Her arbejder vi

Her på siden kan du finde en oversigt over nogle af de byer, hvor Egerbyg udfører arbejde og byggeprojekter.

Som udgangspunkt udfører vi kun arbejde i Storkøbenhavn, men hvis din by ikke er på listen, men du bor på Sjælland, så tag endelig kontakt til os alligevel. Vi er ikke begrænsede af denne liste, og vi vil meget gerne komme ud til dig, og hjælpe dig med dit byggeprojekt! Ved mindre opgaver udenfor Storkøbenhavn må vi dog ofte afslå, da vi skal inkludere kørsel i prisen, hvilket ikke gør os konkurrencedygtig med lokale håndværkere i området udenfor Storkøbenhavn.

Vi udfører blandt andet arbejde i:

Tømrer:

Entreprenør:

Håndværker:

Vi er specialister i renovering og reparationsopgaver i Storkøbenhavn. Vi er eksperter i hovedentrepriser og totalentrepriser, men udfører også mindre fagentrepriser for vores kunder.

Fandt du ikke din by? Tag kontakt til os alligevel, vi vil meget gerne se om vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt!

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag