Håndværker på Østerbro

I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.

Privatperson i AB Hesteskoen

Charlotte Christensen

Håndværker på Østerbro

I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.

Privatperson i AB Hesteskoen

Egerbyg er din kvalitetsbevidste håndværker

Står du med et byggeprojekt ved hænderne, så er Egerbyg altid en god håndværker at gå til. Egerbyg er en yderst professionel og servicemindet håndværker på Østerbro, som altid bestræber sig på at gøre deres kunder tilfredse.

Derudover er visærdeles ansvarlige, hvor vi lægger stor vægt på at minimere unødvendigt ressourcespild og give vores ansatte et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Hos Egerbyg udfører vi en bred vifte af tømreropgaver, mureropgaver, el-opgaver, VVS-opgaver, hoved- og totalentreprise. Dette gælder uanset, hvor store eller hvor små dine projekter måtte være.

Uanset om du skal have skiftet stikkontakter eller skal have totalrenoveret din lejelighed, så er det noget, som du kan få hurtig og kompetent hjælp til af os, som din pålidelige håndværker på Østerbro.

Egerbygs profil

Vi er en entreprisevirksomhed på Østerbro, og vi er hos vores brede kundekreds kendt for vores store ansvarlighed og på ønsket om at gøre vores kunder tilfredse.

Denne kundetilfredshed opnås i Egerbyg på forskellige måder. Primært sker det igennem en nær og kontinuerlig kontakt med vores kunder, hvilket sikrer, at det endelige produkt svarer til det, som du selv har ønsket.

Derudover lægger vi i Egerbyg meget stor vægt på kvaliteten af vores udførte arbejde. Dette sikres først og fremmest ved, at vi kun arbejder med dygtige og kompetente håndværkere, samarbejdspartnere og underleverandører.

Derudover bruger Egerbyg en kvalitetsmappe til at sikre, at det pågældende projekt lever op til kundens forventninger og vores egne standarder.

Lær mere om Egerbyg

En af fordelene ved Egerbyg er, at vi er en håndværker på Østerbro, som prioriterer åbenhed overfor vores kunder meget, meget højt. Dette giver kunderne en større følelse af tryghed med en klar forvisning om, at der ingen ubehagelige overraskelser vil komme under et samarbejde med Egerbyg.

En af måderne, vi sikrer kundeåbenheden på, er gennem vores meget informative hjemmeside.
Her kan du blandt andet se alle vores håndværkerne samtidig med, at du kan se, hvilket arbejde Egerbyg har udført for forskellige kunder.

Er du interesseret i at vide mere om, hvad Egerbyg kan hjælpe dig med, så tag direkte kontakt til os. Dette kan ske per telefon, mail eller vores kontaktformular nedenfor.

Se flere områder vi har håndværkere i her.