Den Irakiske Ambassade

Den Irakiske Ambassade er en bilateral mission, som promoverer Irakiske interesser i Danmark.

Den Irakiske Ambassade har en beliggenhed i Hellerup, hvor særligt bygningens indre er beklædt med smarte detaljer, som blandt andet fritlagte bjælker, trappegelænder med messing og en klassisk stuk i loftet.

Derudover har de forskellige rum hvert sit præg, som fx består af kunstværker, lysekoner og mange andre udsmykninger.

Hvad har vi lavet for Den Irakiske Ambassade?

Vi sætter en ære i vores samarbejde med Den Irakiske Ambassade.

Vi har udført adskillige byggesager, fra totalentrepriser til mindre presserende opgaver såsom el- og malerarbejde. Både udvendigt og indvendigt udtrykker interiør og materialevalg kvalitet og bæredygtighed. Derudover har vi et løbende samarbejde med Goldschmidt, som består af rammeaftaler og løbende vedligeholdelse af 18 domiciler, hvor vi stod for tømrer-, murer-, maler- og elektrikerarbejde. Du kan bl.a. se vores case, der omhandler Golschmidts ejendomme her.

Hos Egerbyg er vi stolte af at skabe de bedst mulige arbejdsrammer for Ambassadens medarbejdere.

Se billeder af vores arbejde hos den Irakiske Ambassade

På den Irakiske Ambassade, har du mulighed for at finde mange flotte og farverige kunstværker, som du også kan se på billederne nedenfor.

Derudover har billederne fra vores udførte arbejde og fanget de flotte detaljer, som man finder såvel på trappeopgangene som i loftet på den Irakiske Ambassade.

Derfor kan du også se, at vores arbejde på den Irakiske Ambassade har båret præg af et ønske om en minimalistisk stil, hvor kunst og farver kunne stå i kontrast til de hvide vægge og sorte møbler. På denne måde, har den Irakiske Ambassade formået at holde en ren stil, som altid kan piftest op med farver, malerier og ny kunst – det er altså kun fantasien der sætter grænser.

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag