Nyd gavn
af vores erfaring

På udkig efter en entreprenør i København?

Hører du til de mange boligejere, som overvejer at få renoveret hus, lejlighed eller fritidshus?
Egerbyg er en entreprenør i København, som har specialiseret sig i renovering og istandsættelser af ældre boliger.

Renovering er vores speciale

Hos Egerbyg laver vi udelukkende renoveringer. Det betyder, at vi siden opstarten i 2007 har kørt rigtig mange renoveringer igennem vores virksomhed og i dag har et fast servicekoncept, der sikrer dig et effektivt byggeprojekt med en god dialog og faste kontaktpersoner fra start til slut.
Vi er i dag en entreprisevirksomhed i København med en fast og loyal kundekreds både blandt privatkunder og erhvervskunder. Desuden servicerer vi en del kommuner på faste vedligeholdelsesopgaver.

Entreprisevirksomhed med flere faggrupper

Som etableret entreprise i København har vi i dag en række faste samarbejdspartnere inden for stort set alle faggrupper. For dig der ønsker tryghed og sikkerhed i din byggesag, kan vi påtage os rollen som hovedentreprenør.
Som hovedentreprenør er vi med dig, så snart du har fået byggetilladelse samt de eventuelle tegninger og beregninger fra andre rådgivere som fx arkitekt og byggerådgiver.
Vi står for byggeledelsen, hvis du ønsker det og kan tilbyde at byde ind med alle faggrupper; du får med andre ord et samlet tilbud og byggestyring med koordinering af faggrupper.

Hvordan kommer jeg i gang med byggeriet?

Når du er klar til at starte op på projektet og valgt Egerbyg som din entreprenør i København, er det bedste du kan gøre at gå ind på vores hjemmeside. Her har vi skrevet en del tekster, der forhåbentlig hjælper dig med at få klarhed over processen i sin helhed, og hvordan du bedst får taget hul.

Du er velkommen til at ringe og tage en snak omkring dit projekt – har du billeder, en målfast tegning og en beskrivelse af opgaven, kan vi hurtigt give dig et tilbud.

Kontakt os allerede i dag

Du er også velkommen til at sende en mail til Egerbyg. Som din entreprenør i København vender vi hurtigt tilbage på alle henvendelser – igen vedhæft gerne billeder, beskrivelser og en skitse med mål, så er vi i gang.

Se vores timepriser her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag