Husted-Andersen

Husted-Andersen bestür af en portefølje af danske ejendomme med betydelig udviklingspotentiale. Virksomheden ejer og drifter et større antal ejendomme fortrinsvist i de store byer i Danmark, men ogsü i udlandet.

I et af Københavns mest attraktive omrüder og med fü meters afstand til Kongens Nytorv og strøget, finder vi ejendommen pü Østergade 17. Etagen skulle totalrenoveres til de nye lejere, som skulle bruge ejendommen til showroom, kontor og butik i et.

Oprindelig var etagen til renovering til nye lejere, men underboerne blev forelsket i vores renovering, og fik erobret endnu ĂŠn etage i ejendommen, hvilket var et win-win situation for alle involverede.

Hvad har vi lavet for Husted-Andersen?

​I vores samarbejde har vi hovedsageligt udført hovedentreprise og totalrenovering i ejendommen med henblik på at skabe æstetiske og velholdte rammer for bolig, produktion- og kontorudlejning.

Se billeder af vores arbejde

Herunder kan du se en masse billeder, som er blevet taget efter vi har udført vores arbejde hos Husted-Andersen. Billederne afspejler de moderne og skarpe rammer, som Jeppe fra 101 Copenhagen arbejder med.

 

FĂĽ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĽ et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og fĂĽ et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg mü sende dig Ên münedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
FĂĽ et hurtigt prisoverslag