Tømrer i Gladsaxe

“I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.”

Privatperson i AB Hesteskoen

Charlotte Christensen

Tømrer i Gladsaxe

“I vores andelsforening har vi brugt Egerbyg flere gange, og er glade for deres rådgivning og kvaliteten af arbejdet.”

Privatperson i AB Hesteskoen

En håndværker løsning af den bedst kvalitet

Står du og har brug for en tømrer i Gladsaxe? Hvis du sætter pris på en troværdig entreprenør, der har kunden i højsædet, så kan du med fordel kontakte Egerbyg.

Vi er kendt som én af Storkøbenhavn bedste entreprise- og tømrervirksomheder, der altid leverer håndværkerløsninger af den allerbedste kvalitet.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Vi er hos vores brede kundekreds kendt som en versatil tømrer med kompetencer indenfor en lang række forskellige områder. Egerbygs fokus ligger i denne forbindelse i særdeleshed indenfor tømrerarbejde, hvor vi hjælper med både store og små byggeprojekter.

Hos Egerbyg fungerer vi ikke kun som tømrer i Gladsaxe, men vi kan også være behjælpelige med en lang række andre byggerelaterede projekter.

Blandt de opgaver, som Egerbyg kan udføre udover tømrerarbejde, kan vi nævne VVS-arbejde, muring, maling, snedkeri, elektriske installationer, renovering, energiforbedringer, udbedring af forsikringsskader og meget, meget mere.

Egerbygs profil

Egerbyg er en tømrer i Gladsaxe, som har en meget skarp profil, både hvad angår professionalisme, kvalitet, etik og bæredygtigt byggeri. Dertil er vi kendt og respekteret for at gå meget langt for at tilfredsstille vores kunder.

Vi er en entreprise- og tømrervirksomhed som lægger så stor vægt på etik og miljø, at vi har tilsluttet os FN’s Global Compact, og vi bestræber os på kun at samarbejde med andre virksomheder som deler samme stærke etiske profil, som os selv.

Hos Egerbyg har vi i denne forbindelse følgende værdier, som vores daglige arbejde – både på kontoret og ude på byggepladsen – tager udgangspunkt i:

  • Faglighed og kvalitetssikring
  • Åbenhed og ærlighed
  • Pålidelighed og tryghed
  • Social ansvarlighed og bæredygtighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Lær om Egerbyg

Egerbyg er altså det oplagte valg, hvis du står med ønsket om et byggeprojekt i Gladsaxe.

Du kan med fordel læse videre her på hjemmesiden, men hvis du allerede ved, at Egerbyg kunne være et godt valg til dig og dine ønsker, kan du udfylde formularen med henblik på et gratis tilbud.