Tømrer i Gladsaxe

En håndværker løsning af den bedst kvalitet

Står du og har brug for en tømrer i Gladsaxe? Hvis det er din situation, så kan du med fordel kontakte Egerbyg.

Vi er kendt som en af Sjællands bedste entreprise- og tømrervirksomheder, der altid leverer håndværkerløsninger af den allerbedste kvalitet.

Egerbygs profil

Egerbyg er en tømrer i Gladsaxe, som har en meget skarp profil, både hvad angår professionalisme, etik og bæredygtigt byggeri. Dertil er vi kendt og respekteret for at gå meget langt for at tilfredsstille vores kunder.

Vi er en entreprise- og tømrervirksomhed som lægger så stor vægt på etik og miljø, at vi har tilsluttet os FN’s Global Compact, og vi bestræber os på kun at samarbejde med andre virksomheder som deler samme stærke etiske profil, som os selv.

Hos Egerbyg har vi i denne forbindelse følgende fem værdier, som vores daglige arbejde både på kontoret og ude på byggepladsen tager udgangspunkt i:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Vi er hos vores brede kundekreds kendt som en ganske versatil tømrer med kompetencer indenfor en lang række forskellige områder. Egerbygs fokus ligger i denne forbindelse i særdeleshed indenfor tømrerarbejde, hvor vi hjælper med både store og små byggeprojekter.

Hos Egerbyg fungerer vi ikke kun som tømrer i Gladsaxe, men vi kan også være behjælpelige med en lang række andre byggerelaterede projekter.

Blandt de opgaver, som Egerbyg kan udføre udover tømrerarbejde, kan her for eksempel nævnes: VVS-arbejde, muring, maling, snedkeri, elektriske installationer, renovering, energiforbedringer, udbedring af forsikringsskader og meget, meget mere.

Lær mere om Egerbyg

Egerbyg er altså det oplagte valg, hvis du står med ønsket om et byggeprojekt i Gladsaxe.

Er du interesseret i at lære mere om os, og hvilke ydelser vi kan tilbyde, så bør du besøge vores hjemmeside.

Vores hjemmeside er yderst informativ, og her kan du finde al relevant information til dit næste byggeprojekt. Du kan endvidere lære mere om vores kompetencer og medarbejdere, og du kan tilgå vores kontaktoplysnigner.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag