Entreprenør i København

Har du brug for en entreprenør i København, så er der kun gode grunde til at vælge Egerbyg. Egerbyg er en særdeles troværdig og kompetent entreprenørforretning, som har været total- og hovedentreprenør for en lang række offentlige og private projekter i København og resten af Sjælland.

Egerbygs profil

Egerbyg er en entreprenør i København, som først og fremmest er kendt for kvalitet, professionalisme, troværdighed og bæredygtighed.

Egerbyg benytter sig i denne forbindelse udelukkende af miljørigtige materialer og bestræber sig på at have et så effektivt energi- og ressourceforbrug som muligt. Dette er en fordel for miljøet såvel som for kunden, da materialeudgifter og brug af miljøskadelige produkter på din ejendom holdes på et lavt niveau.

Derudover er Egerbyg en entreprenør, som har et godt ry for at inddrage deres kunder så meget som muligt. Dette gælder alle dele af byggeprocessen og inkluderer både designfasen såvel som selve arbejdet. Dette giver dig mere kontrol med dit byggeprojekt og sikrer, at slutproduktet bliver lige præcis, som du havde tænkt dig, at det skulle være.

 

Kontakt Egerbyg

Ønsker du at vide mere omkring Egerbyg, så kan du med fordel læse vores FAQ eller kontakte os. I FAQ’en kan du læse mere om, hvilken slags arbejde Egerbyg kan hjælpe dig med at få udført. Derudover kan du få mere information om Egerbygs profil såvel som de projekter og de kunder, som Egerbyg tidligere har serviceret.

Har du et bestemt projekt i tankerne, så kan du også med fordel tage direkte kontakt til Egerbyg. Egerbyg har til huse i Hvidovre og kan kontaktes telefonisk, per email eller ved personligt fremmøde. Derudover er Egerbygs ansatte også altid meget villige til at komme ud til potentielle kunder og besigtige byggeprojektet, så at kunden og Egerbyg kan have en nærmere snak om, hvad der skal laves, og hvad en eventuel pris ville være.

Se alle byer vi udfører entreprenørprojekter i her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag