Entreprenør i København

Har du brug for en entreprenør i København, så er der kun gode grunde til at vælge Egerbyg.

Egerbyg er en særdeles troværdig og kompetent entreprenørforretning, som har været total- og hovedentreprenør for en lang række offentlige og private projekter i København og omegn.

Vores profil i København

Egerbyg er en entreprenør i København, som først og fremmest er kendt for kvalitet, professionalisme, troværdighed og bæredygtighed.

Vibenytter os i denne forbindelse udelukkende af miljørigtige materialer og bestræber os på at have et så effektivt energi- og ressourceforbrug som muligt. Dette er en fordel for miljøet såvel som for dig, da materialeudgifter og brug af miljøskadelige produkter på din ejendom holdes på et lavt niveau.

Derudover er vi, Egerbyg, en entreprenør, som har et godt ry for at inddrage dig så meget som muligt. Dette gælder alle dele af byggeprocessen og inkluderer både designfasen såvel som selve arbejdet.

Dette giver dig mere kontrol med dit byggeprojekt og sikrer, at slutproduktet bliver lige præcis, som du havde tænkt dig, at det skulle være. Involveringsgraden afhænger selvfølgelig af din egen interesse og behov for involvering.

Kontakt Egerbyg

Ønsker du at vide mere omkring Egerbyg, så kan du med fordel læse videre på vores hjemmeside. På hjemmesiden kan du læse mere om, hvilken slags arbejde vi kan hjælpe dig med at få udført.

Derudover kan du få mere information om Egerbygs profil såvel som de projekter og de kunder, som Egerbyg tidligere har serviceret.

Har du et bestemt projekt i tankerne, kan du med fordel tage direkte kontakt til Egerbyg. Egerbyg har til huse i Hvidovre og kan kontaktes telefonisk eller per e-mail.

Derudover er Egerbygs ansatte altid villige til at komme ud til potentielle kunder og besigtige byggeprojektet, så at kunden og Egerbyg kan have en nærmere snak om, hvad der skal laves.

Når vi har været ude og besigtige dit projekt, vil du modtage et tilbud med arbejdsopgaver og en samlet pris.

Se alle byer vi udfører entreprenørprojekter i her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag