Renovering af badeværelser

Dit badeværelse kan få et helt nyt look med nye fliser, armaturer og sanitet

Ønsker du, at renoveringen af dit badeværelse skal forlænge levetiden eller skal renoveringen blot forskønne rummet? Uanset har vi de rigtige løsninger til dit projekt.

Hos Egerbyg har vi renoveret alt fra små Københavnerbadeværelser til de store badeværelsesrenoveringer i murermestervillaer.

Herunder kan du se to forskellige badeværelser, som vi har udført for to forskellige kunder: Det luksuriøse, store badeværelse med store mængder dagslys og badekar eller det moderne badeværelse med skarpe messing detaljer.

Det luksuriøse badeværelse med badekar

Dette luksuriøse badeværelse er præget af det store, åbne rum med masser af dagslys fra det store vindue i enden. Udover en almindelig bruseniche med flotte messing detaljer, indeholder badeværelset også et badekar, der opretholder stilen og de fornemme detaljer i messing.

Badeværelset er renoveret med store, grå fliser i specialmål, armaturer med bløde kanter og en sydlandsk stemning.

For at realisere kundens drøm om et luksuriøst badeværelse, har vi hos Egerbyg, benyttet os af flere faggrupper der blandt andet inkluderer VVS, murer, maler og tømrer.

Det moderne badeværelse med skarpe detaljer

Dette unikke badeværelse udstråler harmoni og balance i valget af klinker, sanitet og armaturer. Ejeren havde et ønske om et skarpt materiale- og interiørvalg, som tydelig afspejles i indretningen af badeværelset.

Det klassiske tema som går igen i dette badeværelse, er selvfølgelig brug af messing fremfor rusfrit stål og standardiserede klinker på badeværelsesgulvet. Samspillet mellem mørke og lyse klinker samt samspillet med armatur og brusesystem er både elegant og moderne.

Hos Egerbyg har vi gennemført en omfattende renovering af badeværelset med flere faggrupper tilkoblet til byggesagen. Vi har blandt andet brugt murer, maler, VVS og elektriker i dette renoveringsprojekt for at skabe en helt særlig drømmebolig. For denne familie var messing med til at give et eksklusivt udtryk på badeværelset – hvilket udtryk drømmer du om?

Uanset om du er til en specifik stil, eller om du gerne vil blande forskellige, så kan vi hjælpe dig! Hvis du har visionen – har vi ambitionen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud her.

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag