Industriens Pension – 8 ugers hovedentreprise

Industriens Pension er en medlemsorganisation, hvor medlemmerne tilbydes en pensionsordning med opsparing til pension og forsikring. Derudover kan Industriens Pension tilbyde en sundhedsordning til arbejdsgivere.

Industriens Pension har mere end 400.000 medlemmer , og dermed er Industriens Pension et af Danmarks største pensionsselskaber. Udover de mange medlemmer, har Industriens Pension også omkring 200 medarbejdere i København – og det er disse medarbejdere, som vi skulle sørge for et godt indeklima for.

Vi er derfor af stolte af, at samarbejde med et af landets største pensionsselskaber.

Hvad har vi lavet for Industriens Pension?

Store lokaler, moderne løsninger og forskellige stilarter i de forskellige lokaler kendetegner vores arbejde hos Industriens Pension.

Vi har udført en længere række renoveringsager i deres smukke kontorejendom, beliggende centralt i København. Dette har indebåret alt fra el-arbejde til murerarbejde.

Vi udførte arbejdet i industrisommerferien, hvor vi renoverede 1000 m2 lokaler på 8 uger.

Det er en fryd at skabe velholdte arbejdsrammer for cirka 200 medarbejdere.

   

Er du interesseret i, at se flere af vores cases, så skal du blot klikke på linket her.

Du kan også se vores timepriser og oftest stillede spørgsmål.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag