Håndværker på Amager

“Håndværksmæssigt leverede Egerbyg en gedigen indsats af meget fin kvalitet, samtidige blev kritiske deadlines overholdt.”

Forretningsfører af Bernadotteskolen

Kurt Gerhardt Jensen

Håndværker på Amager

“Håndværksmæssigt leverede Egerbyg en gedigen indsats af meget fin kvalitet, samtidige blev kritiske deadlines overholdt.”

Forretningsfører af Bernadotteskolen

Vælg en lokal entreprenør på Amager

Er du en af de heldige husejere, der bor tæt på både vand, by og fælled på Amager?
Så har du sikkert brug for en kompetent entreprenør på Amager, når boligen trænger til et frisk pust eller en gennemgribende renovering.

Nye vinduer eller en ny dør?

Uanset om du bor i villa, lejlighed eller kolonihave, kan din entreprenør på Amager hjælpe dig med forbedringer, renovering og andre entreprenørropgaver. Gælder det fx nye vinduer eller døre, har vi helt faste procedurer for, hvordan du hurtigt og effektivt får skiftet dine gamle vinduer ud med nye energibesparende typer.

På vores website finder du en række guidelines og informationer, der forhåbentlig gør det nemt for dig at starte en vinduesudskiftning med Egerbyg.

Skal boligen have nyt badeværelse?

Nye vinduer og nyt badeværelse hører til nogle af opgaver, din entreprenør Amager ofte udfører.
Det hænger sammen med, at vi er et entreprisevirksomhed, der har faste samarbejdspartnere blandt flere faggrupper indenfor de øvrige håndværksfag.

Derfor kan vi tilbyde store renoveringsopgaver som fx badeværelser, hvor vi gerne byder ind som hovedentreprenør og dermed giver dig et samlet tilbud på fx VVS, murer og naturligvis entreprenøropgaven.
Som hovedentreprenør påtager vi og ligeledes byggestyring på flere niveauer – alt efter dine behov og ønsker.

Mere plads hjemme hos dig?

En del af vores kunder ønsker at få mere plads. De er glade for beliggenheden af deres nuværende bolig, men mangler lige de ekstra kvadratmeter, der er rare at have, når to bliver til 3 eller 4.

Her har din entreprenør på Amager flere gange hjulpet kunder med at renovere en uudnyttet førstesal eller slået to lejligheder sammen.

Til sådanne projekter anbefaler vi, at du tager en arkitekt og/eller en rådgiver med i rådgivningsfasen, så kommer vi gerne med et samlet tilbud på selve entreprisen.

Kontakt din entreprenør på Amager

…allerede i dag, så vender vi hurtigt tilbage til en snak om dit projekt.

Er du længere i processen, kan du altid sende os tegninger med mål, en beskrivelse af opgaven samt billeder, så kan vi ud fra dette give dig en pris indenfor kort tid.

Du kan også se vores timepriser her.