Parkeringsoplysninger

Hos Egerbyg er parkering ikke inkluderet i prisen og faktureres efterfølgende. Det skyldes, at vi ikke på forhånd kan forudse antallet af p-timer.

Er parkering undtagelsesvis inkluderet i tilbuddet, vil dette fremgå i tilbudsmaterialet. Når vi løser opgaver i områder, hvor der skal betales for parkering, fakturerer vi dig for udgifterne til parkering.

Udgifterne til parkering beregnes ud fra antallet af forbrugte timer på opgaven og til den takst, der gælder i den aktuelle parkeringszone. Såfremt vi befinder os mellem 2 forskellige zoner, kan du blive faktureret den dyre zone, hvis der ikke er ledige parkeringspladser at finde i den billige zone.

Vi prioriterer til enhver tid at færdiggøre dine projekter, og du er derfor bedre stillet med, at vores mandskab arbejder effektivt på dit byggeprojektet fremfor at bruge tid på at finde parkeringspladser. Selvom der i nogle områder/bydele er mulighed for at købe dags-, uge- eller månedsbilletter, vil administrationen, forbundet med afhentning og bestilling af dags-, uge- eller månedsbilletter, være for stor i forhold til besparelsen, og derfor benytter vi os ikke af dette. Der kan opstå tidspunkter i en byggesag, hvor vores forskellige faggrupper ikke vil være i din bolig på samme tid, og derfor mener vi ikke, at du skal betale for parkering i tidsrum, hvor der ikke bliver parkeret. Vi mener i stedet for, at det er bedre at fakturerer dig for den tid, som vi faktisk holder på parkeringspladsen.

Parkeringstakster – København

Når vi parkerer i København, betaler vi for parkering på samme vis, som alle andre. I de fleste zoner, vil det koste penge at parkerer i København – uanset tid og sted. Nogle steder er det dog gratis at parkerer fra lørdag aften til mandag morgen.

København er inddelt i fire betalingszoner. Jo tættere på centrum vi skal parkerer – jo dyrere er det for os at parkerer. Vi har hentet følgende priser ned fra Københavns kommune, men vi tager forbehold for ændringer i priserne.

Timetakst – dag (08-18)

Rød zone    38 kr./timen

Grøn zone  22 kr./timen

Blå zone    14 kr./timen

Gul zone    11 kr./timen

Timetakst – aften (18-23)

Rød zone    15 kr./timen

Grøn zone  15 kr./timen

Blå zone    15 kr./timen

Gul zone    11 kr./timen

Timetakst – nat (man.-fre. 23-08, samt lør. kl. 00-08)

Rød zone    5 kr./timen

Grøn zone  5 kr./timen

Blå zone    5 kr./timen

Gul zone    3 kr./timen

Se mere om priserne på vores prisside.

Se mere om Københavns Kommunes parkeringsregler og priser her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag