101 Copenhagen

101 Copenhagen er et unikt dansk designbrand grundlagt i 2017 og omfatter kollektionen møbler, belysning og tilbehør i et tidløst, men moderne design forankret i den skandinaviske stil kombineret med japansk minimalistisk æstetik med fokus på kvalitetsmaterialer, -teknikker og -traditioner.

De to hoveddesignere af 101 Copenhagen er Tommy Hyldahl og Kristian Sofus Hansen. Den tredje designer Nicolaj Nøddesbo er arkitekt med en stor viden om innovative lysløsninger. Sammen sætter de en ære i kvalitet, arv og materialitet uden at gå på kompromis med form og funktion og skaber dristige genstande, der skiller sig ud og samler sig som en helhed.

Egerbyg har stået for hovedrenoveringen, hvor der er lavet en komplet forvandling af de gamle lokaler til nye med nyt køkken, toilet, lofter, vægge, mødelokaler og belysning med særligt fokus på æstetikken.

Kunden udtaler:

“Vi er en dansk designvirksomhed, der laver keramik og lys, og vi er lige flyttet i nye lokaler, som er restaureret af Egerbyg. Det har været en dejlig proces at samarbejde med Egerbyg med god dialog. Der er blevet lyttet til de ønsker, vi havde ud fra vores økonomiske rammer, og alle deadlines er blevet overholdt, så vi kunne flytte ind på den planlagte dato.”

CEO
Jeppe Klerke

Info

 • Bygherre
  101 Copenhagen
 • Lokation
  Østergade 17, 1100 København k
 • Entrepriseform
  Hovedentreprise
 • Entreprisesum
  5 mio