr./timen

Blå zone 15 kr./timen

Gul zone 11 kr./timen

Timetakst – nat (man.-fre. 23-08, samt lør. kl. 00-08)

Rød zone 5 kr./timen

Grøn zone 5 kr./timen

Blå zone 5 kr./timen

Gul zone 3 kr./timen

Se mere om priserne på vores prisside.

Se mere om Københavns Kommunes parkeringsregler og priser her.