Håndværker på Østerbro

Egerbyg er din kvalitetsbevidste håndværker

Står du med et byggeprojekt ved hænderne, så er Egerbyg altid en god håndværker at gå til. Egerbyg er i denne forbindelse en yderst professionel og servicemindet håndværker på Østerbro, som altid bestræber sig på at gøre deres kunder tilfredse.

Derudover er Egerbyg særdeles ansvarlige, hvor vi lægger stor vægt på at minimere unødvendigt ressourcespild og give vores ansatte et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Egerbygs profil

Egerbyg er en entreprisevirksomhed på Østerbro, og vi er hos vores brede kundekreds kendt for vores store ansvarlighed og på ønsket om at gøre vores kunder tilfredse.

Denne kundetilfredshed opnås i Egerbyg på forskellige måder. Primært sker det igennem en nær og kontinuerlig kontakt med vores kunder, hvilket sikrer, at det endelige produkt så godt som muligt svarer til det, som kunden selv har ønsket.

Derudover lægger vi i Egerbyg meget stor vægt på kvaliteten af vores udførte arbejde. Dette sikres først og fremmest ved, at vi kun arbejder med dygtige og kompetente håndværkere, samarbejdspartnere og underleverandører. Derudover bruger Egerbyg en kvalitetsmappe til at sikre, at det pågældende projekt lever op til kundens forventninger og vores egne standarder.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Hos Egerbyg udfører vi en bred vifte af tømreropgaver, mureropgaver, el-opgaver, VVS-opgaver, hoved- og totalentreprise. Dette gælder uanset, hvor store eller hvor små dine projekter måtte være.

Således, uanset om du bare skal have skiftet stikkontakter eller skal have bygget en helt ny garage, så er det noget, som du kan få hurtig og kompetent hjælp til af denne pålidelige håndværker på Østerbro.

Lær mere om Egerbyg

En af fordelene ved Egerbyg er, at det er en håndværker på Østerbro, som prioriterer åbenhed overfor deres kunder meget, meget højt. Dette giver kunderne en større følelse af tryghed med en klar forvisning om, at der ingen ubehagelige overraskelser vil komme under et samarbejde med Egerbyg.

En af måderne, vi sikrer kundeåbenheden på, er gennem vores meget informative hjemmeside.
Her kan du blandt andet læse mini-portrætter af håndværkerne samtidig med, at du kan se, hvilket arbejde Egerbyg har udført for forskellige kunder.

Er du interesseret i at vide mere om, hvad Egerbyg kan hjælpe dig med, så tag direkte kontakt til os. Dette kan ske per telefon, mail eller vores kontaktformular nedenfor.

Se flere områder vi har håndværkere i her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag