Renovering af badevĂŚrelser

Dit badevĂŚrelse kan fĂĽ et helt nyt look med nye fliser, armaturer og sanitet

Ønsker du, at renoveringen af dit badevÌrelse skal forlÌnge levetiden eller skal renoveringen blot forskønne rummet? Uanset har vi de rigtige løsninger til dit projekt.

Hos Egerbyg har vi renoveret alt fra smü KøbenhavnerbadevÌrelser til de store badevÌrelsesrenoveringer i murermestervillaer.

Herunder kan du se to forskellige badevÌrelser, som vi har udført for to forskellige kunder: Det luksuriøse, store badevÌrelse med store mÌngder dagslys og badekar eller det moderne badevÌrelse med skarpe messing detaljer.

Det luksuriøse badevÌrelse med badekar

Dette luksuriøse badevÌrelse er prÌget af det store, übne rum med masser af dagslys fra det store vindue i enden. Udover en almindelig bruseniche med flotte messing detaljer, indeholder badevÌrelset ogsü et badekar, der opretholder stilen og de fornemme detaljer i messing.

BadevÌrelset er renoveret med store, grü fliser i specialmül, armaturer med bløde kanter og en sydlandsk stemning.

For at realisere kundens drøm om et luksuriøst badevÌrelse, har vi hos Egerbyg, benyttet os af flere faggrupper der blandt andet inkluderer VVS, murer, maler og tømrer.

Det moderne badevĂŚrelse med skarpe detaljer

Dette unikke badevÌrelse udstrüler harmoni og balance i valget af klinker, sanitet og armaturer. Ejeren havde et ønske om et skarpt materiale- og interiørvalg, som tydelig afspejles i indretningen af badevÌrelset.

Det klassiske tema som gür igen i dette badevÌrelse, er selvfølgelig brug af messing fremfor rusfrit stül og standardiserede klinker pü badevÌrelsesgulvet. Samspillet mellem mørke og lyse klinker samt samspillet med armatur og brusesystem er büde elegant og moderne.

Hos Egerbyg har vi gennemført en omfattende renovering af badevĂŚrelset med flere faggrupper tilkoblet til byggesagen. Vi har blandt andet brugt murer, maler, VVS og elektriker i dette renoveringsprojekt for at skabe en helt sĂŚrlig drømmebolig. For denne familie var messing med til at give et eksklusivt udtryk pĂĽ badevĂŚrelset – hvilket udtryk drømmer du om?

Uanset om du er til en specifik stil, eller om du gerne vil blande forskellige, så kan vi hjælpe dig! Hvis du har visionen – har vi ambitionen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud her.

 

FĂĽ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĽ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĽ et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg mü sende dig Ên münedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
FĂĽ et hurtigt prisoverslag